Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ale to chyba nie dlatego, że coś mu dolega? Może po prostu taki nie jadek z niego?
tak tak, on je jak wróbelek, ale to zawsze tak jadł...Czasem poza karmą zanoszę mu jakiś rosołek czy kiełbaskę to w sumie zje ale też nie za dużo. Wiem też że sąsiedzi mu dają czasem jeść bo widziałam, miska stoi pomiędzy naszym a ich płotem:diabloti:

Posted

Polinka , Twój niejadek właśnie pojechał do domku, do Majdana Królewskiego. Będzie miał gdzie biegać i koty do poganiania Do mieszkania do wyboru , buda na podwórku i jak sobie zechce to z może w domu pomieszkiwać. ale jak znam Piegusa to i tak w budzie będzie mieszkał....

Posted

mm2559 napisał(a):
Polinka , Twój niejadek właśnie pojechał do domku, do Majdana Królewskiego. Będzie miał gdzie biegać i koty do poganiania Do mieszkania do wyboru , buda na podwórku i jak sobie zechce to z może w domu pomieszkiwać. ale jak znam Piegusa to i tak w budzie będzie mieszkał....
tak wiem :multi::multi::multi::multi:

Posted

dzwonił do mnie pan , który adoptował Arlekina , przerażony bo pan hrabia Piegus za mało je :) . Właściwie lubi tylko dobry salcesonik, suchego nie je , puszki też mu się nie podobają. Pomału poznaje swoje nowe włości , oczywiście mieszka w budzie , bo do domu na razie nie chce wejść. Swoich Ludzi bardzo lubi i oni jego też , a to chyba najważniejsze.

• 2 weeks later...
Posted

Teraz Arlekin szaleje w nowym domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i pewnie spędzi resztę życia w takich dobrych warunkach :cool3::cool3: a może nawet zacznie do domu właścicieli zaglądać :eviltong::eviltong::eviltong: lepiej nie mógł trafić żeby reszta psiaków znalazła takie domki :diabloti::diabloti::diabloti: