basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Rude maleństwo czeka w schronie na właściciela! Quote
togaa Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jasiulek ,to sama psia radośc!!!! Takie maluchy jak juz pokochają...to na całe życie.....! Nikt nie chce byc kochany...?:-( Quote
Hund Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 jak to Łatwo powiedziec a kto mu pomoże ?? ;) on taki malutki... Quote
togaa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Lato mamy... Pewnie od nadmiaru słoneczka,Jasiowe ślepka to dwie kreseczki... Quote
Hund Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Jaśka znowu przeniosŁam do innego bosku :( pustego tym razem :( i musiaam go dać niestety do przedsionku :( biedaczek znowu będzie miaŁ maŁo sŁonka :( ale miaŁ caŁą gŁówkę pogryzioną :( nie mogŁam go zostawić w tym samym boksie :( Quote
basia bonnie Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Biedaczek pogryziony troszkę był :( Ale teraz już się zagoi i będzie dobrze! :) Wczoraj dzielnie spacerował :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A któż tak pogryzł Jasieńka? Biedny rudasek... Mam nadzieję, że znajdą się dla niego nowi boksowi przyjaciele! A może ten jeden jedyny... człowiek? Quote
basia bonnie Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Taki... kremowy?biały? psiak, który z nim w boksie był.. on też na ludzi warczał. Quote
Hund Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 tak ten kremowy, na spacer się nie daŁ zabrać i on pogryzŁ Jasia. Ten pies pochodzi od sąsiadki schroniska !!! Już się jej znudziŁ !!! Dajcie mi karabin! Quote
Recommended Posts