Saphira Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [url=http://kartki.onet.pl/51553558-142224-59160952.html]Onet.pl Kartki[/url] Szczęśliwego Nowego Roku:loveu::loveu::loveu: Quote
weronika1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Co to, po baletech wszyscy śpią , pobbbuuuutka!!!! Niestety ,nie przywieźli męska dla piesków p. Romy , jutro muszę coś dokupić, zanim przywiozą.:lol: Pewnie nikt nie jechał na ta trasę. Quote
gagata Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 O mięsko jutro z samego rana zadzwonię , by się przypomnieć:mad: Kaca nie mam z kim leczyć, bo znów obdarzyli mnie wnuczką na tymczas i bidula bardziej się bała tego strzelania niż wszystkie moje psy....Chyba dzis sobie w końcu poświętuję...:multi: Quote
weronika1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jesli chodzi o strzelanie to mój Finuś jeszcze dzisiaj jest przestraszony. Mnie strzelają prosto na balkon, jestem w samym centrum. Cały czas musiałam go trzymać na ręku w łazience , bo mało mu serce nie wyskoczyło ze strachu. Znowu ,po nowym roku, trafi ,sporo przestraszonych psiaków do schronu. Quote
Becia66 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='weronika1'] Znowu ,po nowym roku, trafi ,sporo przestraszonych psiaków do schronu.[/quote] I tego się boimy bo ludzie nie ma pojęcia że zaginionego psa można szukać w schronie...:shake: Quote
weronika1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zrobiłam , awaryjune zakupy, trochę kości kulinarnych , 6 dwukilogramowych puszek mięsnych , dużą pakę suchej kiarmy, narazie wystarczy do kaszy.Dzisiaj w hurtowni pustki , dopiero jutro będzie dostawa.Nie brałam dużo, bo w sklepie drożej. :lol: Pani Roma coraz słabsza.Mówi ,że po lekach. :shake: Quote
żaba88 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czy wspominałem już że Reksiu jest wspaniała? :Rose::Rose::Rose: Quote
Saphira Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja cały czas myślę jak tu do Reksia dostarczyć inne psiaki :shake: Jechałam ostatnio w tamte strony i wydałam na paliwo około 600 zl. Jakby policzyc koszty i się złożyć to mozna reksiowi podrzucić parę psiaków jakimś busikiem. Tylko, ze musiałaby być większa ilość ? Ile Reksiu może przyjąć psich piekności jednorazowo? Quote
Becia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Myślę że dogomania stanie na wysokości zadania i jakos to zorganizujemy. Reksiu ile psiaków możesz przyjąc jednorazowo ??? Quote
weronika1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja mogę sfinansować chipowanie:lol: Najważniejsze ile Reksiu może zabrać , a my się zorganizujemy. Quote
Saphira Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja moglabym około 600 zl przekazac na paliwo. Nie wiem tylko czy to wystarczy ? Quote
żaba88 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Się kobity rozpędziły :evil_lol: Może poczekajmy co Reksiu na to. Quote
Becia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Saphira']Ja moglabym około 600 zl przekazac na paliwo. Nie wiem tylko czy to wystarczy ?[/quote] Ło matko...:crazyeye:...Saphirko....to już napewno damy radę !!! :eviltong::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 sorki za offa ale tu tyle osób mozę ktos nam moglby pomóc szukamy transportu kasy na ten transport każda złotówka na wage złota ......błagamy o pomoc psiak ma dom w wałbrzychu transport z konina potrzebny ..... [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/hesia-ma-szanse-na-dom-pilnie-potrzebny-transport-kasa-konin-walbrzych-125614-new/]HESIA ma szansę na dom-pilnie potrzebny transport i KASA--- KONIN- WAŁBRZYCH ! - Strona 25 - Dogomania Forum[/url] błagamy o pomoc Quote
weronika1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='żaba88']Się kobity rozpędziły :evil_lol: Może poczekajmy co Reksiu na to.[/quote] Żabek my se tak głośno myślimy. Quote
elmira Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='weronika1']Żabek my se tak głośno myślimy.[/quote] I bardzo fajne to jest :) Na Nadzieję (Stowarzyszenie) można przeznaczyć 1%? Quote
weronika1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zobaczymy jakie możliwości ma Reksio.. Ale juz wiemy ,na co nas stać:eviltong: Możemy trochę wytransportować. Wiemy dobrze ,że to nie puszka z sardynkami, ale można sobie głośno pomarzyć:eviltong: Głośne myślenie daje efekty.:lol: Elmirko, oczywiście ,że stowarzyszenie nie pogardzi 1 % ,:lol: jest na co wydawać i schron w Orzechowcach i u p. Romy gromadka.Na ulicach wałęsające się koty. Quote
elmira Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='weronika1']Zobaczymy jakie możliwości ma Reksio.. Ale juz wiemy ,na co nas stać:eviltong: Możemy trochę wytransportować. Wiemy dobrze ,że to nie puszka z sardynkami, ale można sobie głośno pomarzyć:eviltong: Głośne myślenie daje efekty.:lol: Elmirko, oczywiście ,że stowarzyszenie nie pogardzi 1 % ,:lol: jest na co wydawać i schron w Orzechowcach i u p. Romy gromadka.Na ulicach wałęsające się koty.[/quote] No to juz wiem, że dla Was pójdzie darozwizna. Chociaż to, bo z premii świątecznej wyszły nici. A miałam nadzieję Pani Romie pieniążki posłać. Quote
Saphira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Weroniko! tylko czy Tobie udało sie załatwić wszystkie formalności związane z tym 1 % bo z tego co pamietam to byl jakis problem :lol: Quote
weronika1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Saphiro wszystko jest załatwione, zarejestrowane jako organizacja pożytku publicznego w KRS i zgłoszone do Urzędu skarbowego w Przemyslu. Teraz tylko potrzeba dobrej reklamy. :lol: Quote
Saphira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Okey ! A ja wróciłam z Osięcin. Przewoziłam sunie z Dt do Torunia. Jej miejsce od rana zajął psiak zagłodzony jak Promyczek z obitą polamaną łapą. jego właściciel pobił go i wlókł na sznurku za komarkiem. Tragedia :-( Wziął ode mnie kiełbachę z ręki . Quote
weronika1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dzisiaj w Przemyslu schwytano włuczącego się podhalana, narazie trafił do weta, później pójdzie na tymczas. Bardzo sympatyczna Pani , kochajaca zwierzęta zajęła się nim .:lol: Między czasie bedzie ogłoszenie w prasie , bo być może zgubił się w czasie sztrzelaniny, albo porzucony. Saphiro, jesteś wspaniała, tacy jak Ty trzymają mnie przy życiu. Tylu mamy wspaniałych, wrażliwych na krzywdę i cierpienie zwierząt. Kiedy mam doła to zaraz myslę o tych co bezinteresownie pomagają zwierzętom. Quote
gagata Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ciotki z tym transportem do Reksia to się tak nie spieszcie....Reksio ma chyba tylko dwa miejsca na tymczasy - to raz, a dwa- przy transporcie większej ilości zwierzoli (chyba powyżej 4) potrzebny przy załadunku i wyładunku wet....tak jak przy transporcie trzody... No, ale wszystko można zorganizować,jak się uprzemy to i Bieszczady przerzucimy bliżej granicy, a co! Quote
Saphira Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Może by się Reksio zlitowała jeszcze nad Przymyślakami. Jest Dianka, Frytka i cała masa innych piękności...........:roll: Quote
Miśka84 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 To ja poprosze o nr konta itd. na 1% Zrobię akcję i bede namawiać rodzinkę i znajomych:roll: Quote
Recommended Posts