Jump to content
Dogomania

Iwcia - w nowym domu.MOPCIA zostaje u cioci Camary na zawsze!

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']Jest szansa na tymczas ale tylko u pijaka - to bez sensu... Nie moglabym usnąć mysląc o tym, że mała jest głodna bo on upił sie i zapomniał...

Jest mi naprawde trudno bo nie jestem w najlepszej formie...:shake:[/quote]

Iwop - a może pijok się przejmie i chociaż przez kilka dni zaopiekuje się sunią???? A on daleko od Ciebie mieszka - to jest jak łapanie się brzytwy przez tonącego, ale przecież Mela i Klara :-(

Posted

matko.!Nie moge pomoc fizycznie,ani finansowo tez nie,ale bede Cię wspierała duchowo Iwop. Biedny szczeniaczek.!Jak mozna tak postapic.?!
Dobrze,ze to Ty je znalazłaś Iwop.!
Oby tylko sie udalo znalezc mu szybko domek.!

Posted

Podniosę bo bardzo ważne!!!!!! [SIZE=1]najchętniej to bym wsiadła w samochód i pojechała do Iwop i przy okazji poszukała tych nieludzkich ludzi, którzy zrobili to z tymi biednymi psiakami - niestety nie mogę[/SIZE]

Posted

Iwop co u Was? Matko nawet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić... Mela... Wściekła Klara... Załamana iwop... I to maleństwo, z którym nie wiadomo co zrobić.
Heeeeeeeeeeeeelp!

Posted

Sutuacja w miare opanowana - opracowałam strategię. Kasmir (biały pers) spi w łazience (sam tam poszedł) Moja Mela i persica Malwinka z psim dzieckiem zamknięte są w jednym pokoju. Ja z Klara w sypialni - przy czym drzwi sypialni muszą byc otwarte bo inaczej Klara płacze...
Najbardziej szkoda mi mojej onki... ona naprawde jest autystyczna i bardzo źle znosi gdy jest zamknieta w pokoju i mnie nie widzi... Ale nie mam wyjścia...

Spróbuję teraz trochę popracować nad tłumaczeniem :oops: Dobranoc i dziekuje wszystkim za zainteresowanie...

Posted

Iwop - dzielna bardzo jesteś, ale bardzo żal mi Meli ona powinna mieć spokój a nie takie zamieszanie.
Dziewczyny z miau bardzo mocno działają, może coś się uda poradzić i pomóc - mocne kciuki [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c014.gif[/img]

Posted

Nie no mnie się to w głowie nie mieści!!!!!!!!!!!!:angryy:
Ja właśnie mam na dt sunię też znalezioną w reklamówce!
CZY LUDZIOM SIĘ W GŁOWACH POMIESZAŁO??????:angryy:

Iwop i co dalej z psinką? Jest już jakas opcja dt?
A maleństwo zdrowe jest?

Skacz maluszku po domek!

Posted

Nie ma żadnej opcji... Jak do niedzieli nic sie nie znajdzie to bede musiała ją dać na tymczas do pijaka. Naprawde nie dam rady z 5 zwierzakami.:shake:

Posted

Każda opcja jest dobra. Myślę, że będziemy się chwytać każdej szansy. Iwop ma swoją sunię po drastycznych doświadczeniach i ta psina naprawdę potrzebuje spokoju. Ona się boi nawet kociego tymczasa!! A co dopiero malutkiej suni płaczącej? Przecież dla Meli ona musi być straaaaaszna! Iwop trzymaj się dziewczyno! Błagam o tymczas!! [B]Z Seti już nawiązałyśmy kontakt. Niestety nie da rady pomóc[/B] :(
Jest ktoś jeszcze z okolicy?? Heeeelp!!

Posted

Co do Seti to wykluczone - dałyśmy jej szczeniaka na tymczas i po dwóch godzinach w dodsatku w nocy Seti zażądała że trzeba go zabrać. Stweirdziła, że jesteśmy (z Jolą) nawiedzone i nie chce miec z nami do czynienia. Seti zajmuje się TYLKO RASOWYMI ALBO RASOPODOBNYMI PSAMI.

Na szczęście dom małej zaofiarowała CAMARA!

TRZEBA ZNALEŹĆ TRANSPORT DO KRAKOWA NA CITO!

CAMARA:loveu::loveu::loveu::loveu: