Justa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [URL="http://www.gimp.org/"]TUTAJ[/URL] jest angielska wersja. ale podejrzewam, że jest jakaś nakładka polska ;) Quote
Kamila Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Justa'][URL="http://www.gimp.org/"]TUTAJ[/URL] jest angielska wersja. ale podejrzewam, że jest jakaś nakładka polska ;)[/quote] Ok,staram sie sciagnac ale jakos dziwnie to idzie :cool1: Nastepne zdjecie po przerobce-coraz bardziej mi sie ta zabawa w programach podoba. Zapomnialam zapisac zmiany i musialam robic od nowa....ehh [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/3204/picture2127oa5.jpg[/IMG][/URL] Quote
masienka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='BBeta']:crazyeye: Dobrze, że jest jeszcze na gwarancji. Ten obiektyw ma plastikowe mocowanie?[/quote] tak, to ta druga wersja z plastikiem ale podobno to czesty przypadek w tych szklach... dobra optyka ale mechanika do d...y :cool1: no i nie wiem czy uznaja mi rekojmie bo to ponoc uszkodzenie mechaniczne choc ja z nim nic nie zrobilam :cool1: niby mozna to naprawic... kurde... dlaczego ja mam takiego pecha?? w zeszlym roku wymiana migawki przy 6000 zdjec a teraz to :placz: Ja sie tu zaczelam wlasnie rozgladac za jakims jasnym tele a teraz co... stalke trzeba ratowac:shake: Quote
LeCoyotte Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='kamila-dog']Ok,staram sie sciagnac ale jakos dziwnie to idzie :cool1: [/QUOTE] [url]http://ftp3.ie.freebsd.org/pub/sourceforge/g/gi/gimp-win/gimp-2.4.5-i686-setup.exe[/url] język PL jest w pakiecie i powinien sam się zainstalować, przynajmniej tak jest u mnie;) Quote
Apbt_sól Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ściagnełam gimp2 , instaluje się po angielsku a jezyk interfejsu polski - nie powinno być zle:) Quote
dog_master Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Polna']Ja też się do niego przymierzam. ;) Stałki będą, ale w swoim czasie(mam nadzieje, ze przed wakacjami choć jedna). Musze pomysleć tez nad jakimś fajnym szkiełkiem do agility. Niestety ograniczenia kasowe są. :eviltong: Tak poza tym to znalazłam jeszcze w domu dośc słabiutkiego tamrona od lustrzanki analogowej, ale może się coś z niego wyciągnie. Zebry świetne :loveu:[/quote] Bedziesz miala przeciez 70-300 ;) Jaka jasnosc? A przy przejsciowkach nie bedziesz miala AF i pomiaru swiatla... Quote
BBeta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Polna']w 70-300 4,5-5,6 ciemno niestety[/QUOTE] W takim razie do czego chcesz używać tele jak nie do sportu? :niewiem: Quote
Polna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oczywiście, że będe używac, ale jasny tez by się przydał za jakiś czas. ;) Teraz zawody na dworzu głownie, więc wystarczy. (mam nadzieje) Quote
BBeta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Może najpierw porób nim troche zdjęć, a dopiero potem oceniaj jak to jest z tą ciemnością [quote name='Polna'](...) więc wystarczy. (mam nadzieje)[/QUOTE] Nie mam więcej pytań... :diabloti: Quote
Polna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie mam czym. :evil_lol: Tydzień opóźnienia z zamówieniem mają już ech... Quote
goldenka245 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja chyba kupie stałke 50mm 1.8;) BBeta czy ty przypadkiem nie masz tego nikkora? Quote
Justa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Dorkaa']Posiada ktoś Nikona D60?[/QUOTE] Następca D40x. Brak silniczka - dla mnie to go eliminuje. Quote
goldenka245 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Justa']Następca D40x. Brak silniczka - dla mnie to go eliminuje.[/quote] To po co wycofali D50 i dali D60?:roll: D50 jest bardzo fajny;) Quote
BBeta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='goldenka245']Ja chyba kupie stałke 50mm 1.8;) BBeta czy ty przypadkiem nie masz tego nikkora?[/QUOTE] Mam [COLOR="PaleTurquoise"].......[/COLOR] Quote
Justa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='goldenka245']To po co wycofali D50 i dali D60?:roll: D50 jest bardzo fajny;)[/QUOTE] Ale przecież D60 nie ejst następcą D50. To zupełnie inna półka. A wycofali, bo technika idzie do przodu. Quote
dog_master Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Musza na czyms zarobic ;) Np. na szklach z silniczkami ;) Quote
bognik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [B]Polna[/B] - puszka i szkiełka z USA? ;) [quote name='Dorkaa']Nikon D60 chyba jakoś niedawno wszedł?[/quote] Niedawno wszedł, ale i tak jest tańszy niż 'stary' D80, więc to o czymś świadczy :cool1: BTW - słyszeliście coś o tym, że teraz każde nowe body Nikon'a nie ma posiadać silniczka? :-o Pozdrawiam! Quote
Polna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='bognik'][B]Polna[/B] - puszka i szkiełka z USA? ;) [/QUOTE] Szkiełka z USA i już mam, za to puszke w Polsce kupuje i już 3 tyg. czekam. :roll: Pozdrawiam. Quote
goldenka245 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='bognik'] BTW - słyszeliście coś o tym, że teraz każde nowe body Nikon'a nie ma posiadać silniczka? :-o Pozdrawiam![/quote] Gdzie to słyszałaś?? To ja do końca życia będę używac depięćdziesiątki:mad::evil_lol:;) Quote
bognik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [QUOTE]Szkiełka z USA i już mam, za to puszke w Polsce kupuje i już 3 tyg. czekam. :roll:[/QUOTE] Ciekawe :roll: Ja myślałam o tym, żeby body kupić w Polsce (gdzie kupujesz, agito.pl?), a obiektywy w USA (odstrasza mnie brak gwarancji :shake:) [quote name='goldenka245']Gdzie to słyszałaś?? To ja do końca życia będę używac depięćdziesiątki:mad::evil_lol:;)[/quote] Na jakimś forum czytałam i nie wiem, czy to prawda, więc się pytam ;) Pozdrawiam! Quote
Waldek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [B]Nikkon D-70 + Nikkor 50 mm/1,4 ....[/B] [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3465/zlatm5.jpg[/IMG] Quote
Polna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='bognik']Ciekawe :roll: Ja myślałam o tym, żeby body kupić w Polsce (gdzie kupujesz, agito.pl?), a obiektywy w USA (odstrasza mnie brak gwarancji :shake:)[/QUOTE] Body zamówiłam w rtvEUROagd ze względu na raty 0% ;) Co do obiektywów jesli się nie myle mają roczną gwarancje na Europe, ale nie mam jeszcze papierów bo przypłyną kontenerem razem z resztą sprzetu moich znajomych. ;) [quote name='bognik'] Na jakimś forum czytałam i nie wiem, czy to prawda, więc się pytam ;) [/QUOTE] Też o tym czytałam. :shake: Quote
Recommended Posts