Paulina_mickey Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Co tam u Arlekinka?? u Arlekina to co zwykle... Nic się nie zmieniło...Bryka, szczeka i mało je :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale to chyba nie dlatego, że coś mu dolega? Może po prostu taki nie jadek z niego? Quote
Paulina_mickey Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ale to chyba nie dlatego, że coś mu dolega? Może po prostu taki nie jadek z niego?tak tak, on je jak wróbelek, ale to zawsze tak jadł...Czasem poza karmą zanoszę mu jakiś rosołek czy kiełbaskę to w sumie zje ale też nie za dużo. Wiem też że sąsiedzi mu dają czasem jeść bo widziałam, miska stoi pomiędzy naszym a ich płotem:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To w sumie najważniejsze, że to nie jest spowodowane, żadna chorobą... a feee... Quote
mm2559 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Polinka , Twój niejadek właśnie pojechał do domku, do Majdana Królewskiego. Będzie miał gdzie biegać i koty do poganiania Do mieszkania do wyboru , buda na podwórku i jak sobie zechce to z może w domu pomieszkiwać. ale jak znam Piegusa to i tak w budzie będzie mieszkał.... Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 mm2559 napisał(a):Polinka , Twój niejadek właśnie pojechał do domku, do Majdana Królewskiego. Będzie miał gdzie biegać i koty do poganiania Do mieszkania do wyboru , buda na podwórku i jak sobie zechce to z może w domu pomieszkiwać. ale jak znam Piegusa to i tak w budzie będzie mieszkał....tak wiem :multi::multi::multi::multi: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Polinka zdałoby sie tytuł zmienić :mad: .... Niedobra Tyy:diabloti::diabloti::diabloti:.... Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Marlena:) napisał(a):Polinka zdałoby sie tytuł zmienić :mad: .... Niedobra Tyy:diabloti::diabloti::diabloti:....Tytuł?jaki tytuł :evil_lol::diabloti: Quote
Marlena:) Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tytuł?jaki tytuł :evil_lol::diabloti: Eeee....no taki ciąg literek co sie wyświetla na górze strony :lol:... ...tak lepiej :eviltong:... Quote
Luzia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hop do dom... oj :diabloti: no dobra hop po szczęście :loveu: obyś Go teraz doświadczył Arlekinku :loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 a nie mówiłam, ze na każdego przyjdzie pora, tylko Wy czarno widzicie pesymistki wredne :diabloti: Quote
mm2559 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 dzwonił do mnie pan , który adoptował Arlekina , przerażony bo pan hrabia Piegus za mało je :) . Właściwie lubi tylko dobry salcesonik, suchego nie je , puszki też mu się nie podobają. Pomału poznaje swoje nowe włości , oczywiście mieszka w budzie , bo do domu na razie nie chce wejść. Swoich Ludzi bardzo lubi i oni jego też , a to chyba najważniejsze. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 To cieszymy się niezmiernie, ze wszystko się układa :) Quote
DogMaster Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Teraz Arlekin szaleje w nowym domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pewnie spędzi resztę życia w takich dobrych warunkach :cool3::cool3: a może nawet zacznie do domu właścicieli zaglądać :eviltong::eviltong::eviltong: lepiej nie mógł trafić żeby reszta psiaków znalazła takie domki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts