_ChiQuiTa_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nie śpimy, nie śpimy !! Zwiedzamy !! 1szą stronę :) Quote
ewelinka_m Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):A co Wy tak narzekacie? Mi jakoś dogo hula jak nigdy :diabloti: Więc podnosimy Pana na szczyt :) mam dokładnie tak samo, :diabloti: chodzi z prędkością światła p.s Paulina podobno dogo dobrze działa jak sie ustawi opcję 'pamiętaj logowanie' Quote
Paulina_mickey Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 ewelinka_m napisał(a):mam dokładnie tak samo, :diabloti: chodzi z prędkością światła p.s Paulina podobno dogo dobrze działa jak sie ustawi opcję 'pamiętaj logowanie' A ja po pierwsze miałam wirusa wiec dodatkowo mi zwalniał kompa, a po drugie właśnie nie mogłam tego ustawić, bo co sobie zaznaczyłam i za jakiś czas weszłam to od nowa było to samo, teraz mam nowego windosa więc powinno być już okej.:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Arlekinku kochany, kiedy ktoś Cie dostrzeże ??:-( Quote
jotpeg Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Nie wiem, mi raz działa, raz nie , w sumie większość nie działa:mad: No ale hopamy na samą górę , póki DGM nie zdechła.:diabloti: niestety, od kilku dni nie moge wejsc na dgm... Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Może ktoś pokocha Arlekina :loveu:? Quote
ewelinka_m Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 jeszcze się nikt nie zakochał? nie wierzę :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ale się ktoś zakocha, niedługo ktoś tu zajrzy o zdecyduje się go zabrać :) Quote
Recommended Posts