Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Maupa4 napisał(a):
Zabiorę go na pewno - jadę autem.
Dogadamy się dziś wieczorem ... (muszę naprawić net bo mnie stale "wywala").

To jest ta sobota czyli 12 kwietnia.

Super, mogę już zdychać z czystym sumieniem :multi:

Guest Reyes
Posted

mogę już zdychać z czystym sumieniem :multi:

[quote name='Rybka_39']Super by było!:multi::multi::multi::multi:
Dobrze mi życzysz :diabloti:

Posted

Spieszę donieść, że Bryś już bezjajeczny!
Trochę pokasływał, został osłuchany, zbadany. Zrobiono mu RTG i EKG. Okazało się, że ma niedomykalność zastawki. Ale na tyle niegroźne, że może sobie spokojnie żyć, zażywając leki (fundacja już zakupiła :)!).

Posted

Kiedy i o októre Bryś jedzie. Jutro na 12:00 mam być w Dąbrowie bo nasza ukochona kloleżaneczka popełnia małżeństwo - wiec stawić sie muszę! Jak z odbiorem Brysia?

Posted

czy Maupa4 wyjechała z Brysiem z Katowic? o której? nie odbera telefonów, jest już 19.00, a ja nie mam żadnej wiadomości. Martwię się już, czy coś sie nie stało.:shake:

Posted

Maupa4 nie odebrała psa, nie poinformowała o zmianach, nie odbierała telefonów...:shake:
Nie wiemy co się stało... Chyba coś poważnego, skoro taki brak odzewu :(.
Bryś pojechał do W-wy innym transportem, który dosłownie spadł z nieba :)!
Pewnie właśnie dojeżdża do stolicy.

Guest Reyes
Posted

[quote name='maciaszek']
Bryś pojechał do W-wy innym transportem, który dosłownie spadł z nieba :)!
Pewnie właśnie dojeżdża do stolicy.
Ufffffffffff :roll: Kamień z serca.

Maupa4 nie odebrała psa, nie poinformowała o zmianach, nie odbierała telefonów...:shake:
Nie wiemy co się stało... Chyba coś poważnego, skoro taki brak odzewu :(.
Maupeczko - martwimy się! Odezwij się szybko!

Posted

Bryś dojechał do mnie po 24.00 jest grzeczny, przemiły i kontaktowy, a jaki pieszczoch!!!:lol:
dziś zawiozę go do DT do mojego kolegi, który od wczoraj nie może się go doczekać;)

Posted

poznajecie ??:razz:

Bryś pięknie aportuje piłeczkę, chodzi przy nodze i wogóle jest bardzo, bardzo!:loveu:

Tak Panca, Bryś będzie mieszkał tymczasowo u Jurka, u którego był Dubel z Cieszyna :)

Posted

Super, że wreszcie dojechal!:multi:
Brysio jak zwykle pięknie się prezentuje!!!:loveu:
Jeśli osoba u której Brynio jest na DT, pozna troszke Brysia i opisze mi jego charakter bede wdzieczna...bo w Silesi to trudno ocenic psa.

Maupeczka co sie stało? :roll:

Posted

Bardzo sie cieszę że psiancio Brysio dotarł do stolicy. Powodzenia Tanitko, Jureczku i Brysiu. Jak czegoś będziecie potrzebowali walcie jak w dym do nas! Doktor Ola prosi o wymizianie Brysia - to ona go leczyła i co tu mówić bardzo polubiła. Sama ma psa królika i kota - wiec Brysia nie weźmie ale sympatyzuje na odległość.

Posted

Jurek bardzo Brysia chwali, że mądry, posłuszny i taki przylepny! Wszystko w jak nalepszym porządku, żadnych kłopotów z Brysiem nie ma. Za domownikami chodzi krok w krok, lubi towarzystwo.
Jeździ samochodem, autobusem, windą i w ogóle wszechstronnie utalentowany...a, a jako on aportuje pięknie!!:crazyeye::crazyeye: