bellatriks Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 LALUNA napisał(a):No właśnie pies :eviltong: I tym się jeszcze różni od Twojej oprócz smyczki ze ma jeszcze cosik innego. A wogóle to półbraciszek Violi, Wendy i Watazki. Tyle podpowiedzi już powinno Ci wystarczyć abyś odgadła jego imię, bo cały miot był opisany na forum bc. ;) Chyba wiem który to:cool3: Fotki super! Moje też się pojawią... kiedyś:eviltong: Quote
anetta Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :multi: Dziękować Ka Vandzie. Marysia napisał(a):Czy mogę go przekleić na nasze blogi? Pewnie, tylko podpisz je moim nickiem :grins: Czy ktoś jeszcze kręcił filmy? Quote
bellatriks Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ładnych fot już się naoglądaliście, teraz pora na moje zamazańce:cool3: Proszę o niekopiowanie zdjęć bez mojej zgody Quote
Ka-Vanga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 martynkao napisał(a):Ka-Vanga :D Dziekowac bardzo :) Zdjecia super , fajnie ze zawody takie obfocone .. z zawodow na zawody coraz wiecej fotkomaniakow :) anetta napisał(a)::multi: Dziękować Ka Vandzie. A prosze Was bardzo :cool3:, ciesze sie ze moglam sie przydac ;). To lecim z ostatnia partia fot: Beza Choco Cir Czad ... Quote
Ka-Vanga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Zobaczcie jaka bidulka z Corsy, tak padalo, ze az musiala sie nakrywac ucholkami w czasie biegu :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Drago ... Quote
Ka-Vanga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Marysiu wreszcie dokopalam sie do Uniaczka :multi: ... Quote
Ka-Vanga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wendy i niezbyt szczesliwa dla niej podwojna hopka :roll: (ale za to jaka fajna fotka :evil_lol: ;)) ... Quote
Ka-Vanga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 na tych zdjeciach doskonale widac jaka mielismy niedziele deszczowa KONIEC skaczacych zdjec, beda jeszcze z rozdania nagrod ... Quote
Rauni Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 WOW! Ta fotka z Wendy niesamowita!!! I dziękuję za Sunday i Vigo :) :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Zobaczcie jaka bidulka z Corsy, tak padalo, ze az musiala sie nakrywac ucholkami w czasie biegu :evil_lol: :lol: :lol: :lol: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Corsa_DSC_6131_02.jpg http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Corsa_DSC_6132_01.jpg ... To jest Joda :evil_lol: Korsa biega w M. I ma zupełnie inny pysk :evil_lol: Ka-Vanga napisał(a):Marysiu wreszcie dokopalam sie do Uniaczka :multi: Woooooo!!! Jaki piękny!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Czy mogę poprzeklejać na Uniakowe blogi? I jeszcze moje fotki: Grota Lola Francuz CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Któryś z borderów Mac Mia K*O*N*I*E*C Moje zdjęcia można kopiować na inne fora (z wyjątkiem borderowego), blogi etc POD WARUNKIEM PRZYSŁANIA MI NA PW LINKA DO NICH i pod warunkiem zachowania ich w niezmienionej formie. Quote
Mokka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 A ja jeszcze raz chciałabym podziękować wszystkim fotopstrykom za cudne zdjęcia mojej suczy. Dawno nie była tak obficie uwieczniona, duża buźka :calus:. I w ogóle wielkie dzięki za wszystkie fotki. Jest ich całe mnóstwo i są super - hiper - duper - zajefajne :ylsuper:. Prawdziwa uczta dla oczu :klacz: . W pas się kłaniam i mam nadzieję, że tak będzie już zawsze. Do następnych zawodów :lol:. Quote
LALUNA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Wendy_DSC_5881_02.jpg No własnie to ta fota :diabloti: Ma sie to oko, coby w takim momencie zrobic zdjęcie. Olu dzieki za zdjęcia są cudne. Wiesz, sam aparat to nie wszystko. Sam nie robi zdjęc, nawet takie sprzecicho a ujecia są kapitalne. ;) Pozostałym fotografom też ładnie dziękuje za wszystkie zdjecia moich psów. :loveu: Quote
IraKa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ola to zdjęcie :crazyeye:koniecznie na jakiś konkurs Dzięki za fotki rudej. Quote
Recommended Posts