żaba88 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Aż mnie raziło, a co dopiero z Tobą się działo :) Quote
majqa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='żaba88']Aż mnie raziło, a co dopiero z Tobą się działo :)[/quote] Mnie nie raziło, bo Bók ma mnie w opiece! ;) Quote
halcia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Żabol,Szpilka Neczka,teskni mi sie za Wami!Żabko,ostre pranie?To tak sie obrobi...?Naprawde jest szansa,ze bedziesz w tym rejonie?/Biała?/Pozdrowienia dla Was i p.Romy. Quote
gagata Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ależ się dzieje ostatnio na tym wątku. Dobrze Wet, śąer masz Irka w domu,aże mało mówi, to też nie jest żle,cisza koi nerwy. Fajnie,że będziesz mogła zaopiekować się Poziomką po sterylce./ Dopczekałaś się sprawiedliwości po tych pierwszych suczkach. Aha, Roma doczeka się pewnie zlewu i dzwonka:lol: Quote
żaba88 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Halciu na razie nic nie planuje, ale jeśli bym był to na 100% wpadnę. Dzięki za pozdrowienia ;) I my też pozdrawiamy! Quote
majqa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ciekawe, jak bardzo Pani Roma musi przecierać oczy ze zdumienia, gdy wciąż płynie dla niej pomoc. Quote
SZPiLKA23 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nam tez teskno do Ciebie Halinko... szkoda ze nie jestem czesciej w Rzeszowie jakos bym sie dotytłała do Ciebie Quote
gagata Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Tak sobie poczytałam o tym wieku i mam jeden wniosek - mówcie do mnie babciu! Margo w czwartek skończyła 18 lat a ja w środę skończę 70.Tyle ze w tym wieku człowiek zaczyna troche dziecinniec,więc może i z Zabą zapieluchowanym się jakoś dogadam:evil_lol: Quote
żaba88 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='majqa']Ciekawe, jak bardzo Pani Roma musi przecierać oczy ze zdumienia, gdy wciąż płynie dla niej pomoc.[/quote] Kilka lat temu jak jeździłem ze schroniska z kobietą która woziła im przeróżne jedzenie, karmy dla psów itp. to Pani Roma nie pozwoliła żebym wszedł za bramkę, przynajmniej zanieść pod dom ciężkie worki karmy, czy skrzynki z jedzeniem. A teraz? Sami widzicie co się dzieje ;) [quote name='gagata']Tyle ze w tym wieku człowiek zaczyna troche dziecinniec,więc może i z Zabą zapieluchowanym się jakoś dogadam:evil_lol:[/quote] A nie dogadujemy się? :mad: Quote
żaba88 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Margo05']Witam z rana :loveu:[/quote] Witamy, witamy! Było śniadanie do łóżka? :eviltong: Quote
halcia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wiesz co,bo to jest straszne,ale od pieluch sie zaczyna i na pieluchach kończy.Ale całe szczescie,ze my tu na wesoło.Smutek to ja mam w domu. Quote
gagata Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Zabo,jasne,że się dogadujemy, bo masz dla mnie duuużo cierpliwości.:lol: A Roma zmieniła swój stosunek do świata i ludzi po tym, jak zdołaliśmy jej p0okazać,że są na tym świecie ludzie,tórzy chcą i potrafią pomagać bezinteresownie. Wiecie,że ta pani nadal jątrzy.Opowiada tak dziwne rzeczy o Romie, o nas,że tam się marnują pieniądze,że psy są zaniedbane itd itp.Tak jakby chciała się zemścić na niej za to,że intryga z ziemią i przekretami testamentowymi się wali... Roma sama mi mówiła,że jak przestała wierzyć w to co tamta i jej koleżanki mówią, to świat ię zrobił piękniejszy Quote
Margo05 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='gagata']Tak sobie poczytałam o tym wieku i mam jeden wniosek - mówcie do mnie babciu! Margo w czwartek skończyła 18 lat a ja w środę skończę 70.Tyle ze w tym wieku człowiek zaczyna troche dziecinniec,więc może i z Zabą zapieluchowanym się jakoś dogadam:evil_lol:[/quote] Gagata, Ty oszustko :mad: Przecież Ty 18 skończyłas w środę :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 No przecież jedno drugiemu nie przeczy:eviltong: Quote
Margo05 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='gagata']No przecież jedno drugiemu nie przeczy:eviltong:[/quote] prawda :evil_lol::loveu: Quote
Margo05 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zgadnijcie co to za cudo :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/220/85449f638bab223e.jpg[/IMG][/URL] Quote
majqa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='gagata'](...) Margo w czwartek skończyła 18 lat (...)[/quote] Margo, Ty Oszustko Kochana, a krotność podałaś??? :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 oj tam, zaraz krotność :evil_lol: [SIZE=1](jeszcze nie ma krotności, dopiero za 4 latka :eviltong:)[/SIZE] Zabo, mówisz i masz :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/220/2436b5b5f5d9b6cf.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts