Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję Andziu, że się mylisz, bardzo bym chciała...w przeciwnym razie, jeśli Państwo za jakiś czas kupią chomika to i pudel będzie za duży.:-(

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trafiła do DT do znajomych, oni mają pudelka, poczatkowo jakoś się między nimi układało, raz Hexa się odgryzła przy misce, ja mam z nimi stały kontakt. Mimo wszystko chcieli ją zostawić bo kochana, bo sie przyzwyczaili , bo... Pojechali z nią z własnej inicjatywy na leczenie uszek, zaszczepili ją ...

Ale Iza dzwoniła, że JEDNAK nie mogą jej zostawić, bo tą pudliczke bardzo terroryzuje, mała sie chowa w domu, bo Hexa jej ciągle dokucza, podgryza, poluje na nią....

ona sie zachowuje identycznie jak moja... dlatego ja nie biore tymczasów (tylko bardzo scisle okreslone) - moja jak widzi mniejszego nie daj boze uciekającego i piszczacego psa - już pozamiatane. czasem jak zabieram psiaka i czeka u mnie na odbiór - to jest gehenna...

tak andzia - masz racje - trafiłaś ... niestety musielismy ją odebrać, niedotrzymaie warunków umowy... tak to nazwijmy.

do tych znajomych Hexa trafiła bardzo przypadkiem, wręcz wybłagałam, żeby ją wzieli... Iza się zakochała, upewniła się, że psica nie zje jej dzieci jak podrosnie ale wciaż był problem z pudelka... Z tym, że liczyliśmy na o, że Hexa sie wyciszy, uspokoi... Iza mówi, że Hexa swietnie się bawi ze szpicem jej tesciowej, szaleją razem.........

Posted

Szkoda, że tak beznadziejnie trafiła siostra Jasia i Malgoni... Chcielismy wtedy zabrać ją i samczyka ale miały taki super dom... jednak nie okazał się super.

A co z chłopczykiem? Bo ona z chłopczykiem trafiła na wieś do czyjegoś wujka.

Posted

Hexa bardzo bardzo szuka domku - nauczyła się włazić po kreconych ażurowych schodach - za pudliczką - teraz psina nie moze się już schowac nawet na piętrze !!!!! Pomóżcie szukać tej diablicy domu, proszę, bo jak tam do niej pojadę ...:mad:

Posted

florida_blue napisał(a):
Hexa prosi o domek zanim Tymczasowa Opiekunka straci cierpliwość :mad:

A to nie daj Boże.:evil_lol: Hexo, odpuść pudlisi, przecież sama sobie kręcisz bat na pupę...:shake:

Posted

florida_blue napisał(a):
zrobiłam :) ale moze zrób - bo mój taki jakiś ,... nijaki :roll:

przepraszam, nie zauważyłam.
Jest piękny ten Twój,, nie będę kombinować:loveu:

Szkoda że edycja podpisu mi nie działa:roll: