Guest Elżbieta481 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wydaje mi się,że mógłby zostac podany adres,na który można wysyłać jakieś fanty gdyby ktoś z oddali chciał coś wysłać..;) Ela Quote
anouk92 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='waldi481']Wydaje mi się,że mógłby zostac podany adres,na który można wysyłać jakieś fanty gdyby ktoś z oddali chciał coś wysłać..;) Ela[/quote] Jeśli ktoś będzie chciał coś wysłać to na PW będę podawała swój adres. Quote
anouk92 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='qeram']Ja na pewno przyjadę. Z Bródna to niedaleko. fanty na loterię też jakieś znajdę. Mógłbym zabrać ze sobą Romka, tego z mojego podpisu, adoptowanego z Zielonki z fundacji Maja. Jest grzeczny, lubi dzieci. Mógłby być żywą reklamą fundacji. Mógłby nosić na grzbiecie coś w rodzaju reklamy fundacji, coś w stylu banerka w moim podpisie. do czerwca nauczę go żeby się nie buntował na taką ozdobę[/quote] No to super! Ja nawet nie wiedziałam że on jest u Ciebie:crazyeye:. Rozumiem że szukasz mu domu czy już zostaje na zawsze? Co do ulotek to projekt już prawie jest. Muszę porozmawiać z P.Joanną czy ma gdzie je wydrukować. Czy jesteś w stanie wydrukować je za darmo czy raczej za opłatą? Quote
anouk92 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Na pierwszej stronie będzie aktualizacja kto będzie. Quote
qeram Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='anouk92']No to super! Ja nawet nie wiedziałam że on jest u Ciebie:crazyeye:. Rozumiem że szukasz mu domu czy już zostaje na zawsze? Co do ulotek to projekt już prawie jest. Muszę porozmawiać z P.Joanną czy ma gdzie je wydrukować. Czy jesteś w stanie wydrukować je za darmo czy raczej za opłatą?[/quote] Romek jest już u mnie na stałe, na pewno nie oddam go nikomu:lol:. Co do ulotek to nawet jakby trzeba było coś zapłacić to ja to sfinansuje . Zrobi to mój kolega dla mnie po kosztach. Quote
Selenga Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 jakieś fajne fanty znajdę u siebie na pewno i z przyjemnością przekażę nie jestem w stanie teraz przewidzieć, ale może osobiście też się do czegoś nadam... jakby trzeba było jakies graficzne rzeczy, ulotki, ogłoszenia czy cokolwiek innego to z przyjemnością porobię projekty - w końcu to mój zawód :) Quote
anouk92 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Na pewno przydała by się sztaluga na której można by było postawić tablicę ze zdjęciami psiaków - czy ktoś ma sztalugę i tablicę? Quote
anouk92 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Selenga']jakieś fajne fanty znajdę u siebie na pewno i z przyjemnością przekażę nie jestem w stanie teraz przewidzieć, ale może osobiście też się do czegoś nadam... jakby trzeba było jakies graficzne rzeczy, ulotki, ogłoszenia czy cokolwiek innego to z przyjemnością porobię projekty - w końcu to mój zawód :)[/quote] Selenga dziękujemy za chęć pomocy:loveu:. Na pewno znajdziemy coś dla Ciebie każda pomoc się przyda. Quote
Zmysł Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Selenga']jakieś fajne fanty znajdę u siebie na pewno i z przyjemnością przekażę nie jestem w stanie teraz przewidzieć, ale może osobiście też się do czegoś nadam... jakby trzeba było jakies graficzne rzeczy, ulotki, ogłoszenia czy cokolwiek innego to z przyjemnością porobię projekty - w końcu to mój zawód :)[/quote] Selenga, wielkie dzięki:loveu: Quote
EVA2406 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Zmysł']Selenga, wielkie dzięki:loveu:[/quote] Selenga, też pięknie dziękuję :lol: Quote
Tomo 2 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Darku ja nie mogę być z Wami fizycznie czego bardzo żaluje ale obiecuje że w ciągu dwu tygodni parę fantów nowych Ci prześlę - będą to wyroby jubilerskie jakieś kolczyki, bransoletki itp. Czy coś takiego może być. Znam osobę co piekne rzeczy wykonuje . Pozdrwowionka :lol: Quote
Zmysł Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Tomo 2']Darku ja nie mogę być z Wami fizycznie czego bardzo żaluje ale obiecuje że w ciągu dwu tygodni parę fantów nowych Ci prześlę - będą to wyroby jubilerskie jakieś kolczyki, bransoletki itp. Czy coś takiego może być. Znam osobę co piekne rzeczy wykonuje . Pozdrwowionka :lol:[/quote] Dzięki :loveu:Ale może akurat będziesz miał cos do załatwienia w Warszawie? Quote
Zmysł Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='beka']a rodzinnie mozna wpaćś ?[/quote] Koniecznie!!! Quote
Tomo 2 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Trzeba bedzie zrobić reklame na bigielkach - Warszawa oni pewnie przyjdą liczną grupą będzie fajna reklama . Ogłoszę zbiórkę fantów na Wasz cel na forum . Może ktoś z Was ma zdolności rysunkowe by zrobić jakieś portreciki, fajna pamiątka i może być niezła kasa . Gratuluje pomysłu. Pozdrowionka Quote
Zmysł Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Tomo 2']Trzeba bedzie zrobić reklame na bigielkach - Warszawa oni pewnie przyjdą liczną grupą będzie fajna reklama . Ogłoszę zbiórkę fantów na Wasz cel na forum . Może ktoś z Was ma zdolności rysunkowe by zrobić jakieś portreciki, fajna pamiątka i może być niezła kasa . Gratuluje pomysłu. Pozdrowionka[/quote] Ogromne podziękowania. :loveu::loveu::loveu: Quote
beka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A moze jakies wypieki porobic i sprzedawać na stoisku?? Quote
EVA2406 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='beka']A moze jakies wypieki porobic i sprzedawać na stoisku??[/quote] Jak się jakiś sanepid nie przyczepi to dobry pomysł. Tylko trzeba zrobić coś takiego co w razie upału się nie " rozjedzie ". Ja już znalazłam trochę fantów :lol: Quote
tomcug Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='EVA2406']Jak się jakiś sanepid nie przyczepi to dobry pomysł. Tylko trzeba zrobić coś takiego co w razie upału się nie " rozjedzie ". Ja już znalazłam trochę fantów :lol:[/quote] Ja też ;). Quote
Kora Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Naszykowalam paczke z roznymi bibelotami, tylko kto by ja odebral nawet gdzies z okolic Metra:roll:. Quote
EVA2406 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Kora']Naszykowalam paczke z roznymi bibelotami, tylko kto by ja odebral nawet gdzies z okolic Metra:roll:.[/quote] Jakie godziny Ci pasują? Czy może być Pl. Bankowy lub Dw. Gdański? Quote
Kora Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pl.Bankowy jest super, moze jutro tylko o ktorej? Quote
anouk92 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Cioteczki i wujkowie dziękujemy za Waszą:loveu: pomoc - nie spodziewałam się takiego odzewu. Quote
EVA2406 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kora, odezwij się do mnie i podaj jak w tym tygodniu Ci pasuje. Pisałam pw, ale ..........cisza. Quote
pakita Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Moi drodzy, wrzucę tą prośbę na forum fretkowe. Sama też przejrze czym moge wspomóc. Jak coś uzbieramy to sie jakoś Wam przekaże lub jak zwykle podwieziemy do Mai bezpośrednio. Quote
Recommended Posts