Jump to content
Dogomania

Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zawsze musisz mnie wyprzedzić. Też to miałam dzisiaj napisać.

Ja jeszcze muszę odebrać fanciki od maleńkiego dzidziusia ( już nie w brzuszku u Mamy ;)). Pamiętam.

hurra:multi::multi::multi:

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
nie, ja się tak ogólnie ucieszyłem. może wyszło jakoś niefortunnie. ale od nadejścia wiosny ciągle się głupio cieszę

mnie, jako Bocianka, nic juz nie zdziwi :diabloti:

A proszę mi przypomieć, kedy te festyny i czy oba w Markach?

Posted

[quote name='malagos']O czymś nie wiemy? :cool3:

Malagos :loveu: i Tomcug :loveu:, jak się nie przyjeżdża do nas na festyny, to nie jest się do końca poinformowanym :eviltong:.
Otóż w ub. roku na festyn dostaliśmy fanty od Cioteczki Pakity, która również nas odwiedziła na festynie z dzidziusiem, jeszcze w brzuszku. Teraz zapowiedziała, że również możemy liczyć na jej wsparcie i odwiedziny, ale już z dzidziusiem w wózeczku. Ot i cała tajemnica ;).

A terminy festynów to : 30 maj i 6 czerwiec, oczywiście w Markach.

ZAPRASZAMY !!!!!

Posted

[quote name='EVA2406']Malagos :loveu: i Tomcug :loveu:, jak się nie przyjeżdża do nas na festyny, to nie jest się do końca poinformowanym :eviltong:.
Otóż w ub. roku na festyn dostaliśmy fanty od Cioteczki Pakity, która również nas odwiedziła na festynie z dzidziusiem, jeszcze w brzuszku. Teraz zapowiedziała, że również możemy liczyć na jej wsparcie i odwiedziny, ale już z dzidziusiem w wózeczku. Ot i cała tajemnica ;).

A terminy festynów to : 30 maj i 6 czerwiec, oczywiście w Markach.

ZAPRASZAMY !!!!!

I jak to ktoś kiedyś powiedział: tak właśnie rodzi się plotka - tu się coś usłyszy, tam się dołoży i gotowe. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ewuś, dziękujemy za wyjaśnienie, a mnie to się nawet zdaje, że ta Cioteczka to na zdjęciach była uwieczniona na poprzednim festynie. :lol:

Posted

kasiek0502 napisał(a):
co by się nadawało jako fanty? bo może coś miałabym?

jakieś filmiki na dvd, książki, maskotki. wszystko, co by się nadawało jako fant na loterię. jakieś figurki...

Posted

Kochani proszę zgłąszajcie się kto będzie na stoisku i w jaki dzień - trzeba to dobrze zaplanować.
Myślę że na stałe na stoisku muszą być 3 osoby.

Ja mam namiot i banerek.
Zmysł załatwia stoły
Eva czy możemy się do Ciebie uśmiechnąć po krzesła?

Ja będę 30.05 i 06.06

Posted

anouk92 napisał(a):
Kochani proszę zgłąszajcie się kto będzie na stoisku i w jaki dzień - trzeba to dobrze zaplanować.
Myślę że na stałe na stoisku muszą być 3 osoby.

Ja mam namiot i banerek.
Zmysł załatwia stoły
Eva czy możemy się do Ciebie uśmiechnąć po krzesła?

Ja będę 30.05 i 06.06

Jasne, Aniu :loveu:.
Ja też postaram się być w obydwa dni, jak tylko nic nieprzewidzianego się nie wydarzy.

Posted

Zmysle, mam troche fantow, bede jeszcze zbierac, wiec jak masz mnie po drodze, to zapraszam ktoregos dnia, a jak musisz jechac specjalnie, to jeszcze poczekajmy