Jump to content
Dogomania

Radom ! Rottka z kablem na szyi potrzebuje pomocy !Sa juz zdjecia , str 7,8

Recommended Posts

Posted

Nie wiem co zrobic,prosze poradzcie Dogomaniacy .W Radomiu przy ulicy Witosa prowadzacej do schroniska koczuje od okolo 3 tygodni suczka podobna do rottwailerki ,na szyi ma resztke kabla elektrycznego i sznurka , pewnie zostala przywiazana podwojnie do drzewa , miala szczescie ze udalo jej sie uwolnic .Sunia jest bardzo plochliwa , dokarmiam ja , ale widze jak ginie w oczach , chudnie i marznie , spi na ziemi pod plotem .Mam nadzieje ze kabel nie jest zaciagniety bardzo mocno, niestety nie daje do siebie podejsc . Co robic, czy zglosic ja do schroniska?

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisz do ania-tygrysiczka na mapie pomocy dogo jest z radomia / jeszcze 3 inne osoby/,moze kupic sedalin i na pare dni do jekiegos weta doloze sie finansowo.nie wiem czy w radomiu jest dobre shronisko i zrobia cokolwiek a pozatym slaby pies w zatloczeniu ma duze szanse na zagryzienie

Posted

Zmień na początek tyt. wątku
[B]"Radom pomocy !!!-mix Rottka-sunia z kablem na szyi !!!" [/B]
Jest kilka Osób z Radomia na Dogo i są Dziewczyny od Rottków.
Powinny zauważyć i podpowiedzieć właściwe rozwiązanie problemu.

Biedna sunia...

Posted

Wyszlam przed chwila przed dom , lezy biedna na ziemi ,ale mnie juz zaczyna poznawac , podchodzi blizej. Zaraz napisze tak jak mi radzisz. Sunia jest chyba jeszcze mloda , widac ze garnie sie do czlowieka , staje kilka krokow ode mnie i piszczy cicho

Posted

Ona sie bardzo boi , choc probuje sie przelamac by podejsc . Oczywiscie bede nadal starala sie jej pomagac . Niestety nie mam mozliwosci zabrac ją do siebie .

Posted

[B]Radom i Rottki - pomóżcie prosimy tam na miejscu !!!!!!

[/B][B]Ten kabel na szyi jest bardzo niepokojący !!!!

[/B]Wyślę PW do Ani Tygrysiczki, ale nic więcej nie uda mi się zdziałać...

Staraj się pozyskać zaufanie psinki...
Za jakiś czas podejdzie...

Posted

Sunia to co prawda mix , ale nie ma to w tej chwili znaczenia , potrzebuje pomocy i to najwazniejsze. Ania tygrysiczka podala mi tel do Doroty , zaraz bede dzwonic .Staram sie sunie oswoic , ale chyba potrwalo by to za dlugo .

Posted

Tak mi przykro ze nie mam aparatu ,nawet komorke mam zwykla , w srode odezwie sie Dorota , ona moze ma aparat , .Ona mowila ze widziala sunie , gdy jechala do schroniska

Posted

Sunia jest piekna , musicie narazie wierzyc na slowo . Dzisiaj podeszla troche blizej , jest bardzo mlodziutka , ząbki ma jeszcze takie troche szczeniakowate , jak igiełki. Niestety nie radzi sobie zupełnie , wczoraj w nocy tak strasznie lało , a ona stala na srodku chodnika w strugach deszczu . Nie mam doswiadczenia z duzymi psami , myslalam ze maja mocny charakter , a ona jest taka nieporadna i wylekniona .Mam nadzieje ze szybko znajdziemy dla niej jakas pomoc.

Posted

[B]No wiecie co - nie wierzę !!![/B]
[B]Nikt nie może pomóc tam na miejscu ?????[/B]
Dziwne...
Nikogo od Rottków... Radom też cichy...
Przecież tylko patrzeć, jak będzie nieszczęście !!!!!

[B]Pomóżcie Dziewczynie - chociaż zdjęcia !!!!![/B]
Jak ogłaszać psinę...