ewatonieja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 dzownił pan z woj małoposlkiego,chciałaby Irmę do kojca z możliwością wyprowadzania na spacer i spuszczania na całą noc lub pod nieobecność osób 3-cich do ogrodu/na posesje pan ma mały samochód, jego koleg ama coś w stylu pickupa i sie zastanawiaja czy nie przewiezc irmy w klatce tym samochodem szczerze mówiąc nie bardzo mis ie to podoba za duży stres dla niej ew prośba o dowiezienie psa - odpowiedziałam ze tylko jesli pokryje koszta i wyrazi zgode na wizyte przedadopcyjna i wypadnie ona pomyslnie pan został poinformowany i braku ogona i o przeprowadzonym zabiegu sterylizacji Quote
matma Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nawet małym samochodem, w którym da się złożyć siezenia można ją przewieźć, tylko lepiej w jakimś kagańcu oczywiście. To jest dosyć daleko, ale pomęczy się trochę 4 godzinki, a potem już domek :razz:. Pick up rzeczywiście nie jest dobrym pomysłem, to za daleko i za zimno.:shake: Quote
Szyszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Myślę że Matma ma rację, nawet małym autem ale w środku.... Nawet w moim seicento jak się złoży tylnie siedzenie to jest całą masa miejsca. Ale pickup to nie najlepszy pomysł...... Quote
matma Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja wiozłam golfem wielkiego kaukaza i to bez kagańca. Niby samochód nie taki mały, ale też żadna limuzyna. Nie było tak źle. Położyć coć na siedzenia i do bagażnika (najlepiej folię a na to jakiś stary materiał), bo różne mogą być sensacje żołądkowe po drodze i uchylić z tyłu okno i zatrzymywać się czasem na siku. Lepiej by było, żeby pan nie był sam, bo psa lepiej miziać po drodze i w ogóle trochę pilnować. (ale to pewnie oczywiste...:oops:) Quote
ewatonieja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 heheeh a ja siedzialam z tylu w punto z stella mix kaukaza i jej 2 szczeniakami pan mieszka 50 km od krakowa i chyba sie rozmyslił :-( Quote
matma Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 k... mać :angryy: zaczynam żałować, że ja jej nie wzięłam. myśleliśmy o Irmie, ale doszłam do wniosku, że Irma szybko znajdzie dom, bo jest śliczna i jest przy budzie i prawie rasowa. Wzięliśmy Selbę. Quote
ewatonieja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 irma nie ma źle w schronisku wszyscy ją lubia i pojdzie tylko do dobrego domu wiedzą ze ja jestem chętna na wizyty przedadopcyjne :)) i po tez Quote
Szyszka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No a takie wizyty to już dla niektórych właścicieli o nieczystym sumieniu problemik....:cool3: Quote
matma Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No to ja serdecznie zapraszam do Iry (Selby). Zdaje się, że ciapuś ma tu gdzieś niedaleko działkę. :cool3: Quote
ciapuś Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no mam ,może nie tak blisko bo w Rokitnicy ale w czasie wakacji chętnie się umówię na spacerek. Quote
szajbus Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Irma, skacz na góre słoneczko. Znajdzie się domek dla ciebie.! MUSI! Innym sie udało to tobie tez się uda! Quote
ewatonieja Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 przykry to widok Irma lezy na trawce ,przy siatce i ten kikutek wystaje :placz: Quote
ewatonieja Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 mało brakowało dzisiaj, ale niestety sunia w fatalnej kondycji,ludziska chceili bernardynkę :roll: Quote
matma Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 no a w jakiej ma być kondycji, jak w schronie bidula siedzi... do góry po domek! będzie domek, to i kondycja się poprawi. Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Młoda, .sliczna sunia czeka na ten jedyny domek. Pokochaj ja! Quote
ewatonieja Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Irme czas wypchnąc do dobrego domu!!! Quote
Recommended Posts