Jump to content
Dogomania

Koniec - Zbieramy fanty oraz osoby do pomocy na festyn dla Fundacji Maja

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kora']Oj dziewczynki i chlopaki, jak mogliscie mi nie przypomniec o festynie, tyle fajnych fantow mialam:placz:![/quote]

Pomyslałam o Tobie, ale nie bardzo śmiałam sie upominać.
Ale jak coś to możemy wziąć na bazarki na różne biedaki, a jest ich chyba coraz więcej :-(, a my mamy coraz mniej kasy :-(

Posted

Jak sie spotkamy to pogadamy :mad:;), mam nawet niezly rower ze wszystkimi bajerkami do oddania i podeslij mi linki do Waszych bazarkow.

Posted

A jaki to jest holender:roll: to jest meski rower ale mocno kolorowy lekki moj brat łaskawca dal mowiac ze na psiaki ma rozne bajery zrobie zdjecie tylko gdzie je wstawic skoro nie ma dzialu z ofertami:roll:.

Posted

To moze ja sie przygadam o jakieś fanty na Dozynki gminne pod koniec sierpnia u nas na wsi, byśmy też zrobili loterę na jedno ze schronisk :oops:

Posted

[quote name='malagos']To moze ja sie przygadam o jakieś fanty na Dozynki gminne pod koniec sierpnia u nas na wsi, byśmy też zrobili loterę na jedno ze schronisk :oops:[/quote]

Fajnie, zbieramy dalej!

Posted

[quote name='Zmysł'][/quote]

[URL]http://images45.fotosik.pl/139/1e44b341d5883b8cmed.jpg[/URL]

Zmysł, ale dawkujesz nam te fotki. :evil_lol:
Będą jeszcze?

Posted

zapraszam na pierwszy bazarek z fantów pozostałych po festynie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/okulary-przeciwsloneczne-na-karme-dla-psiakow-z-zielonki-do-22-06-godz-18-00-a-139590/#post12428649[/URL]

• 11 months later...
Posted

[quote name='elainfo']czy w tym roku jesteśmy na festynie w Markach..????[/QUOTE]

Witaj Eluńka :lol:.
29 jesteśmy na festynie rodzinnym w zespole szkół w Markach, a na szantach postaramy się też być.
Tylko w tym roku zbieramy dla innego przytuliska - za Radzyminem.

Posted

[quote name='EVA2406']Witaj Eluńka :lol:.
29 jesteśmy na festynie rodzinnym w zespole szkół w Markach, a na szantach postaramy się też być.
Tylko w tym roku zbieramy dla innego przytuliska - za Radzyminem.[/QUOTE]
Ewciu, podrzucę Ci trochę rzeczy, zgarnę od razu od Pakity po drodze ;)

Posted

[quote name='fona']A co z fantami, które przekazałam? Może by ktoś skorzystał???[/QUOTE]

Fona kochana przekazałam je Evie dla Pani Joli - pisała wcześniej na wątku ale Cię długo nie było więc zawiozłam je Evie.

Posted

[quote name='elainfo']kurcze 29 mnie niema w kraju;-((
a 21 czerwca wyjeżdżam z Polski chyba na stałe..[/QUOTE]

Bardzo mi smutno :placz:, bo to jedna para rąk do pomocy biedakom odpada :-(.
Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz

Posted

[quote name='Marfi']Ewciu, podrzucę Ci trochę rzeczy, zgarnę od razu od Pakity po drodze ;)[/QUOTE]

Dziękuję Cioteczko :loveu:.

Fona :loveu:, już wcześniej Ci dziękowałam, ąle z przyjemnością robię to po raz drugi :modla::Rose: