Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia828 napisał(a):
dziewczyny dostałam takie emaila w sprawie Mufki

Wiadomość od [email protected] :

To jeszcze raz ja od nr 502072409 to jak będzie z tym dowozem Mufki? Ona będzie większa od latrelka mam nadzieję czy tak ?Dorota

to jest ta pani co o nią pytała?:roll:

Tak do mnie dzwoniła. Duzo większa bedzie od latrelka chyba dosc sporo nie?? Wygląda na to że pani jest zdecydowana skoro już o transport sie pyta.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DG32 napisał(a):
My jak brałyśmy dziewczyne ze schroniska to książeczki nie dostałyśmy, dostałyśmy tylko zaświadczenie o szczepieniu na wścieklizne.
Bo wyście brały dorosłą sukę, a takie mają tylko szczepienie na wściekliznę. Szczeniaki mają książeczki, szczepienia na wszystko i odrobaczanie. Ale skoro nie ma książeczki to wszystko trzeba będzie powtórzyć...

Jeśli chodzi o fotki, to są tylko te, które na początku wątku.
Ile Mufka waży? Nie mam zielonego pojęcia.

Trzeba z panią przeprowadzić ankietę przedadopcyjną i poinformować ją o konieczności podpisania umowy adopcyjnej!

Posted

Nie bo niemiałam jak :roll: ja niewidze żadnych robaków musiało się Tz-towi wydawać...

Hallo :helo:kto weźmie Mufkę chociażby na tymczas ??:placz::placz:

Posted

Jeden domek jest zainteresowany muffką. Jutro bedzie odpowiedz - maja w domu przedyskutować!
Książeczka jest w schronisku na 100 % - do Cozgały schronisko ja przywiozło - bez ksiażeczki. Odrobaczana była! Jakby co - mozna powtórzyć!
Dam jutro znać oczywiście co zadecydowali!

Posted

amikat napisał(a):
Jeden domek jest zainteresowany muffką. Jutro bedzie odpowiedz - maja w domu przedyskutować!
Dam jutro znać oczywiście co zadecydowali!

:modla::modla::modla:

Posted

Jakiej wielkości jest Mufka? Czy nadal robi siu i koo w domu? Mam Rudiego z dogo szalonego psiaka ja chciałabym dla niego koleżanki,jest jeszcze kwestia męża.Może mogłabym dac jej chocby tymczas. Mieszkam w Warszawie.Prosze o odpowiedz na piv albo meilem [email protected]

Posted

[quote name='Ruduchna']Jakiej wielkości jest Mufka? Czy nadal robi siu i koo w domu? Mam Rudiego z dogo szalonego psiaka ja chciałabym dla niego koleżanki,jest jeszcze kwestia męża.Może mogłabym dac jej chocby tymczas. Mieszkam w Warszawie.Prosze o odpowiedz na piv albo meilem [email protected]
Ruduchna to ty pisałaś do mnie na gg?? ;)
już pisze PW :lol: