Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Co to, po baletech wszyscy śpią , pobbbuuuutka!!!!

Niestety ,nie przywieźli męska dla piesków p. Romy , jutro muszę coś dokupić, zanim przywiozą.:lol: Pewnie nikt nie jechał na ta trasę.

Posted

O mięsko jutro z samego rana zadzwonię , by się przypomnieć:mad:
Kaca nie mam z kim leczyć, bo znów obdarzyli mnie wnuczką na tymczas i bidula bardziej się bała tego strzelania niż wszystkie moje psy....Chyba dzis sobie w końcu poświętuję...:multi:

Posted

Jesli chodzi o strzelanie to mój Finuś jeszcze dzisiaj jest przestraszony. Mnie strzelają prosto na balkon, jestem w samym centrum. Cały czas musiałam go trzymać na ręku w łazience , bo mało mu serce nie wyskoczyło ze strachu.
Znowu ,po nowym roku, trafi ,sporo przestraszonych psiaków do schronu.

Posted

[quote name='weronika1']
Znowu ,po nowym roku, trafi ,sporo przestraszonych psiaków do schronu.[/quote]

I tego się boimy bo ludzie nie ma pojęcia że zaginionego psa można szukać w schronie...:shake:

Posted

Zrobiłam , awaryjune zakupy, trochę kości kulinarnych , 6 dwukilogramowych puszek mięsnych , dużą pakę suchej kiarmy, narazie wystarczy do kaszy.Dzisiaj w hurtowni pustki , dopiero jutro będzie dostawa.Nie brałam dużo, bo w sklepie drożej. :lol:

Pani Roma coraz słabsza.Mówi ,że po lekach. :shake:

Posted

Ja cały czas myślę jak tu do Reksia dostarczyć inne psiaki :shake:
Jechałam ostatnio w tamte strony i wydałam na paliwo około 600 zl.
Jakby policzyc koszty i się złożyć to mozna reksiowi podrzucić parę psiaków jakimś busikiem. Tylko, ze musiałaby być większa ilość ? Ile Reksiu może przyjąć psich piekności jednorazowo?

Posted

[quote name='Saphira']Ja moglabym około 600 zl przekazac na paliwo. Nie wiem tylko czy to wystarczy ?[/quote]

Ło matko...:crazyeye:...Saphirko....to już napewno damy radę !!! :eviltong::evil_lol:

Posted

sorki za offa ale tu tyle osób mozę ktos nam moglby pomóc

szukamy transportu kasy na ten transport każda złotówka na wage złota ......błagamy o pomoc

psiak ma dom w wałbrzychu transport z konina potrzebny .....

[url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/hesia-ma-szanse-na-dom-pilnie-potrzebny-transport-kasa-konin-walbrzych-125614-new/]HESIA ma szansę na dom-pilnie potrzebny transport i KASA--- KONIN- WAŁBRZYCH ! - Strona 25 - Dogomania Forum[/url]

błagamy o pomoc

Posted

Zobaczymy jakie możliwości ma Reksio..
Ale juz wiemy ,na co nas stać:eviltong: Możemy trochę wytransportować.
Wiemy dobrze ,że to nie puszka z sardynkami, ale można sobie głośno pomarzyć:eviltong: Głośne myślenie daje efekty.:lol:

Elmirko, oczywiście ,że stowarzyszenie nie pogardzi 1 % ,:lol: jest na co wydawać i schron w Orzechowcach i u p. Romy gromadka.Na ulicach wałęsające się koty.

Posted

[quote name='weronika1']Zobaczymy jakie możliwości ma Reksio..
Ale juz wiemy ,na co nas stać:eviltong: Możemy trochę wytransportować.
Wiemy dobrze ,że to nie puszka z sardynkami, ale można sobie głośno pomarzyć:eviltong: Głośne myślenie daje efekty.:lol:

Elmirko, oczywiście ,że stowarzyszenie nie pogardzi 1 % ,:lol: jest na co wydawać i schron w Orzechowcach i u p. Romy gromadka.Na ulicach wałęsające się koty.[/quote]

No to juz wiem, że dla Was pójdzie darozwizna. Chociaż to, bo z premii świątecznej wyszły nici. A miałam nadzieję Pani Romie pieniążki posłać.

Posted

Saphiro wszystko jest załatwione, zarejestrowane jako organizacja pożytku publicznego w KRS i zgłoszone do Urzędu skarbowego w Przemyslu. Teraz tylko potrzeba dobrej reklamy. :lol:

Posted

Okey ! A ja wróciłam z Osięcin. Przewoziłam sunie z Dt do Torunia. Jej miejsce od rana zajął psiak zagłodzony jak Promyczek z obitą polamaną łapą. jego właściciel pobił go i wlókł na sznurku za komarkiem. Tragedia :-(
Wziął ode mnie kiełbachę z ręki .

Posted

Dzisiaj w Przemyslu schwytano włuczącego się podhalana, narazie trafił do weta, później pójdzie na tymczas. Bardzo sympatyczna Pani , kochajaca zwierzęta zajęła się nim .:lol:
Między czasie bedzie ogłoszenie w prasie , bo być może zgubił się w czasie sztrzelaniny, albo porzucony.

Saphiro, jesteś wspaniała, tacy jak Ty trzymają mnie przy życiu. Tylu mamy wspaniałych, wrażliwych na krzywdę i cierpienie zwierząt. Kiedy mam doła to zaraz myslę o tych co bezinteresownie pomagają zwierzętom.

Posted

Ciotki z tym transportem do Reksia to się tak nie spieszcie....Reksio ma chyba tylko dwa miejsca na tymczasy - to raz, a dwa- przy transporcie większej ilości zwierzoli (chyba powyżej 4) potrzebny przy załadunku i wyładunku wet....tak jak przy transporcie trzody...
No, ale wszystko można zorganizować,jak się uprzemy to i Bieszczady przerzucimy bliżej granicy, a co!