basia2202 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cześć selkeciku :) zaglądam i dalej pędzę;) Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Tengusia']alez tu u ciebie pustki :hmmmm: bo Selkecik ....żegluje :grins: Quote
Tengusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja']bo Selkecik ....żegluje :grins: szczesciara :p:loveu::oops: Quote
Iv_ Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja']bo Selkecik ....żegluje :grins: żegluje żegluje :multi::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :cool3::cool3::cool3: żeglomaniaki ;) a ja jutro jadę najprawdopodobniej patrzeć na żaglowce w gdyni :cool3: Quote
Tengusia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 mysmy z TZtem tez o zaglach mysleli tylko jakos ekipy brak i nie bylo z kim sie wybrac :placz: moze w przyszlym roku :cool3: Quote
Selket Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Jestem Kochani :multi: :multi: Byłam sobie na żagielkach i było cudownie :loveu: :loveu: Przepiękna pogoda, wiatr i słoneczko, cieplutka woda :loveu: :loveu: Foteczki wstawię potem, bo jest ich całe mnóstwo i nie wiem kiedy uda mi się je pozmniejszać :oops: Dobrej nocy :sleep2: Niunio Kapitan ;) Quote
halbina Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hej! Czekamy na fotki! kapitan zadowolony, jak widać! Quote
jonQuilla Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 w końcu jesteście :multi::multi: będą miliony foooot ;) :loveu: już nie mogę się doczekać :cool3: Quote
Tengusia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 szkoda ze nie zgadalysmy sie wczesniej, bo my z TZtem od kilku lat planujemy wypad na jachty i nigdy nie ma chetnych na taki wypad :shake: moze za rok sie umowimy i razem sobie pozeglujemy po Mazurach :cool3: a tak wogole to supcio ze juz jestes :multi::multi::multi::loveu: Quote
Selket Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Cześć Kochani :loveu: halbinko, faktycznie kapitan był bardzo zadowolony, a najbardziej wtedy gdy schodził na stały lą i mógł do woli hasać po łąkach lub lasach :) Żonkilko, milionów to nie będzie, ale kilka wstawię :) Alusia, pewnie, że jest the best, wszak był kapitanem :) Tengusia, fajnie byłoby się wybrać razem na wycieczkę na Mazury :loveu: Tylko, że my pływamy na prywatnej łódeczce :oops: Kilka fotasków, niestety jakość nie jest najlepsza :oops: Jezioro Roś: Quote
Selket Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Nunuś przy zejściu do kabiny Wychodzenia ciąg dalszy: Quote
jonQuilla Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :cool3::cool3: ale fajnie :) aż samemu by się chętnie gdzieś tak wybrało na takie żagielki :loveu: ale faktycznie milionów nie ma, a już nic nie wstawisz? ani ciut ciut fotki? :roll: Quote
Dobcia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 pięknie tam, taka cisza, spokój...:loveu: a jaki przystojny Pan Kapitan!:lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Gdzie nie wejdę to fotki wakacyjne :angryy::angryy::angryy: tylko my musimy pracować :placz: A Nunuś nie ma choroby morskiej?:eviltong: Quote
Selket Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 jonQuilla napisał(a)::cool3::cool3: ale fajnie :) aż samemu by się chętnie gdzieś tak wybrało na takie żagielki :loveu: ale faktycznie milionów nie ma, a już nic nie wstawisz? ani ciut ciut fotki? :roll: Zapraszam na kolejny rejs ;) Wstawię jeszcze ciut, ciut fotkę specjalnie z myślą o Tobie Kwiatuszku ;) Dobcia napisał(a):pięknie tam, taka cisza, spokój...:loveu: a jaki przystojny Pan Kapitan!:lol: To prawda, tam jest przepięknie :loveu: Jestem zakochana w tamtym miejscu :loveu: Hmm... przekazałam kapitanowi, zawstydził siem ;) Quote
Selket Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Rinuś napisał(a):Gdzie nie wejdę to fotki wakacyjne :angryy::angryy::angryy: tylko my musimy pracować :placz: A Nunuś nie ma choroby morskiej?:eviltong: Witaj, oj wybacz, jak chcesz to wstawię jakieś fotki pracujące czy cuś :diabloti: Nunuś nie ma..... Chyba, że tak mocno, mocno, mocno bujało to dwa razy nam zwymiotował na 4 rejsy. A poza tym to bardzo dobrze się czuje na łódeczce :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Selket napisał(a):Zapraszam na kolejny rejs ;) Wstawię jeszcze ciut, ciut fotkę specjalnie z myślą o Tobie Kwiatuszku ;) jopi :multi::multi: to czekam na tą ciut ciut :cool3: Quote
Rinuś Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Selket napisał(a):Witaj, oj wybacz, jak chcesz to wstawię jakieś fotki pracujące czy cuś :diabloti: Nunuś nie ma..... Chyba, że tak mocno, mocno, mocno bujało to dwa razy nam zwymiotował na 4 rejsy. A poza tym to bardzo dobrze się czuje na łódeczce :loveu: To super :p Ciekawe jakby mój Brutus się zachowywał na takiej łódce :eviltong: Quote
Recommended Posts