Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj u przystojniaka dostał ode mnie parę smakołyków dał się pomiziać i poszedł odpoczywać pod budę. On jest prze kochany mam nawet ze 2 jego fotki :loveu:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Byłam wczoraj u przystojniaka dostał ode mnie parę smakołyków dał się pomiziać i poszedł odpoczywać pod budę. On jest prze kochany mam nawet ze 2 jego fotki :loveu:

to wstawiać te jego fotki :eviltong:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
oj to fajnie, że u niego byłaś
jak ja do niego wbiłam to nie był jeszcze całkiem wybudzony, ale jak mnie zobaczył to się cieszył, przeniosłam go w inne miejsce w kojcu bo tam gdzie się położył było mu nie wygodnie

ale wszystko z nim ok:cool3:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
to wstawiać te jego fotki :eviltong:

Jak mi je tylko qmpel prześle to na pewno wstawię :razz: Jak by nie to że mi się komórka wyładowała to bym już je miała :shake:

Posted

kurcze jaki on ślicznyyy :loveu: . przywiez mi go jutro,biorę go :diabloti:... ( o ile nie będzie mu przeszkadzać przeciekający most:evil_lol:)...
Ktoś wkońcu go zauważy,pokocha i odda mu serce:loveu:.Zasługuje na to...

Posted

Marlena:) napisał(a):
kurcze jaki on ślicznyyy :loveu: . przywiez mi go jutro,biorę go :diabloti:... ( o ile nie będzie mu przeszkadzać przeciekający most:evil_lol:)...
Ktoś wkońcu go zauważy,pokocha i odda mu serce:loveu:.Zasługuje na to...

Oj zasługuje i to bardzo :loveu: Jest cudowny :loveu:

Posted

Wcale Ci sie nie dziwię Paulina :shake: Ja do mojej Kozy też coraz bardziej się przywiązuję (a raczej zapinam w niezniszczalny łańcuch :diabloti:) :loveu:

Posted

Przeżyjecie :lol: ... Wzamian moge Wam Teddego dać :evil_lol:..
Nie no ja też go kocham(i Teddiego i Pieguska) i znajdziemy im super domki :loveu:. Najlepsiejsze na świecie:loveu:..