albiemu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ja chce więcej zdjęć bo ciężko żyć bez powietrza !!!! Gacul Ty to normalnie chłopaku jak spisz to masz w sobie takie coś ... :D ... Ja wiem, że on zawsze fajny jest ale jak śpi to takie ciacho z niego :D heheheh słodycz najlepsza! Quote
mru Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 też lubię jak śpi ;) bo nawet jak go wtedy zaczepiam to on nic sobie nie robi z tego :D nie gryzie mnie wcale nie szczeka nie niszczy wszystkiego :diabloti: no i jak mocno śpi to tak rusza wąsikami cudny widok... :loveu: Quote
halcia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja uwielbiam całowac moja Nutke jak śpi,ale ona sie wkurza i warczy przez sen a mnie to bawi. Quote
mru Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no ja tez do niego wtedy przemawiam miziam go i całuję a on nic tylko jak już ma dość to wstaje odchodzi 2 kroki na bok i kładzie się znów :D Quote
albiemu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 mój Guczysław jak go budzę sapie ze złości ale oka nie otworzy ani jednego :D Quote
mru Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 hahah :D a to piosenka dla wszystkich psich przyjaciół :) tzn. psów-przyjaciół http://pl.youtube.com/watch?v=Mr7-GEmFj5c jakoś po psiemu ją interpretuję ;) Quote
mru Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 <mru mydli oczy i gra na zwłokę:cool3:> co prawda na tych nie śpi :razz: ale... z serii - co gryzie Gacuszkę czyli wielkie problemy małego terierka ale zły :evil_lol: Quote
Neczka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 No a co będzie go gryzło jakieś małe niewiadomoco po Gacusiowej szorstkiej nóżce ! :-x Quote
mru Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 no! :mad: a oto dzisiejsze spacerowe fotki z wycieczki co prawda Gacek na nich nie śpi w i ogóle daleki jest od tego, więc ciężko go złapać (co innego Dym) ale też są słodkie ;) - jakoś telefonowa... hihihi zwłoki Gacka niestety nie spuszczamy jeszcze Gacka :-(, bo ostatnio szaleje wyjątkowo :P ale będziemy zaczynać próbować szczególnie z dala od samochodów :cool3: ostatnio Gacek zakręcił się i zerwał z obroży ku naszemu zdziwieniu okrążył tylko nasz blok (omijając wszystko, co się rusza i parking) po czym wrócił pod klatkę ;) to i tak było straszne... ale dobrze wiedzieć, że nie leci przed siebie jak głupek ostatni... Quote
mru Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 jeszcze wspólny odpoczynek :) no i powrót :) Dym samopas idzie ;) może Gacek mu pozazdrości i uspokoi się :razz: Quote
Becia66 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 A wyglądało że to Dym będzie zadymiarz bo Gacula to taka sierota była...:eviltong: A zdjęcia cudne...:loveu::lol: Quote
albiemu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 z podręczników historii - tak wygląda czołgista :D Quote
Becia66 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 albiemu napisał(a):z podręczników historii - tak wygląda czołgista :D a z podręczników tresury ,,zdechł pies "" :evil_lol: Quote
albiemu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 i mam mru drugie ulubione zdjęcie Gacka :D ... może wybór i dziwny ale szczerze mnie rozwaliło :D WCIĄŻ NIENASYCONA PROSZĘ O WIĘCEJ! :D Quote
mru Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 mówisz o tym zdjęciu zwłok człogisty? :evil_lol: padnięty w trawie i i uciekający :crazyeye: Quote
albiemu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 wiesz ja się do tej pory jak kretynka smieje do monitora z tego czołgisty :D :D :D ... przyznaje rozwalasz mnie tymi fotami heheheheheh - mały skurczybyk zmobilizowal mnie do usmiechu i zepsół tym samym mój ciężko utrzymywany cały dzień fatalny nastrój!!!!!!!! Gacek! no! :D Quote
mru Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Gacek sierota, ale jednak terierek, nie? :cool3: :) no ta fota trupia jest dobra ;) Gacek lubi to miejsce zawsze wpycha się pod te rośliny wczołguje właśnie :evil_lol: tam jest taki podmokły teren i on po prostu mi znika nagle w szuwarach Quote
albiemu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 wiecie z psiakami to zawsze coś ... mój Guć - przedstawiam Ci go Mru przy okazji :D, też orzeszek ... zawsze a przynajmniej cholernie czesto jedno robi. Idziemy na spacer, siedzą jakieś dzieci z mamą na ławce i się zachwycają JAKI SLICZNY PSIAK ... po czym Guciu zatacza krąg i sadzi przed nimi kupala ... Dzisiaj bylam z nim w lesie, idziemy jakąś leśna od dwana zapomnianą ścieżką i po około 1,5 godziny jedzie pierwsze auto, Gucio co robi? zatacza krąg i wstrzymuje ruch na drodze a potem ja bo sprzątam ... to sie rodzinie piknik udal .. co? :D hhehehe Wiecie to naprawdę częste :D Quote
mru Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ahahah ekshibicjonista! :D piekny Guć, albiemu! miło poznać :loveu: Quote
albiemu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 piękny to on dłuuugo nie był, koszmarek z Orzechowcow mały .... ale dzisiaj to inny psiak :) Fakt, ekshibicjonista, co więcej jak się mu sunia podoba to pache jej wylizuje z wielkim zapałem ... nie pytaj jakie miny maja suczki :D hehehehehehe Quote
Neczka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Gacula, znowu przepiękne fotki przepięknego psa :loveu: ...jak ja bym chciała znowu terierka ! :sad: ...że też nie ma żadnej terierkowatej suni u Orzeszków:shake: ...same facety:mad: Quote
mru Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 co więcej jak się mu sunia podoba to pache jej wylizuje z wielkim zapałem ... nie pytaj jakie miny maja suczki :-D hehehehehehe ale bezczel :D hahaha Gacek też jest bezczelny nie rozumie, że kobiety wolą co innego... dlatego suczki preferują Dymka :evil_lol: ...jak ja bym chciała znowu terierka ! a co Ty, Neczka masz na składzie? ;) Quote
Neczka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 mru napisał(a):a co Ty, Neczka masz na składzie? ;) Deylę z tego wątku, Amisia, który jest tam na ostatniej stronie wątku z Deyluśkiem i Lusie (jeszcze:razz:), bo niedługo zabiera nam ją moja kuzynka:cool1: Nam, tzn. nam z domu i Albiemu, bo to jest nasz piesek na pół:evil_lol: Deylę wzięłam z Orzechowców właśnie po śmierci mojego 17-letniego Dżekusia też terierka. Był nawet do Gacusia trochę podobny... Dżekotka... :-( Quote
Recommended Posts