Neczka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Najeżony Gacuch :D:D:D ...ja chcę to zobaczyć :evil_lol::D Quote
Becia66 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 a tam, bardziej oryginalny od innych...wszyscy sie patrzą z zaciekawieniem, ja bym sie ta cieszyła że Gacula taka nietuzinkowa jest....:eviltong:.:evil_lol: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no mi to nie przeszkadza :D dokuczam mu ciągle tylko strasznie duzo smiechu z tego powodu jest w domu :evil_lol: poza tym Gackowi jakoś karczycho urosło mama mowi, że zmężniał :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: foty porobie na pewno :) lada dzień (np. śpiący nastroszony Gacek - ale cymes.... co? :cool3:) Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a oto i łobuz (może zauważycie sterczące kudełki:D): niewiniątko (tudzież znana nam wszystkim sierotka gacusia... :razz:) senna mina: a tu już dzika zabawa: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no i jeszcze z serii bardziej kompromitujących: o na tym ostatnim widać najeżenie :D:D:D Quote
Neczka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cudo Gacula:loveu: i jakie ma śliczne brązowiaczkowe oczka:loveu: ...a na tym ostatnim macie oboje prze miny :D:D:evil_lol: Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :eviltong: dzieki... offuję: pilnie potrzebujemy pomocy warszawiaków, w warszawie pod kliniką zaginął nasz kielecki Xantek-10 letni pies, ślepy i prawdopodobnie głuchy :-( Adres kliniki PLAC HALLERA 6 A pies pobiegł w kierunku ZOO miał na sobie różową chusteczkę... PROSIMY O POMOC! http://dogomania.pl/forum/showthread...117022&page=37 EDIT: piesek się znalazł Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mru :D jak widze czołgista ma więcej umiejętności niż wojskowe jedynie .... jeszcze dochodzi wspinaczka :) heheh prawidziwy szorstkowłosy sportowiec :) czasem najeżony :D heheheh Zdjęcia są BOSKIE jak i sa obiekt oraz właścicielka :) zjeżonego czołgisty :D hehehe CUDO i prawie jedno zdjęcie pobiło moje ukochane ale jeszcze nie :D - na pulpicie zostaje stara fotka a ja proszę o więcej :D - to ucho wygląda jak rekinia płetwa :D ... właśnie nucę muzyczkę ze Szczęk i śmieję :D Quote
SZPiLKA23 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nasz Gacula jaki mało podobny do tej bidy z boksu :) Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 no minę na tym zdjęciu co zacytowała albiemu ma dobrą ;) on takie robi jak zasypia :D a wczoraj Gacuszka spała na łóżku sobie przyszła moja mama coś mi położyła na łóżko właśnie - tuż obok Gacka a ten jak się nie zerwie :D (bo nie wiedział o co chodzi) na równe nogi jak nie zacznie się drzeć :evillaug: w niebo głosy :laugh2_2: mama :-o on :eek2: ja :confused: ahahahahaa :D i potem się wytulili :nono: i koniec był ;) Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 akcja z serii .... CO MNIE TU BABA ŁAZI JAK CZOŁGISTA ŚPI ?!?!?!?!?! :D heheheh MRRRRRUUUU .. wiem, że powinnam dać link zamiast zdjęcie cytować, ale jak zwykle okazało się że słabość do tego męskiego stfora większa niż znajomość zasad forum ... ale o tym ciiiiiii Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :D ale super miał zdezorientowaną minę :loveu: stał, rozglądał się na nas i szczekał z takim udawanym przekonaniem, że robi to w słusznej sprawie :roflt: Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wmawiał Wam jak jesteście beznadziejni i głośni i że się czołgistów nie rusza jak śpią po ciężkiej służbie :D iiii miał koleś rację :D hhehehehe. Cały dzień pracuje, chodzi i STRZELA gałami co by tu jeszcze zbroić i co by tu zjeść, czooołga się a potem jak chce to strzelanie odespać to Wszyscy mają do niego milion ważnych spraw i go budzą .... Litości MRU ... dajcie mu trochę więcej luzu :D hehehe Mru czy jako czołgista ... spójrz na niego jak ciężko tyra!!! ... nie oczekiwałabyś chwili spokoju na sen ??? :D Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='albiemu']wmawiał Wam jak jesteście beznadziejni i głośni i że się czołgistów nie rusza jak śpią po ciężkiej służbie :D iiii miał koleś rację :D hhehehehe. Cały dzień pracuje, chodzi i STRZELA gałami co by tu jeszcze zbroić i co by tu zjeść, czooołga się a potem jak chce to strzelanie odespać to Wszyscy mają do niego milion ważnych spraw i go budzą .... Litości MRU ... dajcie mu trochę więcej luzu :D hehehe ahahahaha - jakbyś go znała :D [quote name='albiemu'] no! ja wiem! bardzo ciężko tyra tutaj Gacenty pod ostrzałem :cool3: pytań - kiedy wreszcie wyjdziesz z tych krzaków? padnij! :evil_lol: Quote
Becia66 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='mru'] o na tym ostatnim widać najeżenie :D:D:D jest takie urządzenie mru - co sie prostownica nazywa....:evil_lol: Quote
mru Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 becia66 napisał(a):jest takie urządzenie mru - co sie prostownica nazywa....:evil_lol: mowisz o mojej fryzurze? :razz: wiem, tragedia moje wlosy sa w koszmarnej fazie odrastania a ja wygladam jak topielica :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
albiemu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mru nie łam się :) wyglądasz slicznie :) .... ja sama miałam ochotę ostatnio w Wisłok się rzucić ale stwierdziłam, że nikt nawet tyłka nie ruszy aby ratować, tylko wytłumaczy sobie że topienie marzanny w tym roku o innej porze niz zawsze :D hehehe A Beci chodziło o loki na grzbiecie Gacka :D heheheheeh - ejjj Ty babolcu :D hehehe Quote
mru Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 a ja - jak kazda kobieta - i tak wiem swoje ;) a Gackowi ostatnio wyskubuję te jego loki odbiera to jako świetną zabawę, która szybko mu się nudzi :evil_lol: więc stopniowo, nie chcę go męczyc :diabloti: i już mniej tego ustrojstwa tam ma :D Quote
halcia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ja to samo albiemu pomyslałam o zdjęciu Gacus zasypia,cudne,ale tego w błękitach nie przebiło.Nuta tez ma na grzbiecie kreconego postawionego irokeza i tak zostało i już.A zdjęcia super. Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 lepszego mi sie nie udało zrobic :D niz tamto wczoraj Gacus przysypiał obok mnie i cos mu sie chyba snilo bo ruszał wąsikami, mlaskał :D to było cudowne i ruszał łapką ale było już pozno, nie wiedziałam gdzie aparat :( Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 z niedzieli :) tu byliśmy: odpoczynek w cieniu: bardzo ważna terierkowa praca - polowanie na koniki polne Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 radość obserwacja przystojniak i znów zabawa - tym razem gryzienie jakiejś starej butelki (bleh) ] Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no co? a tak wyglada Gacuś-kopacz aha! kopanie :razz: i odpoczynek w szuwarach: Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 BOSKIE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tutaj troche z serii - jestem szalony, czasem wydaje mi sie, że jestem dzikim zającem któremu ktoś zlośliwie przesunął norę :D heheheh ... MRU?!?!?! Quote
Recommended Posts