GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 wielkie dzieki za oglszenie , bo juz myslalam,ze o psiaku wszyscy zapomnieli Quote
GoskaGoska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 co u ciebie piesku pewnie dalej biedaku czekasz :( Quote
Koperek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 GoskaGoska napisał(a):co u ciebie piesku pewnie dalej biedaku czekasz :( Ano.......:-( Quote
aldira Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ralfik to śliczny i takie ma smutne oczka...Dlaczego go nikt nie chce ?? :placz::placz: Quote
maarit Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 aldira napisał(a):Ralfik to śliczny i takie ma smutne oczka...Dlaczego go nikt nie chce ?? :placz::placz: Piękny pies... niestety wszędzie adopcje praktycznie stanęły w miejscu :-( Quote
aldira Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mam nadzieję ,że Ralfik mimo wszystko znajdzie domek :loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ale co depresja go dopada? pogryziony? czy zagrozenie ze strony schroniska? Quote
Koperek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ciotki, źle jest...:-( Dzisiaj RALFIK do mnie nie wstał! Zdarzyło się to pierwszy raz!!! Leżał blisko furtki- jak zawsze on, ale tylko okiem zerknął i nawet łba nie podniósł. Coś się zaczyna dziać. Nie chcę krakać i robić zamętu!:shake: Quote
chita Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Koperek']Ciotki, źle jest...:-( Dzisiaj RALFIK do mnie nie wstał! Zdarzyło się to pierwszy raz!!! Leżał blisko furtki- jak zawsze on, ale tylko okiem zerknął i nawet łba nie podniósł. Coś się zaczyna dziać. Nie chcę krakać i robić zamętu!:shake: matko:-(cholera nie dobrze:shake:sluchajcie ja wiem ze wakacje sa czyli najgorszy czas ale moze trzeba bedzie pomyslec o jakims dt dla Ralfa, to biedactwo tak dlugo czeka:-( Quote
Koperek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 chita napisał(a):matko:-(cholera nie dobrze:shake:sluchajcie ja wiem ze wakacje sa czyli najgorszy czas ale moze trzeba bedzie pomyslec o jakims dt dla Ralfa, to biedactwo tak dlugo czeka:-( noooooooo, o DT dla RALFA to nie tak łatwo- nie bardzo mogą być inne psy, o kotach i mniejszych zwierzątkach nie wspomnę; zresztą przytulanka taka miziankowa to nie jest- lubi jak go człek drapnie tu i tam i pogłaszcze, powie dobre słowo, ale na kolanka się nie pcha ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1994680_roznooki_ralf_mieszaniec_husky_gnije_i.html Quote
chita Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Koperek napisał(a):noooooooo, o DT dla RALFA to nie tak łatwo- nie bardzo mogą być inne psy, o kotach i mniejszych zwierzątkach nie wspomnę; zresztą przytulanka taka miziankowa to nie jest- lubi jak go człek drapnie tu i tam i pogłaszcze, powie dobre słowo, ale na kolanka się nie pcha ;) Falfik zate, to facet indywidualista:eviltong:ale tyle ogloszen i nic:shake: Quote
Koperek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='chita']Falfik zate, to facet indywidualista:eviltong:[/quote] No musi nim trochę być, skoro to mix ras północnych! Ale nie przesadzajmy- wyć nie wyje, uciekać nie ucieka, więc nawet lepszy z charakteru niż rasowiec!;) Quote
GoskaGoska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 pokazuj sié raflik, bo juz czas znalesc domek Quote
GoskaGoska Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ralf cholera jasna koniec tych wygłupow i marsz do domu :mad: Quote
chita Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):Ralf cholera jasna koniec tych wygłupow i marsz do domu :mad: zabrzamialo groznie:evil_lol: oby posluchal:roll: Quote
Koperek Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Odnowione ogłoszonka RALFIKA... - psy.pl - ale.gratka.pl - eoferty.com.pl - gieldaogloszen.pl - przygarnijzwierzaka.pl - kupsprzedaj.pl - kupiepsa.pl - mojpupil.pl - dwukropek.pl - adopcjapsa.pl Quote
GoskaGoska Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 dalam go na cafeaniamal i zaraz cos pomysle zeby w jakies gazacie go wydrukowali, a tym czasem gumtree wroclaw jeszcze Quote
Recommended Posts