malagos Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dzwoniła do mnie pani z Krakowa, jak się miewa Borysek, zdałam relację. Dzis zobaczyłam, ze na łopatce tez jest ranka wielkości 20 gr, ale sucha. Po prostu miejsce bez siersci w kolorze bordowym. Quote
Tweety Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 pani Lucyna na pewno będzie co jakiś czas dzwonić;) Prosimy o przeniesienie wątku do działu "już w nowym domu":multi::multi::multi::multi: Quote
Lemoniada Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Tweety']Ale pięknie mu te łapki porosły, wyglądają jak nie z tego kota z tą króciutką sierścią[/quote] To samo miałam napisać:lol: Teraz pozostaje już tylko uzbierać na długi w lecznicy i zapomnieć, że Borysek kiedykolwiek był bezdomny i chory:loveu: Quote
desideratum Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [B]Margo05 -[/B] bardzo dziekuję :loveu: już (albo dopiero, przez te cholierne dogo :mad:) poprosiłam moda o zamianę ;) Ale jak napisała [B]EVA2406[/B], czas wstawić też banerki innych bidulek :-( Quote
malagos Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No ty my idziemy spać. Siusiu w kuwetce, a martwiłam sie, ze od rana nic. Quote
Tweety Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='malagos']No ty my idziemy spać. Siusiu w kuwetce, a martwiłam sie, ze od rana nic.[/quote] dobrej nocy :loveu::loveu::loveu: Quote
desideratum Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tak! Dobrej i spokojnej nocy.. i proszę wymiziac kotula :loveu: Quote
EVA2406 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 I ja też życzę dobrej nocki i spadam spać, bo mam tylko 4 godziny spania :angryy: Quote
EVA2406 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dzień dobry Borysku. Jak nocka minęła i czy już się przyzwyczajasz do własnego domku? Quote
desideratum Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dzień dobry Kotulu ;) Byłby nawet jeszcze lepszy gdyby nie TO dogo :angryy: Jak tam się koteczek miewa? Jak łapusie i apetycik? :lol: Miłego i słonecznego dnia wam życzę :loveu: Quote
Tweety Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Borysku, jak się miewasz? Może jakieś nowe zdjątka? Quote
malagos Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 nie bardzo mam czas, praca, aerobik, gotowanie obiadu na jutro, wyprowadzenie 5 psów, zajecie się kocimi kuwetkami, miseczkami... a tu już dwudziesta :shake: Jeszcze wziełam robotę do domu, ale zawsze to parę groszy do kieszeni. Jutro zabiorę kota do naszego gabinetu, obejrzymy go dokładnie, w dobrym oswietleniu i na stole, nie na podlodze w kucki. Jedzonko zmiata, a to najlepszya wiadomość. No i siusia, to też super. Ręki na razie sie boi, cofa w głąb budki, wychyla sie tylko do jedzenia. ale to dopiero 2 dzień, to sie nie ma co dziwić. Quote
desideratum Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [B]Malagos - [/B]to i tak super wieści po tym co ten bidulek przeszedł.. Ważne, że je i kuwetkuje (o co sie cioteczki najbardziej martwiły :evil_lol:). Na foteczki cierpliwie poczekamy.. :loveu: i tak nie mamy innego wyjścia ;) Quote
malagos Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wandul, tytuł dawno zmieniony, tylko jeszcze nie przeniesiony do dzialu szczęśliwców :p Quote
Margo05 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Oooo już i w dziale zmienionym :) Borysku, buziaki :loveu: Quote
rozi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Monika, odepnij ten bannerek, proszę Cię, bo mnie ciarki przechodżą ilekroć wiadomość od Ciebie dostaję... Borysek jest dla mnie symbolem stworzenia wołającego o pomoc. [B]Malagos[/B], pamiętaj, że nie jesteś sama, pisz jeśli czegoś Ci brakuje (: Quote
Tweety Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='roz2'] [B]Malagos[/B], pamiętaj, że nie jesteś sama, pisz jeśli czegoś Ci brakuje (:[/quote] oczywiście, jak czegoś będziecie potrzebować to daj znać Quote
EVA2406 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Malagos to świetna Dziewczyna. Borysek lepiej nie mógł trafić. Jak kocio się czuje i czy już trochę się zaaklimatyzował? Quote
malagos Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 He, he, dziewczyna, dobre sobie :evil_lol: Przede wszystkim trzeba kolegę utuczyć. To taka chudzina! Całe szczęście, ze je praktycznie wszystko, czyli odwrotnie jak moje poprzednie i teraźniejsze koty. Zobaczę, czy zjadłby gotowany makaron czy kaszę z mięsem, czyli to co gotuję psom. Wiecej węglowodanów to nabranie ciałka. Na razie wsuwa surowego przemrozonego kurczaka, wołowinę (z odrobiną tłuszczyku, taka mi sie kupiła, ale to ma swoje zalety tuczące), wątróbkę drobiową, gotowane miesko z psiego garnka, twarozek, słodką smietankę. Kupki śliczne, sisiu regularne. Ale jeszcze siedzi w budce, dzis trochę pochodził po łazience, bo mówiła córka, która rano okupuje ten przybytek dość długo :razz: Ranka na udzie sucha, ale nadal widoczna. Wszelkie zabiegi i oględziny kocio znosi ze stoickim spokojem. Moja ostatnia tymczasowiczka, a obecna domowniczka, Kim strasznei takich czynności nie lubila, gryzła i drapała, tym bardziej tu miłe zaskoczenie. Dzieki za oferowana pomoc, na razie dajemy sobie radę. [B]Tweety,[/B] mam tylko prośbę. Jak Borysek juz się odkuje na tyle, ze dojrzeje do szczepienia, zapytaj swego lekarza, czym go zaszczepić. Kupimy taką szczepionkę w hurtowni. Quote
Margo05 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Akcja tuczenia Boryska rozpoczęta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chętnie zdejmę Boryska z podpisu, ale nie mogę wleźć w edycje :placz: Quote
malagos Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [B][img]http://upload.miau.pl/3/90079.jpg[/img][/B] tu tylna łapka boryska, taka "nowiutka", prawda? [B][img]http://upload.miau.pl/3/90081.jpg[/img][/B] Quote
malagos Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [B][img]http://upload.miau.pl/3/90083.jpg[/img][/B] [B][img]http://upload.miau.pl/3/90085.jpg[/img][/B] Quote
Recommended Posts