Neczka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Bo szorstkie Gacki szybko wysychają....... ...kiedyś się tam do Warszawy przejadę i podrzucę Gaculi jakąś mychę, coby się miał w czym wytarzać i będą foty Quote
mru Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Neczka']Bo szorstkie Gacki szybko wysychają....... ...kiedyś się tam do Warszawy przejadę i podrzucę Gaculi jakąś mychę, coby się miał w czym wytarzać i będą foty no, szczególnie jak je kochana pani jeszcze ręczniczkiem wytrze ;) ale jesteś zła :P ale jasne! zapraszamy! Ciebie, psiaki i zdechłą mysz! Quote
Neczka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='mru']no, szczególnie jak je kochana pani jeszcze ręczniczkiem wytrze ;) ale jesteś zła :P ale jasne! zapraszamy! Ciebie, psiaki i zdechłą mysz! No już sobie tak nie słodź ! Co za dużo to nie zdrowo :eviltong::evil_lol: będzie problem ze zdobyciem tej myszy, ale Neczka sobie poradzi.... :P ...ja zła ? w żadnym wypadku ;D Quote
halcia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Piekna sesja zdjeciowa,:multi:u nas dziury nie zimne a mokre.A te "nagie" zdjecia to dozwolone?:evil_lol:i jeszcze jedno....nie po to sie Gacus tarzał,zebys go kapała! Niedobra pani!:diabloti:Ale oko było czym nacieszyć.Pozdrowienia. Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 :eviltong: a dziś Gacuś znów chciał się w tym samym wytarzać, ale mu nie dałam za to Dym to dopadł jak zobaczył gackowe zainteresowanie - i teraz to Dym jest w kąpieli :evil_lol: Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 halcia napisał(a):u nas dziury nie zimne a mokre. Gacek bardzo lubi jak jest taki podmokry teren ogólnie zawsze omija kałuże z takim obrzydzeniem taki jest delikatny :cool3: ale jak znajdzie taki teren, że jest trawa i pare cm wody to skacze po nim :loveu: i biega w kółko i jeszcze lubi biegać w kółko po zaoranym polu, co na nim nic nie rośnie, ale ziemia jest pulchna jakąś dziką przyjemność sprawiają mu te dwie rzeczy :D Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 najpierw foty specjalnie dla WiadomoKogo :cool3: tak Gacek przysypiał po porannym spacerze... w trakcie zabawy i na patyku :evil_lol: zauważcie, że ma ciągle w zębach swoje półpiłki Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no i spacerkowe: najpierw Gacek goniący gołębie (wiem, niewiele widać, ale tam są i gołębie i Gacek gdzieś:eviltong:) tu Gacek trochę jakby wszedł w szkodę a tu strasznie skrzywdzony przez Lolę :evil_lol: chciał się koniecznie z nią bawić, ale ona nie chciała i mu pokazała gdzie ma jego zabawę no, a Gacek potem mi pokazywał, że o tu mnie ugryzła... podnosząc łapkę mój panikarz... :loveu: Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 z serii Gacek-ogrodnik ;) a tu sprawdza czy dobra :cool3: Dymek też przyszedł na inspekcję... no i takie zdjęcie - zawsze musi takie być ;) więcej na wątkach Loli oraz Dymuli Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 A ja się przez 10 minut zastanawiałam, co Gacula ma na tych pierwszych dwóch fotach zamiast oka :splat: Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Neczka napisał(a):A ja się przez 10 minut zastanawiałam, co Gacula ma na tych pierwszych dwóch fotach zamiast oka :splat: no tak, to może wyglądać dość dziwnie :evil_lol: ale nie nie, wszytko z nim okej :eviltong: Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Jakby nie te kolejne foty, to można by pomyśleć, że wbił się kijek w oczko Gacusiowe :mad::evil_lol: no ale... chyba byś ten szczegół zobaczyła, gdyby tak się stało :D Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no to byś nie profesjonalnie zrobiła, bo z takim czymś się do weta idzie ! :D:D ...już by chciała skrzywdzić Gacusiową Gacunię biedną :-x Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 to ostatnia rzecz jaką bym chciała zrobić. dobranoc! idę spać, bo za 5 godzin... bleh... Quote
Becia66 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Gacuszku kochany, często cie wspominam....:loveu::loveu::loveu:, pozdrowimy jutro w schronie wszystkich twoich towarzyszy niedoli i opowiemy im jaki jesteś szczęsliwy...:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 A co tu taka cisza na gacuchowym wątku ? :eviltong: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a nie wiem :P ale obiecuję foty jakoś w weekend :cool3: wreszcie będę miała czas iść z chłopakami w teren - no i mam aparat (jeszcze...) powiem wam tylko, że teraz mnie 4 dni nie było Gacek został z rodzicami, bo na wieś nie odważyłabym się jeszcze go zabrać :roll: i wróciłam - a Gacek taaaaaka beka :D hahaha coś strasznego ale może to tylko takie moje wrażenie było ;) teraz wydaje się normalniejszy choć nie powiem - boki ma niczego sobie :cool3: koniec z dokładkami! a właśnie, Gackowi tak włos na grzbiecie stanął dęba :-o nie wiecie co z tym zrobić? jemu po przyjeździe do nas wyszły te takie długie włoski generalnie, ale zostały te na grzbiecie i one się tak wywinęły i odstają :cool1: teraz Gacek wygląda tak, że wszyscy ludzie z psami nas się boją i słyszę tylko - ale się najeżył... :evil_lol: kupiliśmy mu szczotkę taka gęstą, ale nic nie daje regularne wyczesywanie oprócz tego, że strasznie go rozbawia :p Quote
SZPiLKA23 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Chyba trzeba poczekac do zimy na dłuzszy włos okrywowy albo podciac moze ztryowac ? Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :) aaa to ja spróbuję podciąć w weekend bo normalnie Gacek się z żadnym psem nie pobawi jak tak dalej będzie :D Quote
SZPiLKA23 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Biedny Gacula dyskryminowany przez fryzure :D Quote
Recommended Posts