Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jak na prawdziwego Buraska przystało jest....CUDNY! A Pamir nie przekona się do Stefanka? Pzdr. Quote
Luzia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Jak na prawdziwego Buraska przystało jest....CUDNY! A Pamir nie przekona się do Stefanka? Pzdr.[/QUOTE] Zgadzam się bure koty są najpiękniejsze! :) Niestety on ogólnie nienawidzi kotów, wydaje mi się, że był na nie szczuty. Puki kot jest na moich rękach, akceptuje go. W innych sytuacjach rzuca się, a najgorsze, że nie dla zabawy, tylko żeby zabić :( Wiem bo widziałam go w akcjach z kurami, to samo zachowanie i podejście... Instynkt? :shake: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kurczaki, no to masz problem... Ciężko znaleźć dom dla psa i dla kotów tez... Pzdr. Quote
Luzia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Kurczaki, no to masz problem... Ciężko znaleźć dom dla psa i dla kotów tez... Pzdr.[/QUOTE] Jak by jeszcze był jakiś "kolorowy" ( w sensie rudy czy coś ). Taki zwykły dachowiec to masakra :shake: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Zgadza się. a takich jest najwięcej... pzdr. Quote
Luzia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) Melduję posłusznie iż Pamir rygorystycznie przeze mnie upominany, końcu pogodził się z tym, że w domu zamieszkał z nami kot. Śpimy razem, jemy razem, zabawy jeszcze nie ma ale myślę, że to tylko dlatego,że Pom Pom nie wie jak. Strofa dokazuje z nim jak się da. Ostatnio miałam chwilę grozy bo w zabawie ze Strofą, Stefek dał z "liścia" Pamirowi, bałam się, że będzie z tego wojna, ale o dziwo Pamcio to olał i dalej dokazywał ze Strofą. Edited February 23, 2012 by Luzia literówla Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A masz możliwość podzielenia się z nami fotkami z tych zabaw? pzdr. Quote
Luzia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Asiaczek']A masz możliwość podzielenia się z nami fotkami z tych zabaw? pzdr.[/QUOTE] Szczerze powiem, że ciężko będzie bo mi się rozmazują na zdjęciach bo w domu za mało światła dla aparatu w telefonie ale się postaram. :) Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A nie masz nikogo, kto by przyjechal i porobił? pzdr. Quote
Alicja Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Luzia']Melduję posłusznie iż Pamir rygorystycznie przeze mnie upominany, końcu pogodził się z tym, że w domu zamieszkał z nami kot. Śpimy razem, jemy razem, zabawy jeszcze nie ma ale myślę, że to tylko dlatego,że Pom Pom nie wie jak. Strofa dokazuje z nim jak się da. Ostatni miałam chwilę grozy bo w zabawie ze Strofą, Stefek dał z "liścia" Pamirowi, bałam się, że będzie z tego wojna, ale o dziwo Pamcio to olał i dalej dokazywał ze Strofą.[/QUOTE] :modla: biedny Pamir:evil_lol: Quote
Luzia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Asiaczek']A nie masz nikogo, kto by przyjechal i porobił? pzdr.[/QUOTE] Raczej ciężko bo takie harce zawsze odstawiają z rana kiedy ja jeszcze ledwo na oczy patrzę. To taki ich tradycyjny sposób budzenia mnie :) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Hahaha, to pozostaje nam juz tylko nasza wyobraźnia:) pzdr. Quote
Luzia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Asiaczek']Hahaha, to pozostaje nam juz tylko nasza wyobraźnia:) pzdr.[/QUOTE] Postaram się coś wykombinować, ale od razu piszę, że nie wiem co z tego wyjdzie. :) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Wyjda albo dobre fotki albo takie sobie;) pzdr. Quote
Luzia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Niestety zdjęć z domowej zabawy nie mam, ale na wczorajszy spacerek zabrałam aparat i coś niecoś się zrobiło :) A poza tym zauważyłam ostatnio, że Pamir zaczyna siwieć :mdleje: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Kiepska ostrość, ale ujęcie - super!!! Te 2 pary brudnych tylnych łapek - miodzio:) https://lh3.googleusercontent.com/-TP916o9StEs/T1SdaWS55XI/AAAAAAAAJF0/1EkuN-iyRWg/s800/Obraz%2520301.jpg Pzdr. Quote
Luzia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='Asiaczek']Kiepska ostrość, ale ujęcie - super!!! Te 2 pary brudnych tylnych łapek - miodzio:) https://lh3.googleusercontent.com/-TP916o9StEs/T1SdaWS55XI/AAAAAAAAJF0/1EkuN-iyRWg/s800/Obraz%2520301.jpg Pzdr. Niestety, ale zawsze tak jest. Moje umiejętności i sprzęt nie wyrabia przy ich prędkości :evil_lol: Najlepsze w tym jest to, że jak Pamir nie może jakiegoś psa dogonić to strasznie się wścieka i zaczyna szczekać i wyć ze złości. O ile na początku bez problemu łapał Strofę, to teraz mała się już tak wyrobiła, że nie daje rady i nie chodzi tu o prędkość bo szybszy jest tylko zwinność. Strofa potrafi w pełnym pędzie się odwinąć i biec w przeciwnym kierunku i nim on wyhamuje mała już jest daleko :evil_lol: A ile przy tym lamentu, że go tak brzydko wyrolowali :diabloti: [quote name='Lucyja']Cudne to ostatnie zdjęcie :) Jak model taki to jakie zdjęcie ma być :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Prawdziwy facet z niego; nigdy nie pogodzi się z tym, że babka jest od niego szybsza;) pzdr. Quote
Alicja Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 bowskie :) https://lh3.googleusercontent.com/-TP916o9StEs/T1SdaWS55XI/AAAAAAAAJF0/1EkuN-iyRWg/s800/Obraz%2520301.jpg Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 :diabloti::diabloti::diabloti: [video=youtube;18QFoEjqYuM]http://www.youtube.com/watch?v=18QFoEjqYuM&context=C4acf61eADvjVQa1PpcFOU tGv9H73lbXKwmdlnp3Cn5Wm3vU04o24=[/video] Buuuu dlaczego w Tarnobrzegu nie ma żadnego toru agility dla psów :placz: Tym bardziej że Pamirowi się to na prawdę podoba :roll: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Super! A jaka radość PO pokonaniu przeszkody:) Pzdr. Quote
Luzia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 To fakt wyjątkowo pozytywnie się nakręcił :) Jak wracałam z nim tego dnia do domu był tak zmęczony, że nie tyle szedł co człapał obok mnie :diabloti: W domu odpoczął z pół godzinki i znowu owsiki się odezwały :evil_lol: Za szybko mu się akumulatorki ładują, miałam nadzieję, że z wiekiem się zepsują, ale już na to nie liczę :lol: Quote
Asiaczek Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 A ile chłopak ma lat? Tak w przyblizeniu?:) pzdr. Quote
Luzia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Asiaczek napisał(a):A ile chłopak ma lat? Tak w przyblizeniu?:) pzdr. Do mnie przyjechał gdy miał około 1,5 - 2 lata. 6 maja minie 4 lata od kiedy u mnie jest :) Ale ten czas leci :roll: Więc teraz będzie miał około sześciu i jakieś 3 m/c zauważyłam, że zaczął siwieć :-o Robi się dziadziuś i tyle :evil_lol: Quote
Recommended Posts