Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelsDream']No to misja się nam przesuwa - mamy zapalenie pęcherza.[/quote]

kiepsko, to trzymamy za szybkie wyleczenie

A.

Posted

[quote name='AngelsDream']Gdyby nie mój pomysł, żeby zbadać mu mocz nic byśmy nie wiedzieli, bo krew ma w normie.[/quote]

jak to o wszystkim trzeba myśleć....

A.

Posted

Jesteś!

Co do Baaja, to zadowolony. Do misek z wodą dostał piwka. A co do szczurków, to taka ich natura. Jutro dam trochę fot, a potem stos z Galicyskiego. Chyba, że pogoda nas zastrzeli.

Posted

Baaj cfffaniaczek wymyślił sobie zapalenie pęcherza, żeby piffffffffka dostać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak poważnie, to trzymam kciuki, żeby szybko mu przeszło;)

Posted

Już co miał wypłukać, to wypłukał. Dobre, niepasteryzowane, słodzone miodem piwo rozcieńczone wodą swoje zrobiło. Lało się jak z wiadra, ale leki będzie jeszcze brał 19 dni.

Posted

Tak. W tym roku jest w ośrodku pod Pieskową skałą.

W niedzielę będziemy w Krakowie, ale niestety nie na wystawie, ale jakby coś podeślę ci komórkę na PW, gdybyś chciała się spotkać.

Posted

A będziecie w Krakowie z Baajem czy bez? Bo ja w niedzielę będę na 100%, a Baaja chciałabym poznać :loveu:.

Swoją drogą wiesz, że kiedyś chciałam wziąć wilczaka? Na szczęście bóg czuwa nad idiotami i go nie wzięłam :evil_lol: