Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzownił pan z woj małoposlkiego,chciałaby Irmę do kojca z możliwością wyprowadzania na spacer i spuszczania na całą noc lub pod nieobecność osób 3-cich do ogrodu/na posesje pan ma mały samochód, jego koleg ama coś w stylu pickupa i sie zastanawiaja czy nie przewiezc irmy w klatce tym samochodem szczerze mówiąc nie bardzo mis ie to podoba za duży stres dla niej ew prośba o dowiezienie psa - odpowiedziałam ze tylko jesli pokryje koszta i wyrazi zgode na wizyte przedadopcyjna i wypadnie ona pomyslnie
pan został poinformowany i braku ogona i o przeprowadzonym zabiegu sterylizacji

Posted

Nawet małym samochodem, w którym da się złożyć siezenia można ją przewieźć, tylko lepiej w jakimś kagańcu oczywiście. To jest dosyć daleko, ale pomęczy się trochę 4 godzinki, a potem już domek :razz:. Pick up rzeczywiście nie jest dobrym pomysłem, to za daleko i za zimno.:shake:

Posted

Myślę że Matma ma rację, nawet małym autem ale w środku....
Nawet w moim seicento jak się złoży tylnie siedzenie to jest całą masa miejsca. Ale pickup to nie najlepszy pomysł......

Posted

Ja wiozłam golfem wielkiego kaukaza i to bez kagańca. Niby samochód nie taki mały, ale też żadna limuzyna. Nie było tak źle. Położyć coć na siedzenia i do bagażnika (najlepiej folię a na to jakiś stary materiał), bo różne mogą być sensacje żołądkowe po drodze i uchylić z tyłu okno i zatrzymywać się czasem na siku. Lepiej by było, żeby pan nie był sam, bo psa lepiej miziać po drodze i w ogóle trochę pilnować. (ale to pewnie oczywiste...:oops:)

Posted

k... mać :angryy:
zaczynam żałować, że ja jej nie wzięłam. myśleliśmy o Irmie, ale doszłam do wniosku, że Irma szybko znajdzie dom, bo jest śliczna i jest przy budzie i prawie rasowa. Wzięliśmy Selbę.