starlet1 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Przywożąc mojego Oriona do domu bałam się bardzo o los mojej kotki. Orion gonił każdego kota. W domu okazało się, że to kotka rządzi. Od pierwszej chwili ustawiła mojego huskyego: po prostu dostał po pysku i tyle. Był baaaardzo zdziwiony, bo przywitał się z kotką merdając ogonem, ale kocie powitanie było znacznie mniej życzliwe. Po kilku dniach zwierzaki spały na wspólnym posłaniu. Nie, źle mówię. To kota spała na posłaniu psa, a ten, bywało, obok jeśli sie nie zmieścił. Bo koteczka, moje kochane, jest z takich co to nigdy nie odmawiają jedzenia, miska powinna być zawsze pełna, bo przecież nigdy nie wiadomo kiedy kotu zacznie się chcieć jeść. Blisko rok temu dostałam do utrzymania przy życiu pięć kociąt, które ktoś mądry odebrał dzikiej kotce i przywiózł do schroniska do uśpienia. Nasza "piwniczna" kotka właśnie odchowała swoją czwórkę i mogła zająć się podrzutkami. Chcąc nie chcąc Husky znalazł się w towarzystwie 7 kotów. I też się z nimi dogadał. Większy problem miałam z naszą kotką, bo nie za bardzo tolerowała konkurentkę w domu. Dziś nie mam już huskyego. Dwa tygodnie temu umarł. Ale zostały po nim najwspanialsze wspomnienia. A nasza kotka długo go szukała i chodziła spać na jego posłanie. Jak widać lepiej dogada się pies z kotem niż niejeden człowiek z człowiekiem. Quote
Poli Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 starlet piekna historia :placz:. Z doswiadczenia wiem, ze pies goni kota, jak ten ucieka ;), jak kot stanie i przeciwstawi sie, to pies nic nie zrobi. Spotkalam sie tylko z jednym, psem , ktory jak gonil to z celem uduszenia i byl to jamnik. U mnie w rodzinie przewinelo sie wiele kotow i psow, nie kochaly sie, ale akceptowaly , a w razie biedy to spaly wszytskie na jednym poslaniu:evil_lol:. Trzymam kciuki za Ralfika , moze sie uda tym razem :-). Quote
NaamahsChild Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 U mnie każdy tymczasowicz w końcu dogaduje się z kotem.. ale faktycznie - to kot ustawia wszystkich wokoło siebie:diabloti: Quote
GoskaGoska Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 podnoszé raflika a jutro bioré sié za ogloszenia, narazie allegro mu odnowilam Quote
Koperek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='GoskaGoska']podnoszé raflika a jutro bioré sié za ogloszenia, narazie allegro mu odnowilam Ralfik ma sporo moich ogłoszeń, ale to już pisałam wcześniej. Znajdź sobie i nie powielaj- szkoda czasu ;) Quote
Koperek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No tak, sama se do wątków pozaglądam, co se same będą po dogo latać...?:evil_lol: Dzisiejszy RALFIK: Quote
zmierzchnica Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Przecudowny :-( Świetnie wyszedł na tych zdjęciach, tak dostojnie. Tylko gdzie ten Twój domek, Ralfiku? :shake: A jakiej wielkości on jest? Husky'ego? Na zdjęciach wygląda na nieco większego niż husky, ale nie ma jak porównać do człowieka... Quote
Guest zarzarrosa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ale on jest boski :) na zdjęciach wyszedł super ale chyba nie mógłby wyjść inaczej :D Quote
Koperek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 RALFIK jest tak przystojny, że nie mógł wyjść inaczej zarzarossa :) Quote
GoskaGoska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 i jakos nikt ciágle Ralfa nie wypatruje:shake: Quote
Korenia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Chyba możemy tylko krzyżyk postawić nad nim :-( Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 piesek potrzebuje nowych ogloszen, bo pewnie te co były pospadaly i chyba jakiegos wyciskacza lez do ogloszen Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Dzisiejszy, smutny RALFIK... Oczywiście był się ze mną przywitać, ale co z tego?:-( Quote
Guest zarzarrosa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ja niestety nie moge wziąć Ralfa :placz: tzn nie mogę wziąć żadnego.... :( strasznie szkoda bo piesek jest booooooski :( Quote
akira Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Dodałam Ralfowi kilka nowych ogłoszeń http://adoos.pl/post/6398829 http://wroclaw.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/306900-ro_nooki_ralf_podobny_do_husky.html http://psy.low.pl/og548881-roznooki-ralf-podobny-do-husky-szuka-domu.htm http://www.tablicaogloszen.net/493/posts/9/90/3582.html http://www.goniec24.info/roznooki_ralf_szuka_domu,20090610233204.html Quote
Koperek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='akira']Dodałam Ralfowi kilka nowych ogłoszeń Różnooki ralf w typie huski szuka domu! Dziękuję akira bardzo mocno!:loveu: Quote
chita Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 to ja tez pozwolilam sobie "odswiezyc stare" i dodac kilka nowych;)Ralfiku oby ktos sie zakochal:roll: Giełda psów - Rodowodowe szczenięta z domowej hodowli, z bardzo MIX husky - cudowny Ralf szuka domku! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Ralf to zaledwie dwuletni pies, kory w c / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Mix husky-cudnooki Ralf szuka domu, Wrocław, Społeczność, zwierzaki, MIX husky - cudowny Ralf szuka domku!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Mix husky- piękny, różnooki RALF- już 3 lata czeka!, Wrocław - Ogłoszenia - WP.PL mix husky -cudnooki Ralf szuka domku / Psy > Pozostałe - Wrocław Quote
Recommended Posts