Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żabol,Szpilka Neczka,teskni mi sie za Wami!Żabko,ostre pranie?To tak sie obrobi...?Naprawde jest szansa,ze bedziesz w tym rejonie?/Biała?/Pozdrowienia dla Was i p.Romy.

Posted

Ależ się dzieje ostatnio na tym wątku.
Dobrze Wet, śąer masz Irka w domu,aże mało mówi, to też nie jest żle,cisza koi nerwy.
Fajnie,że będziesz mogła zaopiekować się Poziomką po sterylce./ Dopczekałaś się sprawiedliwości po tych pierwszych suczkach.
Aha, Roma doczeka się pewnie zlewu i dzwonka:lol:

Posted

Tak sobie poczytałam o tym wieku i mam jeden wniosek - mówcie do mnie babciu! Margo w czwartek skończyła 18 lat a ja w środę skończę 70.Tyle ze w tym wieku człowiek zaczyna troche dziecinniec,więc może i z Zabą zapieluchowanym się jakoś dogadam:evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Ciekawe, jak bardzo Pani Roma musi przecierać oczy ze zdumienia, gdy wciąż płynie dla niej pomoc.[/quote]

Kilka lat temu jak jeździłem ze schroniska z kobietą która woziła im przeróżne jedzenie, karmy dla psów itp. to Pani Roma nie pozwoliła żebym wszedł za bramkę, przynajmniej zanieść pod dom ciężkie worki karmy, czy skrzynki z jedzeniem.
A teraz? Sami widzicie co się dzieje ;)

[quote name='gagata']Tyle ze w tym wieku człowiek zaczyna troche dziecinniec,więc może i z Zabą zapieluchowanym się jakoś dogadam:evil_lol:[/quote]

A nie dogadujemy się? :mad:

Posted

Zabo,jasne,że się dogadujemy, bo masz dla mnie duuużo cierpliwości.:lol:
A Roma zmieniła swój stosunek do świata i ludzi po tym, jak zdołaliśmy jej p0okazać,że są na tym świecie ludzie,tórzy chcą i potrafią pomagać bezinteresownie.
Wiecie,że ta pani nadal jątrzy.Opowiada tak dziwne rzeczy o Romie, o nas,że tam się marnują pieniądze,że psy są zaniedbane itd itp.Tak jakby chciała się zemścić na niej za to,że intryga z ziemią i przekretami testamentowymi się wali...
Roma sama mi mówiła,że jak przestała wierzyć w to co tamta i jej koleżanki mówią, to świat ię zrobił piękniejszy

Posted

[quote name='gagata']Tak sobie poczytałam o tym wieku i mam jeden wniosek - mówcie do mnie babciu! Margo w czwartek skończyła 18 lat a ja w środę skończę 70.Tyle ze w tym wieku człowiek zaczyna troche dziecinniec,więc może i z Zabą zapieluchowanym się jakoś dogadam:evil_lol:[/quote]

Gagata, Ty oszustko :mad: Przecież Ty 18 skończyłas w środę :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gagata'](...) Margo w czwartek skończyła 18 lat (...)[/quote]
Margo, Ty Oszustko Kochana, a krotność podałaś??? :evil_lol: :loveu: :evil_lol:

Posted

oj tam, zaraz krotność :evil_lol: [SIZE=1](jeszcze nie ma krotności, dopiero za 4 latka :eviltong:)[/SIZE]

Zabo, mówisz i masz :loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images6.fotosik.pl/220/2436b5b5f5d9b6cf.jpg[/IMG][/URL]