Zmysł Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 EVA2406 napisał(a):Zawsze musisz mnie wyprzedzić. Też to miałam dzisiaj napisać. Ja jeszcze muszę odebrać fanciki od maleńkiego dzidziusia ( już nie w brzuszku u Mamy ;)). Pamiętam. hurra:multi::multi::multi: Quote
malagos Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Zmysł napisał(a):hurra:multi::multi::multi: O czymś nie wiemy? :cool3: Quote
tomcug Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 malagos napisał(a):O czymś nie wiemy? :cool3: No właśnie. :razz: Quote
Zmysł Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 nie, ja się tak ogólnie ucieszyłem. może wyszło jakoś niefortunnie. ale od nadejścia wiosny ciągle się głupio cieszę Quote
malagos Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Zmysł napisał(a):nie, ja się tak ogólnie ucieszyłem. może wyszło jakoś niefortunnie. ale od nadejścia wiosny ciągle się głupio cieszę mnie, jako Bocianka, nic juz nie zdziwi :diabloti: A proszę mi przypomieć, kedy te festyny i czy oba w Markach? Quote
EVA2406 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='malagos']O czymś nie wiemy? :cool3: Malagos :loveu: i Tomcug :loveu:, jak się nie przyjeżdża do nas na festyny, to nie jest się do końca poinformowanym :eviltong:. Otóż w ub. roku na festyn dostaliśmy fanty od Cioteczki Pakity, która również nas odwiedziła na festynie z dzidziusiem, jeszcze w brzuszku. Teraz zapowiedziała, że również możemy liczyć na jej wsparcie i odwiedziny, ale już z dzidziusiem w wózeczku. Ot i cała tajemnica ;). A terminy festynów to : 30 maj i 6 czerwiec, oczywiście w Markach. ZAPRASZAMY !!!!! Quote
tomcug Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='EVA2406']Malagos :loveu: i Tomcug :loveu:, jak się nie przyjeżdża do nas na festyny, to nie jest się do końca poinformowanym :eviltong:. Otóż w ub. roku na festyn dostaliśmy fanty od Cioteczki Pakity, która również nas odwiedziła na festynie z dzidziusiem, jeszcze w brzuszku. Teraz zapowiedziała, że również możemy liczyć na jej wsparcie i odwiedziny, ale już z dzidziusiem w wózeczku. Ot i cała tajemnica ;). A terminy festynów to : 30 maj i 6 czerwiec, oczywiście w Markach. ZAPRASZAMY !!!!! I jak to ktoś kiedyś powiedział: tak właśnie rodzi się plotka - tu się coś usłyszy, tam się dołoży i gotowe. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewuś, dziękujemy za wyjaśnienie, a mnie to się nawet zdaje, że ta Cioteczka to na zdjęciach była uwieczniona na poprzednim festynie. :lol: Quote
malagos Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 niedługo wnuków sie na tej dogomanii doczekamy, nie tylko dzieci :evil_lol: Quote
Zmysł Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tomcug napisał(a):Jak ten czas leci, to już minął rok. Tyle rzeczy się pozmieniało........ oj tak, oj tak.... Quote
tomcug Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jak ten czas leci, to już minął rok. Tyle rzeczy się pozmieniało........ Quote
kasiek0502 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 co by się nadawało jako fanty? bo może coś miałabym? Quote
Zmysł Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 kasiek0502 napisał(a):co by się nadawało jako fanty? bo może coś miałabym? jakieś filmiki na dvd, książki, maskotki. wszystko, co by się nadawało jako fant na loterię. jakieś figurki... Quote
kasiek0502 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 a na przykład czapeczki z jakimś logo? i w tym stylu? Quote
EVA2406 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 kasiek0502 napisał(a):a na przykład czapeczki z jakimś logo? i w tym stylu? Jasne, że tak :lol: Quote
Zmysł Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 kasiek0502 napisał(a):a na przykład czapeczki z jakimś logo? i w tym stylu? tak tak, jak najbardziej Quote
anouk92 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Kochani proszę zgłąszajcie się kto będzie na stoisku i w jaki dzień - trzeba to dobrze zaplanować. Myślę że na stałe na stoisku muszą być 3 osoby. Ja mam namiot i banerek. Zmysł załatwia stoły Eva czy możemy się do Ciebie uśmiechnąć po krzesła? Ja będę 30.05 i 06.06 Quote
kasiek0502 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 to wyślijcie mi na pw jakiś adresik, to przygotuję paczuszkę;) Quote
EVA2406 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 anouk92 napisał(a):Kochani proszę zgłąszajcie się kto będzie na stoisku i w jaki dzień - trzeba to dobrze zaplanować. Myślę że na stałe na stoisku muszą być 3 osoby. Ja mam namiot i banerek. Zmysł załatwia stoły Eva czy możemy się do Ciebie uśmiechnąć po krzesła? Ja będę 30.05 i 06.06 Jasne, Aniu :loveu:. Ja też postaram się być w obydwa dni, jak tylko nic nieprzewidzianego się nie wydarzy. Quote
Zmysł Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pomocy, pilnie potrzebny DT: Starego nie potrzebujemy-POMOCY WARSZAWA-choćby DT na CITO Quote
tomcug Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Aby Święta Wielkiej Nocy były wzorem duchowego wzbogacenia i umocnienia dającego radość, pokój i nadzieję. Quote
EVA2406 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Odebrałam dzisiaj duuuuuużo fantów od Pakity :multi:. Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
fona Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Zmysle, mam troche fantow, bede jeszcze zbierac, wiec jak masz mnie po drodze, to zapraszam ktoregos dnia, a jak musisz jechac specjalnie, to jeszcze poczekajmy Quote
Recommended Posts