mru Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 bida bezpieczna. a my mamy dla Was poranny spam ---> akt śpiącego: Quote
mru Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 a czego tu...? no i obudziłaś mnie... tego chciałaś? Quote
mru Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 no ba :)))) mamy jeszcze pare zdjec z dzis ze spacerku, ale zapodam potem :D Quote
albiemu Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 usta Twe Gacku najsłodsze niczym najlepsza kawa o poranku gdy tak na Ciebie patrze staram się jej miec pełno w dzbanku pilnuje wciąż aby nigdy się nie skończyła dla widoku Twych ust najslodszych, zawsze w dzbanku była ...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
albiemu Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ja odpadłam - no przecież on jest the best! :D hehehehehe tutaj mamy wręcz ksiażkowy przykład psiego focha - czego mnie tu baba chce?!?!?!?! czego sie mnie tu kręci?!?!?! i doope zawraca?!?!?! CO?? PSA NIE WIDZIAŁA?!?!?! :D Quote
mru Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hahaha :D no dokładnie ta mina mówi wszystko... podobnie tu: :evil_lol: Quote
mru Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 bedzie wiecej, ale nie moge sie w sobie zebrac ;) (ale już nie śpiące...) Quote
mru Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 to dajemy :) patrzą sobie chłopaki w oczy: trochę tarzania i czołgania:cool3:: no i leżenie plackiem... (nie widać, ale to jest pozycja "na czołgistę" z podniesionym ogonem - a z przodu sfinks :razz: Quote
Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 :loveu::loveu::loveu: A czy mi się wydaje, czy Gacula przytyła sobie troszkę? :roll::evil_lol: Quote
mru Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 a tu już przemiana w Gryzusia :diabloti: po pierwsze trzeba znaleźć sobie obiekt adekwatny do własnych rozmiarów: nawet, jeśli ten próbuje uciekać i oto proszę Gacusia nowy skill... latanie :loveu: Quote
mru Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Neczka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: A czy mi się wydaje, czy Gacula przytyła sobie troszkę? :roll::evil_lol: zdecydowanie Gacuś jest grubaskiem :crazyeye: tzn. bedzie jeśli tak dalej pójdzie... ;) musio dużo skakać żeby gubić :evil_lol: Quote
mru Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 no a potem czas na wieczorny jakże zasłużony :cool3: odpoczynek... jeszcze więcej Gacka na dymkowym wątku będzie zaraz min. wspólne zabawy :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::cool3: Quote
halcia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ale sie biedactwo napracowało,nawet powrotu do domu brak tylko padziocha od razu.Co one w tych kijach widza/tu drąg/Nutka tez taszczy takie ,ze całą droge zajmuje wszerz,nieraz nie możemy ludzia wyminąć. Quote
mru Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 no spracował się, że hej! a wiecie, nie napisałam najlepszego wyszłyśmy dziś z chłopakami na osiedle na polankę bo pomyślałam, że może Gacuś się z kimś pobawi ;) no i postanowiłam go spuścić (nieśmiało, bo Gacuś zgubił kapsułę z adresem...) bawiliśmy się patyczkiem i go odpięłam... no i nie dał nogi ;) o dziwo :eviltong: ganiał za mną i patyczkiem a jak już mi go wyrwał to kładł się i gryzł! :crazyeye: chodziły niedaleko inne pieski, ale nie bardzo na nie patrzył pobiegł do jednego młodego onka bo ten ganiał za piłeczką rzucił patyczek i pobiegł ;) a obwąchali się, chwilę pokręcili w zabawie i onek został zawołany i pobiegł i ja też zawołałam Gacka i do mnie wrócił :cool3::cool3::cool3: a więc próba numer jeden została zakończona sukcesem! :multi: Quote
Neczka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No proszę jaki Szorstek grzeczny :loveu: A jakieeego drąga sobie znalazł :diabloti: Quote
halcia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bo ma do kogo wracac,gdzie mu bedzie lepiej! Quote
mru Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 halcia napisał(a):Bo ma do kogo wracac,gdzie mu bedzie lepiej! no mam nadzieje, że właśnie to sobie myśli tam w tej swojej małej terierkowej główce... :roll: Quote
mru Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 a wiadomo co on tam mysli ;) hihi czasem wydaje mu się, że jestem gryzakiem czasem chyba widzi we mnie tylko jedzonko :D a wczoraj bawiliśmy się patyczkiem w najlepsze (no własnie...) że ja mu zabieram no i zabieram i zabieram i oddać nie chciałam i co? Gacek mnie za nogawkę :D :diabloti::diabloti::diabloti: no, ale kiedyś tak bez powodu potrafił... i uspokoić się nie chciał (najczęściej na środku ulicy to robił...:roll:) a teraz od razu właściwie się uspokoił Quote
Recommended Posts