maciaszek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A Dorothy już się odezwała? Umówiłyście z nią odbiór? P.S. Jak mała zniosła samotny pobyt w domu? Quote
Dorothy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dziewczyny przepraszam ze dopiero teraz mam dziecko w szpitalu, sytuacja jest alarmowa nie moge wziac psa, nie ma mnie caly dzien w domu nie moge wziac 7 psa i zamknac go z pozostalymi 6 na caly dzien bo ja zabija a tu nikogo nie ma, mieszkam sama musicie cos wymyslec niestety moja sytuacja jest trudna i pomoc odpada :-( Quote
maciaszek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Tak właśnie myślałam, że coś się stało... :( Dorothy, trzymajcie się! Niech córa zdrowieje! Rozumiemy. Trzeba się sprężyć i pomyśleć CO TERAZ??? Dom tymczasowy PILNIE POTRZEBNY!!! Quote
Ambra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dorothy bardzo mi przykro! zdrówka życze i mam nadzieję ze to nic powaznego! sprawa sie pokomplikowała? co teraz? ma ktoś jakis pomysł?:placz: Quote
zyraffa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dorothy tak mi przykro :shake: życzę zdrówka dzieciakowi... maciaszek napisał(a): P.S. Jak mała zniosła samotny pobyt w domu? Znosi bo musi na szczęście nie pomyślała niczego zepsuć :diabloti: Jutro też calutki dzień będzie sama :-( Kupiłam jej ucho i dam zmiotkę do zabawy bo uwielbia się nią bawić ;) To może się trochę zajmie :-( I co teraz :shake: Quote
maciaszek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='zyraffa'] Znosi bo musi na szczęście nie pomyślała niczego zepsuć :diabloti: Jutro też calutki dzień będzie sama :-( Uffff... przynajmniej tyle dobrze! Kupiłam jej ucho i dam zmiotkę do zabawy bo uwielbia się nią bawić ;) To może się trochę zajmie :-(Dobry pomysł :)! I co teraz :shake:Napisz do Wandul_66, nakreśl sytuację. Wandul_66 bierze szczeniaki na tymczasy. Nawet ostatnio miała brać maluchy z Katowic. Może weźmie Mufkę, w tej sytuacji... Dzięki zyraffo, że ją trzymasz :loveu: (bo nie tak to miało być...). Quote
zyraffa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 maciaszek napisał(a): Napisz do Wandul_66, nakreśl sytuację. Wandul_66 bierze szczeniaki na tymczasy. Nawet ostatnio miała brać maluchy z Katowic. Może weźmie Mufkę, w tej sytuacji... Dzięki zyraffo, że ją trzymasz :loveu: (bo nie tak to miało być...). :lol: Dziękuje maciaszek zaraz się zapytam Wandul 66 o Mufke Quote
BoUnTy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 iii coo? wiadomo już coś? Ja chętnie bym pomogła, ale niestety muszę Doris do siebie wziąść, a i tak nie mam pewności, ze rodzice mnie nie wywalą :cool3: Quote
wandul 66 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 dostałam PW o szczeniaka , mam wciąz moja Kruszynke , jest świezo po szczepieniu , obowiązuję ja jeszcze kwarantanna , nie moge jej wsadzic do łazienki drugiego psa - miałam zabrac ślepe szczeniaki z matka , byłyby w garażu , ta psinka pewno płakałaby tam sama pÓKI NIE PÓJDZIE kRUSZYNKA , JESTEM ZABLOKOWANA , DO TEGO MAMY SZCZENIAKA W LECZNICY , KTÓREGO TRZEBA GDZIES WCISNĄĆ!!http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108622&page=4 Quote
maciaszek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kurcze... :( Akitka, KONIECZNIE ZMIEŃ TYTUŁ !!!!!!!!! Dom tymczasowy PILNIE potrzebny !!!! Quote
zyraffa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dziękuje ci Wandul 66 za chęć pomocy :calus: Udało mi się na godzinkę przyjechać do domu:lol: Quote
maciaszek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='zyraffa']Udało mi się na godzinkę przyjechać do domu:lol:I jak ? Trzeba Mufkę INTENSYWNIE poogłaszać! Kto może pomóc??? Quote
Akitka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='maciaszek']Kurcze... :( Akitka, KONIECZNIE ZMIEŃ TYTUŁ !!!!!!!!! Dom tymczasowy PILNIE potrzebny !!!! Zmieniony. Spoglądam tu z doskoku, bo mam straszny sajgon. :roll: Quote
maciaszek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zyraffa, jak żyjecie? Powiedz jak długo Mufka może u Ciebie zostać? Napisał o sprawie na katowickim wątku. KTO POMOŻE ROBIĆ OGŁOSZENIA ????? Quote
madzia828 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja moge poogłaszać sunie;) na kogo podac kontakt ? Quote
zyraffa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 maciaszek napisał(a):Zyraffa, jak żyjecie? Powiedz jak długo Mufka może u Ciebie zostać? Jakoś żyjemy ja padnięta jestem praca w nogach zaraz walne sie do łóżka... U mnie temperatura rośnie :shake: Tz niezgadzał i niezgadza się na psa na 22 m2 co inne jak by było większe i tak go namówiłam na te parę dni :-( W sumie mu się niedziwię pies trochę brudzi tu sierść tu resztki kości... a że małe mieszkanie to bardziej widać i jest wiecznie brudno i jeszcze się potknąć można o niego ... Ja to zawsze jakiś problem muszę mieć :shake: To teraz możecie na mnie najeżdżać:sadCyber: Quote
wandul 66 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 zyraffa napisał(a):Jakoś żyjemy ja padnięta jestem praca w nogach zaraz walne sie do łóżka... U mnie temperatura rośnie :shake: Tz niezgadzał i niezgadza się na psa na 22 m2 co inne jak by było większe i tak go namówiłam na te parę dni :-( W sumie mu się niedziwię pies trochę brudzi tu sierść tu resztki kości... a że małe mieszkanie to bardziej widać i jest wiecznie brudno i jeszcze się potknąć można o niego ... Ja to zawsze jakiś problem muszę mieć :shake: To teraz możecie na mnie najeżdżać:sadCyber:dlaczego myslisz , że będziemy najeżdzac - znam to uczucie , w tamtym roku po 4 szczeniakach z parwo w łazience (zapach przecudny) do tego w czasie Świąt Wielkanocnych , myslałam , że wyrzuce kompa przez okno , pozminiam numery tel :evil_lol: Do tego cała rodzina chciała mnie zlinczowac , łąćznie z 10 letnią córką , jak wychodziłam do pracy na 12 godzin a ubikacja tylko 1:mad::mad::mad::mad: Szybko trzeba mała ogłaszać a Ty wytrzymaj jeszcze trochę !!!! Pisałas , że byłas nad Sosiną - czyzbyś była z Jaworzna ??? To moje rodzinne miasto!!! Quote
zyraffa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wandul 66 napisał(a):dlaczego myslisz , że będziemy najeżdzac - znam to uczucie , w tamtym roku po 4 szczeniakach z parwo w łazience (zapach przecudny) do tego w czasie Świąt Wielkanocnych , myslałam , że wyrzuce kompa przez okno , pozminiam numery tel :evil_lol: Do tego cała rodzina chciała mnie zlinczowac , łąćznie z 10 letnią córką , jak wychodziłam do pracy na 12 godzin a ubikacja tylko 1:mad::mad::mad::mad: Szybko trzeba mała ogłaszać a Ty wytrzymaj jeszcze trochę !!!! Pisałas , że byłas nad Sosiną - czyzbyś była z Jaworzna ??? To moje rodzinne miasto!!! Dziękuje, że jesteś ze mną i za podtrzymanie na duchu :calus: To musiało być nieciekawie w domu :shake: U mnie niejest wykapana bo niemam kiedy, albo mnie niema albo jest chłodnawo i niechce jej narażać na przeziębienie :shake: Mała siedzi praktycznie całe dni w domu teraz :shake:. Mieszkanie mi obsikuje to już wdępłam :mad: i zaczyna mi powoli łobuzować w domu :mad: Aż wstyd się przyznać ale mieszkanie mam już normalnie zapuszczone :oops: Nauczyła się wychodzić czasami na balkon załatwić się:roll: Ja jestem z Jaworzna ale uciekłam spod skrzydeł rodziców ;) i teraz mieszkam w Mysłowicach :razz: Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zyraffo, bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękujemy! Domyślam się ile Cię to kosztuje... :( Cholera, co tu robić??? Tak mało osób zagląda na wątek... Cienko to widzę... :( A hotelik? Raczej nie ma szans, bo skąd wziąć pieniądze???? Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wandul 66 napisał(a):a jest wogóle poogłaszana?Ma chyba tylko Allegro. Prosiłam wielokrotnie o pomoc w ogłaszaniu, ale bez odzewu... :( Ja nie wyrabiam już, nie mam kiedy porobić tych ogłoszeń. W pracy i w domu już na mnie krzywo patrzą. Siedzę na dogo po dobrych kilka godzin dziennie :shake:. Quote
jotka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wiem jak jest, ale co się będę odzywac jak nie mam pomysłu. Większość z nas jest zapsiona i zakocona. U mnie trzeci pies przy dwóch kotach nie wchodzi w rachubę. Szukam tymczasu chociaż, ale to idzie byle jak. Quote
DG32 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja niestety w tej chwili też nie moge małej wziąść do siebie na tymczas. Moge natomiast pomóc w ogłoszeniach, napiszcie tylko na kogo podawać namiary, bo moje wcześniejsze ogłoszenia były na Akitke. Quote
madzia828 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ja tez pomogę w ogłaszaniu tylko nie wiem na kogo podać kontakt? :roll: Quote
Recommended Posts