szajbus Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bez człowieka, bez kochającego domku Irma cierpi coraz bardziej! Śpiesz się! Quote
ewatonieja Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Irma znikła, albo jest w szpitaliku albo poszła do domu Quote
szajbus Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ciotka, możesz się czegoś więcej dowiedzieć? Ona sie ostatnio niezbyt dobrze czuła! PROSZĘ! Quote
matma Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ale jak to zniknęła !? Oby to byla adopcja, a nie... Quote
ewatonieja Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 iRMA JUZ NIGDZIE NIE WSKOCZY ,UMARłA :placz: ['] HANIA NAPISZE WIECEJ BO JA NIE MOGE,NIE MAM SłóW :-( własnie dostałam mejla " Hallo Dziewczyny, dobra wiadomosc!! IRMA jedzie w maju. Prosze ja zarezerwowac." rozpacz sięga zenitu Quote
szajbus Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 NIE WIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To niemożliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedz, ze źle usłyszałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
black_cat Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 O matko jedyna, co za los ! :( biedna pieska :( nie doczekala [*] oby tam już była szczęśliwa :( Quote
katya Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Taki mi przykro, że nie się uratować Was wszystkich... :( Quote
nika28 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Czasami zaglądalam na wątek Irmy, właśnie patrzę............ :placz::placz::placz::placz: A Irma już za TM :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
szajbus Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nie rozumiem tego Irmo! Miałaś mieć dom z ogródkiem, miałaś biegać po zielonej trawce ganiając za patyczkiem rzuconym przez swojego pana, miałaś cieszyć sie życiem.......... Dlaczego??????????????????? Co tam zobaczyłaś, że nie bacząc na nic pobiegłaś na te tęczowe łąki??????? Biegnij w objęcia Psoni, ona cię oprowadzi po najpiękniejszych zakamarkach TM Quote
Camara Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 tak mi przykro :shake: nie pisałam na wątku, ale szukałam domu dla Irmy i była już zainteresowana Pani z Częstochowy :placz: Irmo... dlaczego? [*] Quote
Szyszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Żegnaj Irmo. Strasznie mi smutno, że nie doczekałaś swojego domu, a było tak blisko. Quote
Recommended Posts