malagos Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A macie jakies zdjecia, tej koteczki z zuchwa i rudaska? Quote
Lemoniada Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Tragedia i koniec świata:placz: Na szczęście teraz zaczyna się okres Matki Boskiej Pieniężnej:oops: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='malagos']A macie jakies zdjecia, tej koteczki z zuchwa i rudaska?[/quote] Zdjecia Rudaska wysłalam wlaśnie do tweenty ,koteczki niestety nie mam zdjęć Quote
przyjaciel_koni Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Tweety']nie mam już gdzie ich dać, zajęłam cały szpitalik w Chironie:placz: Jutro wychodzi Mruczek na DT ale tym samym robi miejsce na koty z łapanki do kastracji, te z tego miejsca skąd jest Niusia. Musimy je połapać, bo tam zaraz maluchów będzie od groma.[/quote] Tak źle i tak niedobrze... Jedno wyklucza drugie, a obie sprawy są ważne... To się robi sytuacja patowa... Cierpię już na brak pomysłów... Czuję się naprawdę bezsilna, dołuje mnie okropnie ta "niemożność"... [B]Bez pomocy Innych Osób z Dogo nie damy rady !!!! Błagamy o Waszą pomoc !!!!! O litość dla tych najsłabszych !!!! [/B] Wciąż zadaję sobie to samo pytanie - dlaczego ?????? Dlaczego takie tragedie mają miejsce... Quote
Tweety Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 tutaj rudasek, niestety koteczki nie mam [IMG]http://forum.miau.pl/images/smiles/icon_sad.gif[/IMG] To czerwone na łapce to ta rana, która w konsekwencji prowadzi do konieczności /?/ amputacji [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/185/68e7e63e129f7e58.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/198/0034d0e967fbe431.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tweety Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='malagos']A gdzie sa te kocinki, w lecznicy? Kurcze, do Krakowa mam kawał drogi :placz:[/quote] kotki są w krakowskim schronie Quote
EVA2406 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Czy to pewne że u tego rudaska to już martwica? On jest taki piękny i podobny do mojego trzyłapka Karolka. Quote
przyjaciel_koni Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oby nie było żadnej amputacji !!!!!! A co z koteczką ??? Tylko jak zwykle - niestety - koszty.... [B]Prosimy i dla tych koteczków o wsparcie finansowe !!!!!! [/B] Jeśli tylko będzie za co, można myśleć o konsultacjach u przyzwoitych lekarzy, ratunku dla tych biednych kocinków... Quote
BoWa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [B]Numer konta dla Boryska[/B] poproszę (pewnie gdzieś jest na wątku, ale nie mam siły już szukać, a innym też sie przyda) Quote
GreenEvil Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='GoWa'][B]Numer konta dla Boryska[/B] poproszę (pewnie gdzieś jest na wątku, ale nie mam siły już szukać, a innym też sie przyda)[/quote] [B][B]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda[/B][/B] [B][B] Numer konta: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001[/B][/B] [B][B]z dopiskiem "dla borysa"[/B][/B] pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 tutaj wątek tych nowych kociuszków [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9825873#post9825873[/url] Quote
kiwi Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ciotki dajcie jakiegos pomysła na odlezyny :( opatrunki hydrozelowe? wodnis ma wielkie odlezyny :( Quote
Tweety Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='kiwi']ciotki dajcie jakiegos pomysła na odlezyny :( opatrunki hydrozelowe? wodnis ma wielkie odlezyny :([/quote] polecają to [URL]http://www.vitanea.pl/index.phtml?apteka=ozonella_preparat_naturalny_biologicznie_aktywny_ozon_100ml&action=produkt_szczegoly&pid=76166&k=283[/URL] balsam Szostakowskiego, te opatrunki też Quote
masienka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 opatrunki hydrozelowe dzialaja cuda naprawde... Quote
irysek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 kto zbiera pieniadze na te dwa nowe kotki, korych nie ma gdzie zabrac? chcialabym przelac wieksza kwote, ale nie chce na afn. czy ktos je stamtad zabierze, tweety moze na twoje konto przeleje? Quote
GreenEvil Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='irysek']kto zbiera pieniadze na te dwa nowe kotki, korych nie ma gdzie zabrac? chcialabym przelac wieksza kwote, ale nie chce na afn. czy ktos je stamtad zabierze, tweety moze na twoje konto przeleje?[/quote] Rudy we wtorek przyjezdza do mnie (jutro tweety odbiera go ze schronu). Dymka narazie bedzie leczona w Krakowie. Dziekujemy za chec wsparcia. Na leczenie tych wszystkich ostatnio odkrytych przez tweety kotow ida i beda szly ciezkie pieniadze.... i szczerze mowiac juz nie wiemy za ktora kieszen sie lapac :( Jesli chodzi o numer konta, to najlepiej wypowie sie tweety ;) pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='irysek']kto zbiera pieniadze na te dwa nowe kotki, korych nie ma gdzie zabrac? chcialabym przelac wieksza kwote, ale nie chce na afn. czy ktos je stamtad zabierze, tweety moze na twoje konto przeleje?[/quote] irysek, bardzo dziękuje za wsparcie dla kociuchów. Bardzo proszę o przelanie tych pieniędzy właśnie na AFN, bo to będą nasze (AFN-owskie) koty i ja nie zbieram pieniędzy na własne konto. Odbieram dzisiaj rudaska i wsadzam jutro go w pociąg do W-wy a na jego miejsce w mojej łazience biorę jutro lub we środę dymkę Quote
BoWa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wpłaciłam parę zł na Boryska. Jak te łapki ? Jak go musi to boleć:placz: Quote
KWL Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jak się to wszystko rozwija... dymek ? cś przegapiłem ? Quote
Margo05 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 To druga bida ostatnio wyłowiona przez Tweety :-( Quote
Lemoniada Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='GreenEvil'] szczerze mowiac juz nie wiemy za ktora kieszen sie lapac :( [/quote] Najlepiej za tą pełną. A jak cegiełki na allegro, sprzedają się? Tweety, dopiero jak wygram Twój bazarek to poślę coś ekstra dla kotów, szkoda dwa razy prowizję płacić. Quote
GreenEvil Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Lemoniada']Najlepiej za tą pełną. A jak cegiełki na allegro, sprzedają się? [/quote] [url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=85211[/url] ... jak widac :( pzdr GreenEvil Quote
Bazyliah Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 I bazarek różności podarowanych od Eva2406 :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108768[/URL] Quote
EVA2406 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dzięki :loveu: Bazyliah. Wracam z pracy a tu taka niespodzianka. Jesteś szybka Dziewczynka. Jeszcze raz dzięki wielkie. :lol: Quote
przyjaciel_koni Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dziękujemy Bazylia za pomoc ! Czasem tak jest, że są przedmioty, a brak wystawiających... To wielki problem - brak środków finansowych ! [B]Dlatego bardzo prosimy - pomóżcie !!!! [SIZE=3]Borysek i pozostałe kociny nie mają nikogo oprócz nas... [/SIZE] Wpłaty na AFN "Borys" [/B]i rozumiem, że dla koteczki [B]"Dymna" Irysek -[/B] od wpłat na te kociny AFN nic nie potrąca ! Spokojnie można wpłacać. I odliczyć potem w zeznaniu podatkowym rocznym jako darowiznę... A za każdą kwotę jesteśmy niezmiernie wdzięczni w imieniu kocinek !!! Quote
Recommended Posts