Izabela124. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Teraz emdziolkem musi przeslac 30zl, jesli je ma Quote
oktawia6 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Izabela124. napisał(a): Już zmieniłam;) a tytuł jest nadal taki sam Iza:razz: Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Teraz emdziolkem musi przeslac 30zl, jesli je ma Jasne ze mam , chwilowo nie mam dostepu do konta ale wpłace w poniedziałek:) Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Aha i zapomniałam napisać - tak jak byłam umówiona z tą babeczką tak wiec do niej poszłam. po drodze miałam jakieś głupie przeczucie, jakas nie pewna byłam. ZAchodzimy do niej (ja z kolegą) a ona do nas z krzykiem, ze ona zasiegnęła porady i ze pies był od niej zabrany bezprawnie, ze wszystko odbywało sie przy dziecku, ze pies nei był zaniebany, nei miał złych warunków a my im psa zabraliśmy, wyzwała naszą droga EMIR, wybaczcie ale nie chce powtarzać tych wyzwisk jakie leciały w Jej jak zarówno i w moim kierunku, powiedziała ze "bedziemy mieć koło doopy i że Emir stracie tę swoją posadke" a mi " że gówniarze w szkole narobi tak ze mnei z niej wyrzucą" Jak dla mnie ona jest śmieszna , tymi obelgami niech se rzuca w swego mężulka a nie w ludzi którzy starali sie pomóc i pomogli! Tak więc psa od nas nie dostanie:roll: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='oktawia6']a tytuł jest nadal taki sam Iza:razz:Przecież zmieniłam jest taki: Oskar- pies, który nigdy nie zaznał miłości. Całe życie spędził w kojcu Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Przecież zmieniłam jest taki: Oskar- pies, który nigdy nie zaznał miłości. Całe życie spędził w kojcu Zmień na taki: OSKAR-zaniedbywany przez właścicieli.Już bezpieczny dzięki EMIROWI! Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='emdziolek']Zmień na taki: OSKAR-zaniedbywany przez właścicieli.Już bezpieczny dzięki EMIROWI!Już zmieniłam;) Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Już zmieniłam;) Ok, super, przeczytaj to co napisałam na poprzedniej stronie:roll: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='emdziolek']Aha i zapomniałam napisać - tak jak byłam umówiona z tą babeczką tak wiec do niej poszłam. po drodze miałam jakieś głupie przeczucie, jakas nie pewna byłam. ZAchodzimy do niej (ja z kolegą) a ona do nas z krzykiem, ze ona zasiegnęła porady i ze pies był od niej zabrany bezprawnie, ze wszystko odbywało sie przy dziecku, ze pies nei był zaniebany, nei miał złych warunków a my im psa zabraliśmy, wyzwała naszą droga EMIR, wybaczcie ale nie chce powtarzać tych wyzwisk jakie leciały w Jej jak zarówno i w moim kierunku, powiedziała ze "bedziemy mieć koło doopy i że Emir stracie tę swoją posadke" a mi " że gówniarze w szkole narobi tak ze mnei z niej wyrzucą" Jak dla mnie ona jest śmieszna , tymi obelgami niech se rzuca w swego mężulka a nie w ludzi którzy starali sie pomóc i pomogli! Tak więc psa od nas nie dostanie:roll:Chyba powinnam zostac wróżką:roll::evil_lol: Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Chyba powinnam zostac wróżką:roll::evil_lol: JUz jestes:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='emdziolek']JUz jestes:evil_lol: Ostanio moje przepowiednie sie sprawdzają jakimś dziwnym trafem:evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Iza jestes wróżką:loveu: Emdziolek, a Ty to jestes mądra babeczka jak nie wiem Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 No i wyszło szydło z worka czyli z tej kobiety Ciekawe co tam słychac u Oskarka? Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [SIZE=4][SIZE=2]Ze strony Emira: Aktualizacja 14.05.2008: Oskar - zabrany z Suwałk w trybie interwencji; owczarek niem. ok 6-7 letni o dredach uniemożliwiających mu poruszanie się i oddychanie. Już ostrzyżony (6 kg dredów) i wyjęto mu 43 kleszcze. Badanie lekarskie - podejrzenie babeszjozy; pobrano krew, otrzymał kroplówke, leki i antybiotyk. Ma też problemy z sercem - zakłócenia rytmu. Czekamy na wynki; leczenie rozpoczęte. Pies jest niepewny, ale nie wykazuje agresji; Boi się wychodzic z boksu. Oskarku trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze! Jak wiać dobrze tam nie miał. Ci ludzie nie powinni mieć już nigdy żadnego psa. 43 kleszcze!!! :shake: Quote
Martens Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jak dobrze, że pomogłyście temu psiakowi... Kto wie, ile jeszcze by tam tkwił, o ile przezyłby ten atak kleszczy. Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 43 kleszcze?:crazyeye: 6kg dredów?:roll::crazyeye: NAprawde dziwie sie ze ten pies jeszcze zyje, EMIR uratowałaś temu psu życie, stokrotne Ci za to dzięki, i dozgonna wdzieczność:modla: Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Emdziolek, mozecie czasami tak z tajniaka looknąć czy Ci ludzie nie przytargali sobie kolejnego psa? Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kasia napisał(a):Emdziolek, mozecie czasami tak z tajniaka looknąć czy Ci ludzie nie przytargali sobie kolejnego psa? Oczywiście, ja to bede sprawdzać;) Quote
oktawia6 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kasia napisał(a): [SIZE=4][SIZE=2]Ze strony Emira: Aktualizacja 14.05.2008: Oskar - zabrany z Suwałk w trybie interwencji; owczarek niem. ok 6-7 letni o dredach uniemożliwiających mu poruszanie się i oddychanie. Już ostrzyżony (6 kg dredów) i wyjęto mu 43 kleszcze. Badanie lekarskie - podejrzenie babeszjozy; pobrano krew, otrzymał kroplówke, leki i antybiotyk. Ma też problemy z sercem - zakłócenia rytmu. Czekamy na wynki; leczenie rozpoczęte. Pies jest niepewny, ale nie wykazuje agresji; Boi się wychodzic z boksu. [SIZE=2]Oskarku trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze! Jak wiać dobrze tam nie miał. Ci ludzie nie powinni mieć już nigdy żadnego psa. 43 kleszcze!!! :shake: czy takie szuje poniosą karę za to co zrobili? ================================================ Quote
Izabela124. Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Kasia napisał(a):[SIZE=4][SIZE=2]Ze strony Emira: Aktualizacja 14.05.2008: Oskar - zabrany z Suwałk w trybie interwencji; owczarek niem. ok 6-7 letni o dredach uniemożliwiających mu poruszanie się i oddychanie. Już ostrzyżony (6 kg dredów) i wyjęto mu 43 kleszcze. Badanie lekarskie - podejrzenie babeszjozy; pobrano krew, otrzymał kroplówke, leki i antybiotyk. Ma też problemy z sercem - zakłócenia rytmu. Czekamy na wynki; leczenie rozpoczęte. Pies jest niepewny, ale nie wykazuje agresji; Boi się wychodzic z boksu. Oskarku trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze! Jak wiać dobrze tam nie miał. Ci ludzie nie powinni mieć już nigdy żadnego psa. 43 kleszcze!!! :shake: A chciałyście podarowac tym ludziom kolejnego psa:shake::shake::shake: Teraz czekamy na zdjęcia, ciekawe jak teraz Oskar wygląda:cool3: Quote
Martens Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Skoro Oskarek jest już bezpieczny, to może ktoś zajrzy do mojego Florka :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111333 Quote
emir Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Wobec zaistniałej sytuacji Fundacja EMIR kieruje przeciwko właścielom Oskara zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestepstwa okrutnego traktowania psa , które zagrażało jego zyciu. EMIR p.s jesli potwierdzi się diagnoza ( cukrzyca) to Oskar jest b. chorym psem a jego lecznie ( bez szans na wyleczenie) będzie bardzo kosztowne i będzie musialo trwać do końca jego życia) Quote
emdziolek Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :crazyeye::crazyeye: Masakra! Oczywiscie jak najbardziej trzeba dać sprawe do prokuratury. Postaram sie pomóc finansowo, zaraz zrobie jakis bazarek, wystawie portreciki:razz: Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 emir napisał(a): Wobec zaistniałej sytuacji Fundacja EMIR kieruje przeciwko właścielom Oskara zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestepstwa okrutnego traktowania psa , które zagrażało jego zyciu. EMIR p.s jesli potwierdzi się diagnoza ( cukrzyca) to Oskar jest b. chorym psem a jego lecznie ( bez szans na wyleczenie) będzie bardzo kosztowne i będzie musialo trwać do końca jego życia) Dziękujemy Ci jeszcze raz EMIR! Quote
emdziolek Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 bazarek na fundacje Emir http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10183261#post10183261 Quote
Recommended Posts