Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='salibinka']Ja też z całego serca życzę P. Romie zdrowia.

Co się teraz dzieje z Poziomką? Wątek zamknięty - czy coś wiadomo?[/quote]
Poziomka jest u Wet -Siostry

Ps Salibinko masz zajęta skrzynkę na PW

Posted

ja sobie tutaj cały czas podczytuję...
prosiłam o zdjęcia psów, bez tego nic, nie dało się, ale teraz widze, że planujecie... to dobrze. inaczej nici z adopcji pełna parą, a kiedys się ten zastój odblokuje...
tak sobie myślę, że może i ciekawe byłoby, jakby jej prowident zajął i zlicytowął chetnym psy pani romy...:diabloti: moze im zaproponowac:evil_lol:?

Posted

[quote name='sleepingbyday']ja sobie tutaj cały czas podczytuję...
prosiłam o zdjęcia psów, bez tego nic, nie dało się, ale teraz widze, że planujecie... to dobrze. inaczej nici z adopcji pełna parą, a kiedys się ten zastój odblokuje...
tak sobie myślę, że może i ciekawe byłoby, jakby jej prowident zajął i zlicytowął chetnym psy pani romy...:diabloti: moze im zaproponowac:evil_lol:?[/quote]

Ja nie jestem za takimi doświadczeniami. Pani Romie pękło by serce bez tych psów.

Posted

Rowniez przepraszam ze tutaj ,ale z racji tego iz zaproponowalam pomoc Reksiowi( Reksiowej:) )w transporcie bylabym zainteresowana co dalej z Poziomka??Dlaczego jej watek zostal zamkniety?czy ewentualnie ktos moglby mi cos wyjasnic na PW?
Z gory dzieki
aha i poprosze rowniez o adres pani Romy.
Pozdrawiam

Posted

Proszę o info o wyniku ostatecznym "dyskusji" - zbieramy do 16 pieniążki na bazarku, żeby choć trochę wspomóc wyjazd Poziomki. Jest na razie 20 zł - niewiele, choć zawsze coś, jednak uczciwie będzie poinformować uczestniczących w aukcji jasno o celu bazarku.

Posted

Aby nie zaśmiecać sprawą Poziomki ogólnego wątku Pani Romy zapraszam na nowy wątek

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/poziomka-ciag-dalszy-czyli-walka-o-szanse-na-zycie-124582/#post11216112[/url]

Posted

Masz rację Zabko,ale obawiam się,że gdyby go nie było, sprawa Poziomki platała by się tutaj i na orzechowskim i na czarnych kwiatkach ... Po co ? To są ważne wątki, bardzo potrzebne psom i takie" offy" nie służą im dobrze....:shake:

Posted

[quote name='żaba88']Dlatego prosiłem żeby na razie o tym nie rozmawiać nigdzie bo to tylko pogorszy sprawę...[/quote]

Mi też się wydaje, że wszystkie rozmowy trzeba przenieść na priw.

Posted

[quote name='żaba88']Dlatego prosiłem żeby na razie o tym nie rozmawiać nigdzie bo to tylko pogorszy sprawę...[/quote]
Dołączam się do prośby Żaby .Dajcie spokój z tą Poziomką i Wet - siostrą.