Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żabko z ta częścia do pralki obeszłam wszystkich mechaników nikt takiej części nie ma , jeden Pan mi powiedział, za na ogół tej części sie nie wymienia.
Pamiętaj może jak dam tobie to bedziesz miał więcej szczęścia.

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2519/dsc00452ni6.jpg[/IMG][/URL]

Poziomka już po zastrzyku.Nawet nie zareagowała...
Ta suńka to niesamowity pieszczoch...Nie odstępuje mnie na krok...Myślałam,że Koli jest przytulasem-ale ona go przebija o głowę...Wykorzystuje każdą okazję,by mnie polizać po twarzy,włazi mi na kolana...A łóżko mam tak"zapsione",że chyba muszę poszukać większego...:loveu:

Posted

[quote name='Atik'][B]Przypominam się z rozkładanym, dwuosobowym fotelem, jeżeli jeszcze jest potrzebny. Proszę o kontakt na pw.[/B][/quote]
Oferta rzeczywiście warta rozważenia. Dla Pani Romy to będzie gratka!

Posted

[quote name='żaba88']Widzę że Poziomka znalazła domek ;)[/quote]

Żabko,nie podskakuj...:evil_lol:...bo loda nie będzie!:eviltong:
Wiecie co,troszkę racji Żabka ma...:p
Poziomka chyba poczuła się u mnie jak w domu...Pomijam fakt,że łazi za mną krok w krok...Pomijam fakt,że pod stołem nie mam już miejsca dla nóg,bo z jednej strony wtula się Koli,a z drugiej suńka...
Ale...Wpakowała mi się do łóżka na noc!!!:lol: Zaprowadziłam ją na miejsce,ale tak na mnie patrzyła,że nie miałam sumienia jej tam zostawić...Przeniosłam kocyk do sypialni,jakoś znalazłam kawałek miejsca...Tyrsa ostentacyjnie z Bardzo Obrażoną Miną odwróciła się do ściany,Koli obwąchał Poziomę i stracił zainteresowanie.A ona,zamiast leżeć na kocyku,wlazła mi do pościeli!:evil_lol: I wtuliła pyszczek pod ramię...:-o
Szukam większego łóżka...:oops: W nocy zaczęła się wiercić,więc ją z pościeli wyprosiłam...Ale rano znów wlazła i miałam poranne mycie twarzy.;)
Ona jest niesamowita...Ani razu nie szczeknęła,załatwia się na dworze...Kolejny psi ideał...:loveu:

Posted

Żabo ! Napisz jakie są obecne potrzeby ! Z wypowiedzi Gagaty wiem, ze leki Pani Romie odpowiadały. Chyba, ze mówiła o innej paczce. Jeżeli były dobre to mogę za miesiąc zamówi następne. Mam zniżki w aptece internetowej.

Posted

Wet-siostro, chcesz Poziomkę? Nie ma problemu, już to dzisiaj załatwiłem :p Poziomka może zostać u Ciebie :eviltong:
Ale jestem w szoku że nie szczeka! U Pani Romy Poziomka to była rozgłośnia radiowa na pół miasta przez 24h!

[quote name='Saphira']Żabo ! Napisz jakie są obecne potrzeby ! Z wypowiedzi Gagaty wiem, ze leki Pani Romie odpowiadały. Chyba, ze mówiła o innej paczce. Jeżeli były dobre to mogę za miesiąc zamówi następne. Mam zniżki w aptece internetowej.[/quote]

Pani Roma powiedziała że ten kto wysłał jej paczkę chyba czytał w jej myślach, wszystko to czego potrzebowała dostała. Myślę że na razie nic nie potrzeba z leków. Tylko martwi mnie to że nic nie je bo nie ma apetytu...

[B][COLOR=Red]Sonia znalazła piękny dom w Krakowie! :sweetCyb:[/COLOR][/B]

Posted

Pani Roma chciała mi dać odłożone kabanoski i coś jeszcze, żebym zawiózł do schroniska w Orzechowcach, ale szybko wybiłem jej takie pomysły z głowy. Sama niewiele ma, a wciąż chce pomagać innym...

Posted

[quote name='żaba88']Wet-siostro, chcesz Poziomkę? Nie ma problemu, już to dzisiaj załatwiłem :p Poziomka może zostać u Ciebie :eviltong:
Ale jestem w szoku że nie szczeka! U Pani Romy Poziomka to była rozgłośnia radiowa na pół miasta przez 24h![/quote]

Żabko,nie rozpędzaj się tak...:evil_lol: Nie mieszkam sama i sama nie decyduję...:eviltong: Poziomka podbiła moje serce i chyba mi pęknie jak upłynie czas opieki posterylizacyjnej,ale TZ nawet słyszeć nie chce,by suńka została u nas na stałe...:shake: Gdyby to ode mnie i tylko ode mnie zależało-moglibyście napisać:Poziomka ma dom...:oops: A że nie szczeka to fakt...Ani pół"słowa"...:loveu: Jedynie zawarczała na mego TZ...:cool3:
Mam wrażenie,że Poziomka tu się zrelaksowała i uspokoiła...;)

Posted

Tłumaczę jej to cały czas... :loveu: I sobie też...:-( Ale może p.Roma zgodzi się,by szukać Poziomce domu...;) Wtedy powiedziałabym TZ,że DT się przedłuża do czasu znalezienia DS...:p Suńka jest tak milunia,że ktoś,kto da jej dom,nie będzie tego żałował...:loveu:
Ale może być i tak,że Poziomka wróci do p.Romy,a do mnie przyjdzie kolejna bieda na opiekę po sterylce...:lol: (sanatorium...);)

Posted

Patrzcie, co dziś znalazłamw Nowinach - jeszcze trochę a chłopak straci pracę...
[B]Urzędnikom ta sytuacja jest na rękę[/B]

[B]Norbert Ziętal[/B]

[URL="javascript:NewWindow(600,500,'/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/zoom.pbs&Site=NW&Date=20080625&Category=KOMENTARZ&ArtNo=128859519&Ref=AR&NoCache=1');"][IMG]http://www.nowiny24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NW&Date=20080625&Category=KOMENTARZ&ArtNo=128859519&Ref=AR&MaxW=185&border=0&title=1[/IMG][/URL]

[B]PRZECZYTAJ WIĘCEJ[/B]

[LIST]
[*][URL="http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080625/PRZEMYSL/36625088"]Czy urzędnicy zaopiekują się psami?[/URL]25-06-2008
[*][URL="http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080625/JEDYNKI01/485407461"]Jedynka z 25 czerwca 2008[/URL]25-06-2008
[*][URL="http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080618/PRZEMYSL/516107428"]Schorowana kobieta błaga o pomoc dla swoich psów[/URL]18-06-2008[/LIST]
Kolejny raz piszemy o dramacie tych starszych ludzi. Władze Przemyśla muszą przestać bezdusznie zasłaniać się przepisami, że psów od Osiegów nie można wziąć, bo formalnie nie są one bezdomne. Prawda jest taka, że urzędnikom jest na rękę, iż ktoś za darmo zdejmuje z nich obowiązek opieki nad 50 psami.

Co się jednak stanie, jeżeli to małżeństwo np. trafi do szpitala? Aż strach pomyśleć, co by było, gdyby pozbawione opieki psy rozbiegły się po Przemyślu. Do centrum miasta jest niedaleko. Czy potrzeba aż tego, aby miejscy urzędnicy wreszcie zaczęli działać?
promocja

Posted

[quote name='gagata']Zaba, odbierz PW, Diuna, podjęliśmy akcję sprawdzającą[/quote]

OK - jeśli dotarła paczka, w której leki popakowane były w białe, duże koperty, każda z imieniem (Roma lub Franciszek) i stosowaniem - to znaczy, że to ta paczka. Nie trzeba więcej sprawdzać, myślę, że jest charakterystyczna.

Jeśli pomogą - przesyłać będę kolejne. [COLOR=Red][B]Proszę tylko wszystkich, którzy są w bezpośrednim kontakcie o wyłapywanie z rozmów wszelkich informacji na temat stanu zdrowia, a szczególnie zmian jakie od teraz nastąpią, czyli [U]co się nowego pojawiło[/U], a w których dolegliwościach jest ulga. [/B][/COLOR]

Jednak w niektórych schorzeniach tych Państwa konieczna jest wizyta u lekarza. Może za jakiś czas uda się ich namówić, szczególnie Panią Romę.

Posted

Bardzo proszę , zeby Gagata uaktualniła spis ten na czerwono z pierwszej strony ! Być może w obecnej chwili czegoś nie potrzeba a cos innego by sie przydało. Musimy wiedzieć jeżeli mamy cos wysylać. Pozdrawiam serdecznie !