Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margo05']Sprzedało się 105 cegiełek :crazyeye: :multi:[/quote]

Oj chyba więcej. Namówiłam mojego TZ żeby kupił trochę dla kolegów, którzy nie radzą sobie z allegro a bardzo się mnie boją. :evil_lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mowa chyba o [B]90! [/B]cegiełkach kupionych rano. Sprzedano 185 cegiełek łącznie, 15 cegiełek zostało w magazynie. Aukcja zakończona. 925zł!!!

Margo ---> :modla::Rose::B-fly::drink1:

Posted

Żabo ! Znowu ta matematyka! :shake: 105+90=195
200 - 195 = 5

Tak by mi to wychodziło. :evil_lol:

Mój TZ wraca z polowania na dziki. To oznacza pełne zamrażarki kiełbasy z dzika. Tylko nie wiem czy Pani Roma jak by jej wysłać to by ja zjadła. Dla psów szkoda. Kiełbasa jest robiona po domowemu z dzika i dodatku wieprzowiny ? Co myślisz Żabo ? Mam też pasztety z dzika domowej roboty ?
Pod koniec tygodnia Pani Roma powinna otrzymać paczkę, w której będą makarony dla psów 10 kg. Zamówilam choć nie znam tego produktu. Chciałabym żebyście napisali jak to sie sprawdzi u Romy i czy warto zamawiać więcej. Jest drożej niz za kaszę ale taniej niż ryż.W poniedziałek chyba wyśla z Poznania garnek, ktory kupiłam na allegro. Jak dojdzie napiszcie bo muszę wystawić komentarz.

Posted

Nie wiem co z tą matematyką :cool3: Przed wyjściem sprawdzałam, to zostało 95 cegiełek. Czyli 105 sprzedanych. + 90 to 195 :roll: A na Allegro pisze teraz, że zostało 15. Nieważne :p

Saphiro, jesteś niesamowita :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Weroniko i Żabo ! Uprzedźcie Romę, że dostanie paczki ode mnie zamawiane w sklepie internetowym. W każdej paczce będzie faktura, ale ona nic nie musi płacić. Oni mają taki zwyczaj wkladania faktur do środka i tyle. Faktura jest opłacona przed wysyłą towaru. Może co najwyżej sprawdzić z fakturą czy nic nie zapomnieli włożyć. W garnku też pewnie będzie rachunek. Niech biedula zawału nie dostanie.

Posted

[quote name='AlmaMater']Zacznij to już teraz załatwiać, bo sądy są powolne.
Jak nie masz znajomych w sądzie, to bierz się za to już, żeby zdążyć na początek roku, jak ludzie zaczną PIT-y składać.
[/quote]

z tego co wiem to opp są zgłaszane do końca listopada tylko i wtedy w następnym roku mogą się ubiegać o 1%...nie wiem czy dacie radę....zostało tylko 3 miesiące:shake:

Posted

[quote name='Margo05']Nie wiem co z tą matematyką :cool3: Przed wyjściem sprawdzałam, to zostało 95 cegiełek. Czyli 105 sprzedanych. + 90 to 195 :roll: A na Allegro pisze teraz, że zostało 15. Nieważne :p

Saphiro, jesteś niesamowita :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Margo coś chyba system nawalił. Ja prawdę mówiąc chciałam kupić 80 i tak chyba wystukałam. Jak spojrzałam na ekran to pokazało 90 więc zaakceptowałam bo co miałam zrobić. Coś chyba w systemie allegro nawaliło i teraz wykazuje te 80. Ale to już zmartwienie mariana-n, po co udostępnia hasło nieodpowiedzialnym użytkownikom. :evil_lol:

Posted

Biedny ten Marian :evil_lol: Nieświadom sytuacji :) Ale ja już rozgryzłam o co chodzi z tą 90.
Saphirko, kliknęłaś dobrze, 80. Ale ponieważ Marian, chłopak z fantazją :evil_lol:, zakupił wcześniej 10 szt to z automatu wpadł na ostatnią pozycję z sumowaną liczbą cegiełek w ilości 90 (10+80). Więc wszystko się zgadza. Było sprzedanych 105 cegiełek + kolejne zakupione 80 daje razem 185 :multi:
To samo było z Kor4l, który jako pierwszy zakupił 2 cegiełki, a potem kolejne dwie i spadł niżej :loveu:

Posted

[quote name='Margo05']Biedny ten Marian :evil_lol: Nieświadom sytuacji :) Ale ja już rozgryzłam o co chodzi z tą 90.
Saphirko, kliknęłaś dobrze, 80. Ale ponieważ Marian, chłopak z fantazją :evil_lol:, zakupił wcześniej 10 szt to z automatu wpadł na ostatnią pozycję z sumowaną liczbą cegiełek w ilości 90 (10+80). Więc wszystko się zgadza. Było sprzedanych 105 cegiełek + kolejne zakupione 80 daje razem 185 :multi:
To samo było z Kor4l, który jako pierwszy zakupił 2 cegiełki, a potem kolejne dwie i spadł niżej :loveu:[/quote]
I tak przelałam za 90. Wic zostało 5. :evil_lol: