Jump to content
Dogomania

Radom ! Rottka z kablem na szyi potrzebuje pomocy !Sa juz zdjecia , str 7,8

Recommended Posts

Posted

wiem o którą psinę chodzi...
pstryknę jej fotki... w sobotę będę w schronie także może fotnę i ją ( w sumie to przecież okolica)...
wiem, że ona wraz z jakimś innym piesem wychodzą zza ogrodzenia (nie wiem dokładnie gdzie... bo autobusem jechałam i jak chciałam się dokładniej przyjrzeć po ptokach było

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrycja właśnie dzisiaj rozmawiałam z nowmaja i myślałam o Tobie, żebyś w sobotę zrobiła fotki suni. Ja niestety nie posiadam aparatu fotograficznego. Jestem umowiona z nowmaja w sobotę na sesję zdjęciową suni.

Posted

To zależy pod jakim względem? Jeszcze wiele jest do zrobienia, jest nam b.trudno bo jest nas mało - osób, którym zależy na zwierzętach. Jeśli chodzi o mnie, to wymiotłabym wszystko i dopiero zaczęła zmiany, łącznie z TOZ.

Posted

jeżeli mogę się wtrącić...

i... są osoby, którym nie jest na rękę, że ktoś chce coś zrobić...

jutro może złapię rano sunię to tez kilka fotek pstryknę

Posted

[quote name='Lulka'] zawsze w skroniskach wolontariusze sa jak wrzod na d....:shake:[/quote]
zawsze znajdzie się taki delikwent, któremu coś przeszkadza :shake: ale cóż świat nie może być idealny...

Nie mam pewności czy sunia nie jest czyjaś... wychodziła z bramy... popytam jutro ludków

Posted

[quote name='red']To zależy pod jakim względem? Jeszcze wiele jest do zrobienia, jest nam b.trudno bo jest nas mało - osób, którym zależy na zwierzętach. Jeśli chodzi o mnie, to wymiotłabym wszystko i dopiero zaczęła zmiany, łącznie z TOZ.[/quote]
Do wymiany przede wszystkim lekarz weterynarii... Zresztą zapytaj doddy i Beaty, one poznały jej pożal się boże umiejętności:angryy:
No i mamy...bakterię w schronisku - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o bakterię...:cool1: Wszystkie psiaki chorują na tajemniczą i nieznaną nikomu bakterię:evil_lol:

Posted

Hehe:razz: zgadzam sie z Wami, że świat jest nie idealny, dzięki niektórym źródłom wiem i ja o jaką bakterie chodzi:evil_lol: Jak ``niektórzy`` kiedyś o mnie wspomnieli jestem wścipska i wkładam nos w nie swoje sprawy,a mi tylko zależało na tym, zeby zwierzę miało dobrze, ale cóż;)

Posted

[quote name='Makuuu']oj Mag... my to w ogóle złe dziewczyny jesteśmy...
a tajemnicza bakteria grasuje...[/quote]
Nawet nie wiecie jak bardzo!!! Już próbuje działać w kierunku eliminacji mojej osoby ale ja zastraszyć się nie dam:mad:

Posted

Przepraszam , nie mialam czasu usiasc do komputera przez dwa dni.Sunia jest niczyja , obserwuje ja od ponad 3 tygodni , Kabel i sznurek na szyi ma nadal , przed chwila ja karmilam , widzialam z bliska , na szczescie nie jest to mocno zacisniete , Nadal jest nieufna , ale podchodzi na wyciagniecie reki , robimy malutkie postepy. Kilka dni temu dolaczyly do niej dwa psy , jeden duzy pies , onkowaty i suczka podobna do amsstafki , bardzo wychudzona i z wyciagnietymi sutkami . One tez pojawily sie "nagle" nie wiadomo skad . Ale Ten watek poswiecony jest Rottce .

Posted

Mysle , ze ona zmienila miejsce . Wyrzucanie psow w tej okolicy to niestety nie pojedyncze przypadki. Szkoda byloby gdsunia trafila do schronu , po prostu tam zginie . Z calym szacunkiem dla ludzi ktorzy tam pracuja , napewno to praca ciezka . Wiemy wszyscy o problemach polskich schronisk .Jesli bylaby szansa , na zlalezienie jej domu , a wierze ze jest , damy jej prawdziwe zycie.

Posted

ja i Mag (Madalena czy jakoś tak) ją widziałyśmy... początkowo myślałyśmy, że to Gryzak (psiak, brat Gapy - bezdomne rodzeństwo) ale okazało się że Gryzaka potrącił samochód a Gapa w schronie...
Wydaje mi się (z tego co pamiętam a to daaawno było), że jest mieszańcem... może Rota z Onkiem? Ale na pewno coś z rota ma ;)