Saphira Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Margo05']Sprzedało się 105 cegiełek :crazyeye: :multi:[/quote] Oj chyba więcej. Namówiłam mojego TZ żeby kupił trochę dla kolegów, którzy nie radzą sobie z allegro a bardzo się mnie boją. :evil_lol: Quote
żaba88 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mowa chyba o [B]90! [/B]cegiełkach kupionych rano. Sprzedano 185 cegiełek łącznie, 15 cegiełek zostało w magazynie. Aukcja zakończona. 925zł!!! Margo ---> :modla::Rose::B-fly::drink1: Quote
Saphira Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Żabo ! Znowu ta matematyka! :shake: 105+90=195 200 - 195 = 5 Tak by mi to wychodziło. :evil_lol: Mój TZ wraca z polowania na dziki. To oznacza pełne zamrażarki kiełbasy z dzika. Tylko nie wiem czy Pani Roma jak by jej wysłać to by ja zjadła. Dla psów szkoda. Kiełbasa jest robiona po domowemu z dzika i dodatku wieprzowiny ? Co myślisz Żabo ? Mam też pasztety z dzika domowej roboty ? Pod koniec tygodnia Pani Roma powinna otrzymać paczkę, w której będą makarony dla psów 10 kg. Zamówilam choć nie znam tego produktu. Chciałabym żebyście napisali jak to sie sprawdzi u Romy i czy warto zamawiać więcej. Jest drożej niz za kaszę ale taniej niż ryż.W poniedziałek chyba wyśla z Poznania garnek, ktory kupiłam na allegro. Jak dojdzie napiszcie bo muszę wystawić komentarz. Quote
Margo05 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nie wiem co z tą matematyką :cool3: Przed wyjściem sprawdzałam, to zostało 95 cegiełek. Czyli 105 sprzedanych. + 90 to 195 :roll: A na Allegro pisze teraz, że zostało 15. Nieważne :p Saphiro, jesteś niesamowita :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basiapron Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 mam bazarkowe 48 zł na psiaki pani Romy,jak mój bank łaskawie skończy przerwę techniczną to przeleje. Quote
Saphira Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Weroniko i Żabo ! Uprzedźcie Romę, że dostanie paczki ode mnie zamawiane w sklepie internetowym. W każdej paczce będzie faktura, ale ona nic nie musi płacić. Oni mają taki zwyczaj wkladania faktur do środka i tyle. Faktura jest opłacona przed wysyłą towaru. Może co najwyżej sprawdzić z fakturą czy nic nie zapomnieli włożyć. W garnku też pewnie będzie rachunek. Niech biedula zawału nie dostanie. Quote
weronika1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [SIZE=6]Saphiro jesteś niesamowita[/SIZE]:lol: Quote
andzia69 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='AlmaMater']Zacznij to już teraz załatwiać, bo sądy są powolne. Jak nie masz znajomych w sądzie, to bierz się za to już, żeby zdążyć na początek roku, jak ludzie zaczną PIT-y składać. [/quote] z tego co wiem to opp są zgłaszane do końca listopada tylko i wtedy w następnym roku mogą się ubiegać o 1%...nie wiem czy dacie radę....zostało tylko 3 miesiące:shake: Quote
żaba88 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja myślę że jak P. Roma dowie się że to kiełbasa z dzika to się krzywo na nią popatrzy :lol: Sprzedano 185 cegiełek! Ciotki komputer się nie myli ;) Quote
Saphira Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Margo05']Nie wiem co z tą matematyką :cool3: Przed wyjściem sprawdzałam, to zostało 95 cegiełek. Czyli 105 sprzedanych. + 90 to 195 :roll: A na Allegro pisze teraz, że zostało 15. Nieważne :p Saphiro, jesteś niesamowita :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Margo coś chyba system nawalił. Ja prawdę mówiąc chciałam kupić 80 i tak chyba wystukałam. Jak spojrzałam na ekran to pokazało 90 więc zaakceptowałam bo co miałam zrobić. Coś chyba w systemie allegro nawaliło i teraz wykazuje te 80. Ale to już zmartwienie mariana-n, po co udostępnia hasło nieodpowiedzialnym użytkownikom. :evil_lol: Quote
Margo05 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Biedny ten Marian :evil_lol: Nieświadom sytuacji :) Ale ja już rozgryzłam o co chodzi z tą 90. Saphirko, kliknęłaś dobrze, 80. Ale ponieważ Marian, chłopak z fantazją :evil_lol:, zakupił wcześniej 10 szt to z automatu wpadł na ostatnią pozycję z sumowaną liczbą cegiełek w ilości 90 (10+80). Więc wszystko się zgadza. Było sprzedanych 105 cegiełek + kolejne zakupione 80 daje razem 185 :multi: To samo było z Kor4l, który jako pierwszy zakupił 2 cegiełki, a potem kolejne dwie i spadł niżej :loveu: Quote
basiapron Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 przelane 48 zł do żabensa z moich bazarków. Quote
Saphira Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Margo05']Biedny ten Marian :evil_lol: Nieświadom sytuacji :) Ale ja już rozgryzłam o co chodzi z tą 90. Saphirko, kliknęłaś dobrze, 80. Ale ponieważ Marian, chłopak z fantazją :evil_lol:, zakupił wcześniej 10 szt to z automatu wpadł na ostatnią pozycję z sumowaną liczbą cegiełek w ilości 90 (10+80). Więc wszystko się zgadza. Było sprzedanych 105 cegiełek + kolejne zakupione 80 daje razem 185 :multi: To samo było z Kor4l, który jako pierwszy zakupił 2 cegiełki, a potem kolejne dwie i spadł niżej :loveu:[/quote] I tak przelałam za 90. Wic zostało 5. :evil_lol: Quote
żaba88 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Od Basi za bazarki doszło i od Saphiry też. Dziękujemy :Rose::Rose: Quote
Saphira Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A jak tam zdrówko głównej Bohaterki ? Lepiej już ?:Rose: Quote
weronika1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Basiapron dziękuję:lol: za bazarek:lol: za serce:lol: za milość do zwierząt:lol: Quote
MARCHEWA Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ja wysłałam dzisiaj 75 zł z moich bazarków. Quote
Margo05 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Weroniko, masz może kolejne dane wpłat? Jeśli tak, to poproszę :) Quote
Margo05 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Konto Allegro dla Stowarzyszenia jest już w pełni aktywne :) Teraz tylko postaramy się o aukcje charytatywne :) Quote
Saphira Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Margo daj odsapnąć biednej Weronice. Musi bidulka dojść do siebie, bo słyszałam, ze chora troszeńkę. :hand: Quote
Margo05 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dziś już Ją pomęczyłam :cool3: Ale jutro rano dam troszkę odsapnąć :loveu: Quote
Saphira Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Czy ktoś wie kiedy wróci nasz Gagatek ! Quote
Recommended Posts