Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam za wtręt z innego watku , ale...:oops:

Czy nie znacie kogoś z Waszych stron, kto wziąłby na tymczas to maleństwo:

To sunia Ruda z okolic Częstochowy

Jest malutka, jeszcze bardzo młoda, ma zaledwie 2 lata.
a wygląda tak, jakby już się poddała... tak bardzo nie chce być tam, gdzie jest... Przeraża j a schroniskowy boks, dziesiątki innych psów w pobliżu...
Od 13 grudnia 2007 roku siedzi wciśnięta w kącik i trzęsie się ze strachu

Ruda mieszkała wcześniej w ruinie na polach, nie miała częstego kontaktu z człowiekiem.
Nie podchodzi do człowieka, kiedy inne psiaki przepychają się po odrobinę pieszczoty i ciepło ludzkiej ręki.

W grę wchodzi także rozsądnie płatny tymczas, ale opiekunem musi byc osoba , która potrafi zając sie taka dzikuską.

Ukłony dla Misia i jego opiekunów:lol:

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Misio się przypomina.

Ty chyba spać :loveu: nie możesz, ale ja wiem........... to jest uzależnienie od Dogo........;); ja to znam............:evil_lol:

A Misio na spacerek.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ty chyba spać :loveu: nie możesz, ale ja wiem........... to jest uzależnienie od Dogo........;); ja to znam............:evil_lol:

A Misio na spacerek.

A żebyś wiedziała. ;) Pierwszą rzecz jaka robię po otwarciu oczu to bieg do komputera. Zawsze mam nadzieję, że stał się cud i jakiś piesio znalazł domek. A za Alterka to tak trzymam kciuki, że bardziej nie można.

Misiuniu, mam nadzieje, że wrócisz do zdrowia.

Posted

[quote name='Zmysł']Rozliczenie Misia:

Tomcug - 50,00 zł :loveu:

Argat - 15,00 zł :loveu:

RAZEM 65,00 ZŁ

DZIĘKUJEMY:loveu:

Zmysł, jak zmniejszy Ci się ilość bazarków to coś wystawisz mojego dla Misia? :oops:

Posted

[FONT=Arial]Witam,[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Trudno jest mi opisac wszystko dokładnie mailem ale postaram sie.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Po pierwsze.[/FONT]
[FONT=Arial]Misio jest absolutnie przemiłym i przyjacielskim do calego swiata. [/FONT]
[FONT=Arial]Jest takze uparty i ma wole zycia, niezaleznie czy bedzie mial 4 czy 3 lapy... Zapewne niestety bedzie trzeba tą chorą łapę amputowac... chyba ze zdarzy sie cud.[/FONT]
[FONT=Arial]Misio jest mlody i pelen mlodzienczej energii i jego stan zdrowia zupelnie nie przeszkadza mu uganiac sie za suczkami, dlatego tez w przyszlosci wymaga wykastrowania.[/FONT]
[FONT=Arial]Jak na swoj mlody wiek, Misio jest jednak nadzwyczaj dobrze wychowany i zrownowazony. Bedzie z niego super pies.
[/FONT]
[FONT=Arial]Jest jednak ALE....[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Panstwo, ktorzy go przygarneli nie sa w stanie zajac sie nim, tak jak marzylby sobie Misio i tak jak oni sami by chcieli.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Problemem są ich dwa BARDZO rozpieszczone psy, ktore nie toleruja Miska i zwazywszy na charakter i nastawienie wlascicieli, juz sie nie zmienia. To one rządzą w domu, co sama odczulam na sobie. Szczekaja, skacza i pilnuja obcych ludzi, ktorzy wejda do domu. Same obcych z pewnascia nie wpuscilyby do domu.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Prosze zrozumiec jednak ze jestem daleka od krytykowania tych ludzi. Są to mili serdeczni i kochajacy swoje psiaki ludzie a ich psy kochaja ich. Psiaki ich sa takze mile i maja dobre zamiary ale niestety robia co chca, a na pewno nie chca w swoim domu nowego psa.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Jesli Misiek zostanie, miedzy psami bedzie wieczny konflikt, ktorego nie beda w stanie rozwiazac wlasciciele... mimo tego ze bardzo by chcieli.[/FONT]
[FONT=Arial]Misiek cierpi ze jest sam w kojcu a ludzie cierpia ze nie moga zabrac go do domu.... to nie jest dobra sytuacja....[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Dlatego Misiek potrzebuje innego domu. Oczywiscie do tego czasu bedzie u tych ludzi i jesli (odpukac) nikt go nie bedzie chcial, oni sie nim zajma. Ma u nich swietna opieke i robia dla niego wszytko co w ich mocy. Postanowilismy to wspolnie.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Jesli moze Pan pomoc powiesic ogloszenia, to bedzie super. Ja tez wywiesze je gdzie sie da. Wiem ze zrobil Pan Miskowi kilka zdjec. Bede wdzieczna za ich przeslanie.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Nie chce zaplaty za ta wizyte. Ci ludzie zrobili dla tego psa wiecej niz niektorzy zrobiliby dla innego czlowieka. Ciesze sie ze moglam ich poznac.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][SIZE=+0][FONT='Century Gothic']Agnieszka [/FONT]
[FONT='Century Gothic']Dobry Pies – Akademia Porozumiewania się ze Zwierzętami[/FONT]

[/FONT]