Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=blue]O ja pierdziu!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][B]Żaba jesteś wielki!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][SIZE=4][B]Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]:sweetCyb:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki Margo i Majqa ;)

[quote name='Saphira']I co dalej Wielki Żabo ! Może zostaniesz Wetem ?[/quote]

Aż taki wielki to ja nie jestem :eviltong: A na weta to głowa za mała.

Posted

Odnośnie paczekl: post pierwszy uaktualniam i chwilowo zdejmuję z niej leki - co za dużo to niezdrowo. Nie chcę by robiła sobie lekowe zapasy na czas, który może przecież nadejść, gdy paczki się skończą...:shake:

Posted

Aż taki wielki to ja nie jestem :eviltong: A na weta to głowa za mała.[/quote]

Ale serce wielkie i takich wetów potrzeba ! A niestety mamy takich co krzyczki kontrolowali i nieprawidłowosci nie zauważyli.

Posted

[quote name='gagata']Odnośnie paczekl: post pierwszy uaktualniam i chwilowo zdejmuję z niej leki - co za dużo to niezdrowo. Nie chcę by robiła sobie lekowe zapasy na czas, który może przecież nadejść, gdy paczki się skończą...:shake:[/quote]

Dokładnie, leki powinni przyjmować w trakcie lub po posiłku. Oby tych posiłków nie zabrakło:shake:

Posted

Poziomka dochodzi do siebie...Weszłam przez bramkę proxy,coś mi dogo zastrajkowało,nie moge wkleić fotek...Matrwi mnie to,że suńka coraz bardziej się do mnie przywiązuje...Nie mam sumienia jej izolować...Siedzi tuż przy mnie,wtulona w nogi,co chwilę mnie liże,domaga się głaskania...Jak wychodzę i zostawiam ją samą-piszczy.A wczoraj...ZASZCZEKAŁA!Mój tz otwierał drzwi,Pozioma leżała ze mną w łóżku.I nagle postawiła uszy i:HAU,HAU!!!Zamurowało mnie...Na podwórku jest cicha i mam wrażenie,że to hau wyrwało jej się przez pomyłkę...Jest czysta,nie załatwia się w domu.I...wybredna do jedzenia...Nie mam pojęcia,co jadła u p.Romy...Suchej karmy nie chce,makaronu nie chce...Mleko wypiła,ale MUSI coś jeść...Myślę,że jeśli p.Roma się zgodzi można by było szukać Poziomce domu...Ona jest tak miła i sympatyczna,że ktoś,kto ją adoptuje,nie będzie żałował...Ale nie chcę wychodzić przed orkiestrę...P.Roma nie prosiła mnie o szukanie suni domu,tylko o opiekę po sterylce...Poziomka wczoraj dostała drugi zastrzyk,rana goi się dość ładnie...Niedługo ściągnięcie szwów...Zawładnęła moim sercem...

Posted

Ta niechęć do jedzenia może też wynikać z tego,że przed operacją też mało jadła z uwagi na przepuklinę, do tego dochodzi dużo zmian wokół niej, wysokie temperatury i stres pooperacyjny. Ale zawsze będzie można poprosić Fedaka, by popatrzył na nia pod tym kątem przy zdejmowaniu szwów.

Zaba, jak to przeczytasz to zacznij negocjacje z Romą, czy da Poziomkę do adopcji,choć ja myślę że da ;)

Aha,wczoraj na poczcie widziałam taki plakat: "Ene due rabe, połknął bocian Zabę,/nie bądż żabą/nie daj się połknąć/ coś tam dalej/ OFE pocztylion"
Zabo, to przecież nie o Tobie,prawda?

Posted

Prolem rozwiazany...

Ale po kolei.W piątek 26.06. o godz.14.30 pod bramą na posesji Romy pojawili sie nigdy do tej pory tam nie widziani goscie..... Zgadnijcie. Nie zgadniecie.
We własnej osobie wielki pan SZOSTEK - Naczelnik Wydziału Ochrony Środowiska w Przemyślu wraz ze swoim zastępcą panem Jordanem. Spotkali sie z panem FRaniem i Romą pod brama, dalej nie weszli -widać maja barrrrdzo delikatne powonienie...:cool3: A wiecie, o co pytali? Czy potrzebuja drzewa i czy oddadzą psy do schronu...
Pan Franio dokładnie im opisał sposób utulizowania odpadów po psach, a Roma oświadczuyła,że 16 psów wyda od razu:lol:

Posted

Biedna Weronika, zakładanie konta stowarzyszenia przypłaciła osobistymi stratami - mandat 100 zł za parkowanie przed urzędem - ale jaja! Nie martw sie Weroniko,wbrew pozorom to dobry poczatek, bo okupiony własna krwia:evil_lol:

I jeszcze jedno, do Weroniki doszła paczka od BK bodajże z Sosnowca (chyba że znowu coś pokręciłam...:-()

Zabo, rozumiem, że po wizycie tak poważnych Panów, Roma drewno dostanie pociete:mad::diabloti:

Posted

Powiedzieli że drewno dostanie jeszcze w piątek. Wczoraj nie było. Dzisiaj nie wiem, ale wątpię czy jest. Jakie by nie przywieźli lepsze to niż nic. Byle siekiery na nim nie połamać!

Posted

Dostałam dziś z TOZ taką informacxę:
" "Pani Iga Dz była naszym Inspektorem, pracującym w strukturze
Krajowego Inspektoratu TOZ do roku 2003. Działa obecnie jako niezależny
wolontariusz w sprawie pomocy dla Schroniska w Orzechowcach oraz innych
spraw związanych z ochroną zwierząt.
Piotr Jaworski
Krajowy Inspektorat TOZ"
Nazwisko celowo skróciłam,przemyślacy, czy ktoś z Was,może mi powiedzieć, czy zna taka wolontyariuszkę lub wskazać komu i ewent, kiedy ona pomogła? To bardzo ważne...

Posted

Igę znam,kiedyś działała...Razem z panią E.W...Komu dokładnie pomogła,trudno mi powiedzieć...Wiem,że parę lat temu istniało pseudoschronisko w Prałkowcach i na Wilczu a pani I.tam się udzielała.Obecnie chyba już nie działa...