Selket Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:splat: no toż fakt :razz:[/FONT] Nie, no leżałam zanim ciuchcia przyjechała :diabloti: W ten sposób dają sygnał, że nadciąga atak z ich strony i będą dusić :p Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [FONT=Georgia]masakra, nabijać się z takich poważnych rzeczy :shake: ja chyba przestanę z Wami gadać :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Selket']Nie, no leżałam zanim ciuchcia przyjechała :diabloti: W ten sposób dają sygnał, że nadciąga atak z ich strony i będą dusić :p [FONT=Arial]ale pomyśl jakie zajebiste foto by było spod pedzącego pociągu :razz::razz::razz:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]masakra, nabijać się z takich poważnych rzeczy :shake: ja chyba przestanę z Wami gadać :roll:[/FONT] [FONT=Arial]no ja nie wiem dlaczego ty o tej porze jeszcze nie śpisz ....siusiu , paciorek i nyny :roll::p[/FONT] Quote
Selket Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]masakra, nabijać się z takich poważnych rzeczy :shake:[/FONT] [FONT=Georgia]ja chyba przestanę z Wami gadać :roll:[/FONT] Nabijać? :crazyeye: My :crazyeye: Ty chyba sobie w kulki lecisz, my tu poważnie dyskutujemy na te POWAŻNE tematy, a nie się nabijamy :shake: Dzisiejsza młodzież :roll: Quote
Selket Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale pomyśl jakie zajebiste foto by było spod pedzącego pociągu :razz::razz::razz:[/FONT] Jechał jedne ciapąg, chciałam by K tak się położył i zrobił foty podwozia, ale nie chciał :roll: Nie wiem dlaczego :niewiem: [FONT=Arial]no ja nie wiem dlaczego ty o tej porze jeszcze nie śpisz ....siusiu , paciorek i nyny :roll::p[/FONT] Ja też tego nie wiem, przecież to już pora najwyższa, a ona tu jeszcze dyskutuje :roll: Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [FONT=Georgia]:obrazic: powiem tylko tyle... JAKA MATKA TAKA CÓRKA !!! :eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:obrazic:[/FONT] [FONT=Georgia]powiem tylko tyle...[/FONT] [FONT=Georgia]JAKA MATKA TAKA CÓRKA !!! :eviltong:[/FONT] Widzisz Alu nie grzmisz, właśnie Ci dziecię pojechało po ambicji :cool3: Kochani, jutro mam zaliczenie roczne z histologii, i potem albo w piątek z embriologii. Okropnie się boję, że nie dam rady, bo to są trudne zaliczenia i mało komu się udaje to zdać w pierwszych terminach, niestety. Stąd też niewesołe myśli mi towarzyszą, dlatego ładnie proszę o mocne, mocne, mocne trzymanie kciuczków jutro do godziny 13 :kciuki: :kciuki: :kciuki: Dobrej nocy :sleep2: :sleep2: :sleep2: Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Alicja']:mad::mad:[FONT=Arial]:mad:...Matka własnie idzie spać :p[/FONT] [FONT=Georgia]córka w takim razie zaraz też :eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Alicja']:mad::mad:[FONT=Arial]:mad:...Matka własnie idzie spać :p[/FONT] Jak przykładna:diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Selket']Widzisz Alu nie grzmisz, właśnie Ci dziecię pojechało po ambicji :cool3: Kochani, jutro mam zaliczenie roczne z histologii, i potem albo w piątek z embriologii. Okropnie się boję, że nie dam rady, bo to są trudne zaliczenia i mało komu się udaje to zdać w pierwszych terminach, niestety. Stąd też niewesołe myśli mi towarzyszą, dlatego ładnie proszę o mocne, mocne, mocne trzymanie kciuczków jutro do godziny 13 :kciuki: :kciuki: :kciuki: Dobrej nocy :sleep2: :sleep2: :sleep2: [FONT=Georgia] ja trzymam tak mocno że aż sinieją ;) mimo tego że mam focha :eviltong: wywołałaś wilka z lasu...zaczęła grzmieć :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:obrazic: powiem tylko tyle... JAKA MATKA TAKA CÓRKA !!! :eviltong:[/FONT] :mad::mad:[FONT=Arial]:mad:...Matka własnie idzie spać :p[/FONT] Quote
Selket Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]ja trzymam tak mocno że aż sinieją ;)[/FONT] [FONT=Georgia]mimo tego że mam focha :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]wywołałaś wilka z lasu...zaczęła grzmieć :eviltong:[/FONT] Trzymaj mocno :calus: Nie fochaj się, dziecino ;) To nie ja to Ala :grins: [quote name='agnethka']przyszłam Cię nawiedzić i nawiedzać będę :evil_lol: :diabloti: Witaj :calus: Powinnam się bać czy przyjąć to ze spokojem ;) No z tego zaaferowania napisalam złą godzinę egzaminu - po proszę o kciuczki od godziny 13 do 15 albo jeszcze dalej :kciuki: :kciuki: :kciuki: Dobranoc :sleep2: :sleep2: Quote
Alicja Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:no za 40 minut zaciskamy :kciuki:[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 troche juz chyba za pozno ale ciskam tez za egzamina :thumbs: Quote
Selket Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Dziękuję Kochani :loveu: Mam wrażenie, że jednak niezbyt powiodła mi się histologia, wyniki dopiero w przyszły piątek. Embriologię dzisiaj zdałam. Quote
jonQuilla Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [FONT=Georgia]gratulację za zdanie embriologii ;) i ja nadal trzymam kciuki za histologię :) pewnie przesadzasz i nie poszło tak źle :eviltong::eviltong: jakie te nazwy są zabójcze :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gratulację za zdanie embriologii ;)[/FONT] [FONT=Georgia]i ja nadal trzymam kciuki za histologię :) [/FONT] [FONT=Georgia]pewnie przesadzasz i nie poszło tak źle :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]jakie te nazwy są zabójcze :evil_lol:[/FONT] Dziękuję ;) Chciałabym przesadzać i żebyś miała rację ;) Które nazwy?:-o Quote
jonQuilla Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [FONT=Georgia]oooo Gonziasty wyskakuje z wody :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Georgia]http://img37.imageshack.us/img37/6043/dsc0052male.jpg[/FONT] [FONT=Georgia]wodnik szuwarek :evil_lol:[/FONT] Quote
Dobcia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/5159/dsc0062male.jpg jaka radość:loveu: śliczne tereny tam macie:) Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Arial]płyń po jeziorach:roll: ...i rozsławiaj nasze imiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT];) Quote
Recommended Posts