togaa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Takie maleństwo w schronisku..!!!! Czy nikt nie ma serca? Quote
[email protected] Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jasiek jak się cieszy (na nasz widok oczywiście;)) to tak fajnie kręci "dupką":evil_lol: ...zajefajny Psiak:p może Ktoś? go przygarnie:razz: Quote
Hund Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 jasiu niestety w niedzielę został w boskie sam. Jest zbyt lękliwy i nie wzięliśmy go na dzielelną imprezę. Tęsknił pewnie za kolegami bo jak tylko wrócili zaczęły się powitania:):):) pogłaskłam go na koniec żeby nie czuł sie pokrzywdzony ;) oczywiście zmrużył ślepka ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Te jego wąskie ślepka i cała dupeczka latająca w te i we wte w dzikim tańcu radości :loveu: Moim zdaniem zmiana boksu podziałała mu na dobre. Jasiu też robi postępy. Szukamy domku! Quote
Hund Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Tak masz rację, przynajmniej się rozwija i ma lepsze kontakty z innymi psami. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jasiowi należą się pochwały! Wyszedł dzisiaj dzielnie z Olą na spacer, merdał tym swoim ogonkiem i ogółem... dzielny chłopak z niego! :multi: Tylko jeszcze domek by się przydał... :roll: Quote
Hund Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Przydałby się koniecznie taki cierpliwy dom z sercem :) Skośnooka kręcidupka jest słodka !!!!!!! zakładałam szeleczki bardzo delikatnie, maluszek posikąl się mimo tego ze strachu :(:(:( straszny boroczek :( oczka oczywiście ściśniete ze strachu :(:(:( Wyniosłam go przed schronisko i zaczęliśmy spacerować, powolutku, powolutku aż ogonek poszedł w górę i Jaś zaczął cieszyć się spacerem :) Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jak Jaś natrafi już na tego cierpliwego właściciela, to pewnie jeszcze kiedyś będzie szalał na spacerkach! :) Quote
Hund Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Piq dziękuję, popakaŁam się na jego widok ... Quote
[email protected] Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 super fota!:razz: Jasiek hop na 1-szą!!!!!!!!!!!!! Quote
togaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Sama psia słodycz...!! I te oczy rozanielone ! Szkoda,że tylko w niedzielne spacery takie dobro go spotyka . Quote
xxxx52 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 na rekach dogomanianki jasiu potrafi sie smiac ,a ze szczescia ma lezki w oczkach Quote
Hund Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jasiu dziś podskakiwaŁ z radości kiedy byŁam w schronisku, kręciŁ kuperkiem w koŁo i przebieraŁ Łapkami :) fajnie widzieć jak się cieszy. Myślę że dużo daje to że mieszka w spokojnym boksie. Niestety nie mogŁam go dziś zabrać na spacer .... Quote
Recommended Posts