Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Reksiu, czytalam dzisiaj allegro ciotki Isadory i plakalam jak mops. I to tak z samego rana.
Wszystko bedzie dobrze kochany, znajdziesz domek, juz my sie o to postaramy.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby podziałało, mam nadzieję. Jest tez w miarę widoczne przez wyróżnienie. Jak będa nowe zdjęcia to chętnie dołożę i dopiszę kawałek z zaznaczeniem w tytule np NOWOŚCI. Takie " żywe" aukcje zauważyłam mają dobry efekt.

Posted

Przed 15- stoma minutami dzwoniła do mnie dziewczyna (kończy weterynarię) w sprawie REKSIA!!!:lol: Zobaczyła malutkiego na allegro i właśnie jedzie do schroniska wyjść z nim na spacer ;) Już schron uprzedziłam o wizycie.

Trochę się nad jego wielkością zastanawiała- ze 30 kg to waży, jak nic... Ale bądźmy dobrej myśli! Swoją drogą dawno tak sensownego telefonu nie miałam;) Więc gdyby, gdyby... to naprawdę byłabym PRZESZCZĘŚLIWA...

Posted

[quote name='Koperek']Przed 15- stoma minutami dzwoniła do mnie dziewczyna (kończy weterynarię) w sprawie REKSIA!!!:lol: Zobaczyła malutkiego na allegro i właśnie jedzie do schroniska wyjść z nim na spacer ;)

Trochę się nad jego wielkością zastanawiała- ze 30 kg to waży, jak nic... Ale bądźmy dobrej myśli! Swoją drogą dawno tak sensownego telefonu nie miałam;) Więc gdyby, gdyby... to naprawdę byłabym PRZESZCZĘŚLIWA...

Ja też - na pyszczydełku bym zaraz banana dostała

Posted

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!