zyraffa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 madzia828 napisał(a):dziewczyny dostałam takie emaila w sprawie Mufki Wiadomość od [email protected] : To jeszcze raz ja od nr 502072409 to jak będzie z tym dowozem Mufki? Ona będzie większa od latrelka mam nadzieję czy tak ?Dorota to jest ta pani co o nią pytała?:roll: Tak do mnie dzwoniła. Duzo większa bedzie od latrelka chyba dosc sporo nie?? Wygląda na to że pani jest zdecydowana skoro już o transport sie pyta. Quote
madzia828 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 na to wygląda ;) dziewczyny to jesteście z nią w kontakcie bo ja jej w sumie nie odpisałam:roll: Quote
zyraffa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Noto trzeba może szukać chętnych do transportu małej :roll: ?? Mam tej pani wysłać info i zdjęcia ale wyśle tylko zdjęcia :roll: Quote
maciaszek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 DG32 napisał(a):My jak brałyśmy dziewczyne ze schroniska to książeczki nie dostałyśmy, dostałyśmy tylko zaświadczenie o szczepieniu na wścieklizne. Bo wyście brały dorosłą sukę, a takie mają tylko szczepienie na wściekliznę. Szczeniaki mają książeczki, szczepienia na wszystko i odrobaczanie. Ale skoro nie ma książeczki to wszystko trzeba będzie powtórzyć... Jeśli chodzi o fotki, to są tylko te, które na początku wątku. Ile Mufka waży? Nie mam zielonego pojęcia. Trzeba z panią przeprowadzić ankietę przedadopcyjną i poinformować ją o konieczności podpisania umowy adopcyjnej! Quote
zyraffa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pani z Warszawy zrezygnowała z Mufki :shake: bo wzięła inną sunie z Palucha... Quote
zyraffa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 maciaszek napisał(a):A ta "moja" kobitka się odzywała? Nie :shake: Quote
maciaszek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Miejmy nadzieję, że się odezwie... Może się zastanawia? Odrobaczyliście Mufkę? Quote
zyraffa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie bo niemiałam jak :roll: ja niewidze żadnych robaków musiało się Tz-towi wydawać... Hallo :helo:kto weźmie Mufkę chociażby na tymczas ??:placz::placz: Quote
amikat Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jeden domek jest zainteresowany muffką. Jutro bedzie odpowiedz - maja w domu przedyskutować! Książeczka jest w schronisku na 100 % - do Cozgały schronisko ja przywiozło - bez ksiażeczki. Odrobaczana była! Jakby co - mozna powtórzyć! Dam jutro znać oczywiście co zadecydowali! Quote
zyraffa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 amikat napisał(a):Jeden domek jest zainteresowany muffką. Jutro bedzie odpowiedz - maja w domu przedyskutować! Dam jutro znać oczywiście co zadecydowali! :modla::modla::modla: Quote
zyraffa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Tutaj jest więcej zdjęć Mufki na miau.pl zrobione przez dziewczyny na Dniu Psa http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t...=asc&start=795 Quote
DG32 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 I co u Mufki? Biedna Zyraffa padła wykończona, chyba. Quote
amikat Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Mój domek nie zabierza. To znaczy oni sa chętni ale jak zakończą remont mieszkania - czyli orientacyjnie w lipcu. Przykro mi... Quote
Ruduchna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jakiej wielkości jest Mufka? Czy nadal robi siu i koo w domu? Mam Rudiego z dogo szalonego psiaka ja chciałabym dla niego koleżanki,jest jeszcze kwestia męża.Może mogłabym dac jej chocby tymczas. Mieszkam w Warszawie.Prosze o odpowiedz na piv albo meilem [email protected] Quote
maciaszek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Zyraffa - Ty będzie potrafiła najlepiej odpowiedzieć Ruduchnie... Quote
zyraffa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Ruduchna']Jakiej wielkości jest Mufka? Czy nadal robi siu i koo w domu? Mam Rudiego z dogo szalonego psiaka ja chciałabym dla niego koleżanki,jest jeszcze kwestia męża.Może mogłabym dac jej chocby tymczas. Mieszkam w Warszawie.Prosze o odpowiedz na piv albo meilem [email protected] Ruduchna to ty pisałaś do mnie na gg?? ;) już pisze PW :lol: Quote
maciaszek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jak żyjecie? MUFKA DO DOMU! Niech Cię już tu nie widzę! Quote
Recommended Posts