Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłby to duży stres jeśli musiałby iść z mieszkania do boksu z budą. Chciałabym mu tego oszczędzić. I tak teraz miejsca w hotelu zajęte.

Posted

Dziękuję z pomoc. Jutro Atos/Karol będzie w "Kundlu burym..." i prawdopodobnie w Dzienniku Polskim. Ciągle liczę na DS. DT jest potrzebny w okolicach Krakowa, bo jak inaczej pokazywać go zainteresowanym?

Posted

Gabi miala na DT m.in. podhalanke Anie pare miesiecy w tym roku. Nie zdazyla dzisiaj napisac, bo robila ostatnie zakupy przed powrotem do Polski i pakowala sie. Jest teraz w drodze na lotnisko. Gabi mieszka kolo Zielonej Gory.

Posted

Dom tymczasowy będzie potrzebny jeśli nie znajdzie się dom stały z najbliższych ogłoszeń. Jednak mam nadzieję, że po programie zadzwoni "ten" człowiek.

Posted

Będą dwa spotkania z zainteresowanymi osobami. W jednym domu są 2 psy, w drugim 1. Wszystko zależy od tego czy zwierzaki się zaakceptują.

Posted

czy ja dobrz widze? :|
21-03-2008- pierwszy post... ojjj
Nie mam sił pzrebijać się przez posty i strony...

W mojej okolicy widziałam dom z pięknym owczarkiem podchalańskim- piękny dumny zadbany zadowolony z życia... a tu... takie słodkie psisko...

Trzymam kciuki za tego przystojniaka