Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniła do mnie kobieta, że jej koleżanka z pracy ma problem. Rodzice są bardzo chorzy, prawdopodobnie w szpitalu i nie będą mogli zajmować się swiom 2-letnim owczarkiem podhalańskim. Koleżanka prosząca o pomoc cały dzień pracuje a pies przebywa z jej bratem, który chce się go pozbyć. Oddał go już raz na wieś, gdzie jest podejrzenie, że biorą psy na smalec. Zdążyła go odebrać ale boi się, że następnym razem nie dowie się co brat zrobił z psem. Pies jest łagodny, lubi dzieci, ładnie chodzi na smyczy. Mam nr telefonu do tej koleżanki. Spodziewam się, że przyśle mi zdjęcia psa. Kto może pomóc?

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie spadaj Niuniu, wracaj do góry pomoc potrzebna na cito! A może ta Pani, do której rodziców należy pies, zabrałaby go do siebe?? Przynajmniej na poczatek, żeby był bezpieczny i w tzw. międzyczasie próbować szukać domu dla niego??

Posted

[quote name='Rafka']Pilnie zdjecia i namiary na kogos kto będzie prowadził tą adopcję - wrzucę to na serwis adopcyjny podhalana.
Najlepiej na mnie: [email protected] nr tel 510278239
Mam telefon do tej dziewczyny ale boję się, że źle oceni osobę zainteresowaną psem i da w złe miejsce.

Posted

W głowę zachodzę skąd mam te wiadomości...coś mi świta, mniejsza o to
ale...od podhalanów są: Camara i Patia. Mam nadzieję, że nic mi się nie pokićkało. Tamb napisz do tych dziewczyn.

Posted

majqa napisał(a):
W głowę zachodzę skąd mam te wiadomości...coś mi świta, mniejsza o to
ale...od podhalanów są: Camara i Patia. Mam nadzieję, że nic mi się nie pokićkało. Tamb napisz do tych dziewczyn.

Camara już tu zajrzała - post nr.9 ;)

Posted

hop! napisał(a):
Camara już tu zajrzała - post nr.9 ;)

Istotnie tak, tylko najpierw zerknęłam w ostatnie posty z prośbą o pomoc kontaktową, potem znalazłam te kontakty i podałam. Wcześniej, czytając post Camary, jak i innych piszących, nie kojarzyłam osoby z kontaktem,
a nie cofałam się już wątkowo. Mea culpa.

Posted

Piękny psiak. Trzeba mu koniecznie znaleźć dom!! Tytuł wątku pokazuje w jakim kraju my żyjemy. Podobno jesteśmy kulturalnym narodem!? Pusty śmiech mnie ogarnia. W traktowaniu zwierząt jesteśmy ciemnogrodem. Wstyd przed całą Europą.

Posted

tamb napisał(a):
W czasie świąt nic psu nie grozi, dziewczyna ma mój nr tel i Camary.

Chociaż tyle. :roll:
Czy jest szansa na lepsze zdjęcia psiaka?