Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Briardek, bo byl facet, pojechal do Krakowa! Na dzien dobry dal mokrego calusa dziecku. Cieszyl sie ze na wolnosci.Pieknie sie zalatwil. Skuszony ciastkiem wsiadl do auta i pojechali.:multi:Pani bardzo mila, mysle ze domek bedzie bardzo dobry. Umowa adopcyjna spisana. Pani obiecala wiadomosci, albo na Dogo albo przez Malawaszke. Dziekuje Ci z calego serca za pomoc. No i nich im sie wiedzie.:loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to Wy też jesteście dobre - brałyście go na sesję foto i nie było widać że facet???? :lol: a na pracowników narzekają :mad: :evil_lol:

Ale się cieszę :laola: :lol::loveu::multi::multi::multi:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Widzę, że tytuł zmieniony, ale mimo wszystko chyba dalej "nieaktualny" :diabloti::cool3:

to ja przenoszę :loveu:

Przenoś, przenoś;):p

Posted

Juz poprawiam. To moj pierwszy wyadoptowany pies Jestem nieprzytomna ze szczescia. Ja sie zakochalam w nim juz w listopadzie, jak szukalam Moruska. Ten cudny pies stal w boksie i tak na mnie patrzyl ze nie sposob bylo zapomniec. No i udalo sie. A wczoraj ktos go chcial zabrac ze schronu. Na szczescie mu sie to nie udalo.

Posted

Nie ma się co śmiać, w schronie po każdym deszczu ptoszki suniom rosną. Kollaczek też początkowo był sunią. Za to 3-nóżkowi chyba toto odpadło, bo dziś kategorycznie pan twierdził, że to suka. ;)

Posted

chłopak dostał na imię NEO :loveu::loveu::loveu: jak go pięknie wypielęgnują to będzie tak samo boski jak Keanu Reeves w Matrixie :loveu: :lol: :oops: narazie! jest baardzo grzeczny i posłuszny :loveu:

od kiedy on był w schronie????

Posted

i jest cudowny. Mądry, spokojny i już trochę radosny. Wita mnie skacząc i merdając ogonem. Podróż i kąpiel zniósł świetnie. Spacerować uwielbia, jest strasznym pieszczochem . A dziś weterynarz i fryzjer-jego sierść to dredy nie do rozczesania.