Paulina_mickey Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 hop kochany :roll: coraz bardziej się zaczynam martwić, że go nikt nie pokocha:-( a to taki kochany psiak:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Hej Arlekinku.... :buzi: Szczerze przyszłam z nadzieją, ze przeczytam jakieś dobre wieści.... o DS.... Ale jeszcze nic straconego :) Quote
Paulina_mickey Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hej Arlekinku.... :buzi: Szczerze przyszłam z nadzieją, ze przeczytam jakieś dobre wieści.... o DS.... Ale jeszcze nic straconego :)zrobie ogłoszenia przede wszystkim dla niego ale i dla innych psiaków, wiec może coś z tego wyjdzie;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Paulina_mickey napisał(a):zrobie ogłoszenia przede wszystkim dla niego ale i dla innych psiaków, wiec może coś z tego wyjdzie;) Nio ja myślę :) Prędzej czy później dobry człowiek się znajdzie :p Quote
Paulina_mickey Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nio ja myślę :) Prędzej czy później dobry człowiek się znajdzie :pno ja myślę :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jak nie jak tak :D Nadzieja to podstawa, nie?:) Quote
Paulina_mickey Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jak nie jak tak :D Nadzieja to podstawa, nie?:)tak tak, tylko ja powoli ją tracę:roll: a On taki kochany jest:placz: Quote
Marlena:) Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Czy ja widze tutaj ,że moje dogomaniaczki nadzieje tracą? :mad: ... Paulina...ja Ci dam :mad::mad::mad:..... Podnosić i głowa do góry ;) :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dokładnie !! Marlenka jak ja kocham Twoje podejście do wszystkiego:) Quote
Paulina_mickey Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Marlena:) napisał(a):Czy ja widze tutaj ,że moje dogomaniaczki nadzieje tracą? :mad: ... Paulina...ja Ci dam :mad::mad::mad:..... Podnosić i głowa do góry ;) :loveu:a ja Cie podziwiam,mimo tego wszystkiego co ostatnio sie dzieje... Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja go kocham :loveu:..... ale domku szuka,nie tylko miłości :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Aklekinku kto Cię pokocha i tym samym da dobry dom na zawsze? Bedzie?:P Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 No ja myślę xD A teraz pokaż się jaśnie Panie na 1szej stronie :) Quote
Recommended Posts