monika55 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Do schronu w Jastrzebiu Zdr. przyprowadzil ja "hodowca" bouvierow.Mowil, ze ja znalazl, pewnie mu nie pasowala i wyladowala w schronie. Jest piekna, posluszna, spragniona towarzystwa czlowieka. Zna podstawowe komendy. Byla taka szczesliwa kiedy poszla na "spacer" zeby pozowac do zdjec. Pomozcie, pomozcie znalezc dom. Quote
MARCHEWA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale.gratka; http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1164138_piekna_sunia_w_typie_briarda_szuka_domu.html Quote
shanti Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dobranoc suniu, zrobię Ci jutro allegro, dzisiaj już padam na pysk. Quote
monika55 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dziekuje. Ja te dzis porobie inne ogloszenia. Quote
shanti Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witaj słonko, już zabieram się za allegro. Na wątku zbiorczym pojawi się Mira, chętna adoptować jedną z suczynek z kwarantanny. Mam nadzieję, że uda się i briardce i szczennej Rudzi:-( Quote
monika55 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Widzialam, mam nadzieje ze im sie poszczesci. Quote
shanti Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Allegro briardki http://www.allegro.pl/item342807756_cudna_mloda_sunia_w_typie_briarda_do_adopcji_.html Moniko, są tam namiary na mnie, bo w moim kreatorze aukcji tak mam zapisane na stałe, ale będę kierować chętnych do Ciebie. Jak coś poprawić, to pisz. Quote
monika55 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Zastanawiam sie czy to dobrze ze piszemy o tym ze psy w schronisku. Wtedy nie bedziemy mialy wplywu, kto je wezmie. I moze sie trafic jakas swinia.:mad: Quote
shanti Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a Moniko, tak? http://allegro.pl/item342807756_cudna_mloda_sunia_w_typie_briarda_do_adopcji_.html bez namiarów na schron. Może wzmianka, że pies jest w schronie bardziej wzruszy, a jednocześnie namiary są na Ciebie i masz możliwość kontroli? Dobrze? Allegro można zmieniać w czasie trwania aukcji, więc jakby coś nie tak to pisz. Quote
madzia828 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dziewczyny sorki ze się wtrące ale może jednak nie podawajcie na allegro miejscowości gdzie jest sunia:roll: pseudohodowcy niestety nie śpią:shake: ktoś może sunie adoptowac bezpośrednio ze schronu i nie bedzie wiadomo do kogo trafiła:-( Quote
shanti Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 madzia828 napisał(a):dziewczyny sorki ze się wtrące ale może jednak nie podawajcie na allegro miejscowości gdzie jest sunia:roll: pseudohodowcy niestety nie śpią:shake: ktoś może sunie adoptowac bezpośrednio ze schronu i nie bedzie wiadomo do kogo trafiła:-( Może masz rację, pw. Quote
monika55 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Kudlatko, tak sie boje zeby cie nie wzial jakis zly czlowiek. Quote
shanti Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dzisiaj nie wyrabiam czasowo, a samopoczucie tragiczne... Quote
Recommended Posts