joanika Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie mieści mi się coś takiego w głowie:angryy: Jak ktoś coś takiego mógł zrobić!!!!?????? Brak mi słów :-( Quote
Aleksandra59 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='iwop']Jest szansa na tymczas ale tylko u pijaka - to bez sensu... Nie moglabym usnąć mysląc o tym, że mała jest głodna bo on upił sie i zapomniał... Jest mi naprawde trudno bo nie jestem w najlepszej formie...:shake:[/quote] Iwop - a może pijok się przejmie i chociaż przez kilka dni zaopiekuje się sunią???? A on daleko od Ciebie mieszka - to jest jak łapanie się brzytwy przez tonącego, ale przecież Mela i Klara :-( Quote
polciuaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 matko.!Nie moge pomoc fizycznie,ani finansowo tez nie,ale bede Cię wspierała duchowo Iwop. Biedny szczeniaczek.!Jak mozna tak postapic.?! Dobrze,ze to Ty je znalazłaś Iwop.! Oby tylko sie udalo znalezc mu szybko domek.! Quote
Villemo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Kurdeeeeeeeeeeeeee! Dlaczego to jest daleko? Dlaczego mam warczącego psiaka? Dlaczego, dlaczego, dlaczego?? Szlag by trafił! Quote
Villemo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Koniecznie w tytule wątku nazwa miejscowości! Inaczej na cito nic nie znajdziemy! Iwop a łazienka choć na tę noc?? Czy nie ma opcji? Quote
Aleksandra59 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Podniosę bo bardzo ważne!!!!!! [SIZE=1]najchętniej to bym wsiadła w samochód i pojechała do Iwop i przy okazji poszukała tych nieludzkich ludzi, którzy zrobili to z tymi biednymi psiakami - niestety nie mogę[/SIZE] Quote
Villemo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Iwop co u Was? Matko nawet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić... Mela... Wściekła Klara... Załamana iwop... I to maleństwo, z którym nie wiadomo co zrobić. Heeeeeeeeeeeeelp! Quote
Trinity36 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Może na razie Klarę odizolować? Czy ona nadal na tej szafce.. ? Quote
iwop Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Sutuacja w miare opanowana - opracowałam strategię. Kasmir (biały pers) spi w łazience (sam tam poszedł) Moja Mela i persica Malwinka z psim dzieckiem zamknięte są w jednym pokoju. Ja z Klara w sypialni - przy czym drzwi sypialni muszą byc otwarte bo inaczej Klara płacze... Najbardziej szkoda mi mojej onki... ona naprawde jest autystyczna i bardzo źle znosi gdy jest zamknieta w pokoju i mnie nie widzi... Ale nie mam wyjścia... Spróbuję teraz trochę popracować nad tłumaczeniem :oops: Dobranoc i dziekuje wszystkim za zainteresowanie... Quote
Villemo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Iwop do jutra coś musi się znaleźć... Trzymajcie się! Quote
Aleksandra59 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Iwop - dzielna bardzo jesteś, ale bardzo żal mi Meli ona powinna mieć spokój a nie takie zamieszanie. Dziewczyny z miau bardzo mocno działają, może coś się uda poradzić i pomóc - mocne kciuki [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c014.gif[/img] Quote
basia0607 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Iwop, dzień przynosi dobre mysli i rozwiązania , mam nadzieje , że u Ciebie też ! Quote
Agnie Koty Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Przepłakała bo nie wiedziała co jest grane. Trzymajcie się i ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia..... A Allegro to podstawa. Quote
AguśSosnowiec Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nie no mnie się to w głowie nie mieści!!!!!!!!!!!!:angryy: Ja właśnie mam na dt sunię też znalezioną w reklamówce! CZY LUDZIOM SIĘ W GŁOWACH POMIESZAŁO??????:angryy: Iwop i co dalej z psinką? Jest już jakas opcja dt? A maleństwo zdrowe jest? Skacz maluszku po domek! Quote
iwop Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Nie ma żadnej opcji... Jak do niedzieli nic sie nie znajdzie to bede musiała ją dać na tymczas do pijaka. Naprawde nie dam rady z 5 zwierzakami.:shake: Quote
AguśSosnowiec Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 A może ktoś mógłby dać dt i zrobić zrzute na transport czy coś??????? [SIZE=3][COLOR=red][B]TYMCZAS PILNIE POTRZEBNY!!![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] Quote
madzia828 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 w gorę mała potrzebuje domku :roll: Iwop może Seti od seterów by mogła pomóc ona jest z Ostrowca:roll: Quote
Villemo Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Każda opcja jest dobra. Myślę, że będziemy się chwytać każdej szansy. Iwop ma swoją sunię po drastycznych doświadczeniach i ta psina naprawdę potrzebuje spokoju. Ona się boi nawet kociego tymczasa!! A co dopiero malutkiej suni płaczącej? Przecież dla Meli ona musi być straaaaaszna! Iwop trzymaj się dziewczyno! Błagam o tymczas!! [B]Z Seti już nawiązałyśmy kontakt. Niestety nie da rady pomóc[/B] :( Jest ktoś jeszcze z okolicy?? Heeeelp!! Quote
iwop Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Co do Seti to wykluczone - dałyśmy jej szczeniaka na tymczas i po dwóch godzinach w dodsatku w nocy Seti zażądała że trzeba go zabrać. Stweirdziła, że jesteśmy (z Jolą) nawiedzone i nie chce miec z nami do czynienia. Seti zajmuje się TYLKO RASOWYMI ALBO RASOPODOBNYMI PSAMI. Na szczęście dom małej zaofiarowała CAMARA! TRZEBA ZNALEŹĆ TRANSPORT DO KRAKOWA NA CITO! CAMARA:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts