Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[CENTER][COLOR=Red]dajcie mi znac jak dojdzie do Romy mała przesyłeczka z Sosnowca[/COLOR] bo wysłałam jako list zwykły ([SIZE=1]niestety poczta dośc dużo kasy ciągnie[/SIZE]) i martwię się czy dojdzie.
[/CENTER]

Posted

Wstaliśmy :multi:
Weroniko ! W czwartek będzie ryż , już bez makaronu. Udało mi się zmienić zamówienie. Zastanów się co zrobić z tym co został ? :shake: W październiku prześlę jakieś środki na kaszę. Na cały m-c to pewnie potrzeba ze 100 kg.

Posted

Weroniko ! Tylko to co zostało Pani Romie. Więcej nic przyjść nie powinno. Na 25-go przyjdzie tylko ryż. Zajrzyj do kobietki i policzcie.
To co sie Pani romie nie przyda z moich paczek mozesz spokojnie przekazać innym potrzebującym. Po co się ma zmarnować.

Posted

No to Was wszystkich zaskoczę....Pani Roma oświadczyła,że psi makaron świderki jednak jej pasuje,bo nie trzeba go długo gotować - już wie, że wystarczy tylko 6 minut i że są to realne oszczędności,a ponadto nie musi długo stygnąć.Jednorazowo do garnka wrzuca po dwa opakowania tego makaronu tj. 4 kg....Psy też już nauczyły się go jeść, zwłaszcza z wkładką mięsną....
Co do innych rzeczy,Szczególne podziękowania Ewie,ona już wie za co...
Lista podziękowań dużo dłuższa......Jak usłyszała,że będzie miała od nas węgiel, to się popłakała....;)
Ostatnio z Franiem zagustowali w Sledzikach.Spryciula przysłała m Sledzie Babci i Sledzie dziadka...:evil_lol::evil_lol:
Franio, jak dostał paczkę adresowaną na swoje nazwisko, to cieszył się jak dwulatek,oglądał i oglądał, a potem zabrał wszystko i pobiegł te skarby okryć...jakby Roma mogła mu zużyć krem do golenia..:lol:
Chwilowo tyle, reszta PW. Sorki do końca tygodnia neta mam tylko gościnnie - uroki bezprzewodowego...:angryy: Weroniko, zdrowiej !!!!
Aha llekarza ma poumawianego tj, okulista i internista na początku pażdziernika a ten pozostału niestety dopiero w listopadzie - takie tam są terminy...

Posted

Psiaki jedzą makaron teraz bo mają z nim mięsko, a wcześniej to pewnie była bardzo okrojona wersja z makaronem.
Dołączam się do podziękowań Gagatki. Śledzie to chyba ulubiony przysmak Pani Romy i Pana Frania. Wiedziałem że paczki dla P. Frania to będzie strzał w 10 ;) Poczuł się ważniejszy. Za niedługo będzie stawiany piecyk, tylko brakuje kilku szamotek do kompletu.
Ogólnie wszystko jest na dobrej drodze, tylko jeszcze żeby to zdrowie bardziej podreperować...

Posted

Dzieki zaba88 za pomysl paczki tylko dla Pana Franciszka i dzieki Wet-Siostro za pomysl przyborow do golenia.

To takie wzruszające, jak Ci ludzie się cieszą każdym drobiazgiem.

Posted

Żabek to super gość:lol: Nie pochwalił się więc muszę Go pochwalić, był u Pani Romy i poprzynosił smakołyki. Pani Romie bardzo smakowały ogórki , nie wspomnę o kompocie z wiśni. Ostatnio bardzo często ma ochotę na coś kwaśnego.Duduś dziękuje za zabawki.Dzięki Ci Żabko:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Do Pani Romy trafiła paczka i nie mogła znaleść adresata , tylko jakaś firma wysyłkowa . Prosi mnie bardzo o podziękowanie, pozwolę sobie część rzeczy wymienić: buty 2 pary dla P. Frania i dla p. Romy,klapki, skarpety, pościel kpl, podkoszulki, rękawica do kuchni, reformy a więcej nie zapamiętałam. DZIĘKUJĘ ofiarodawcy w imieniu Pani Romy.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: