Yoko Ono Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Witam, potrzebuje informacji na temat sędziów:loveu:: [B]Małgorzata Supronowicz - [/B]sędziuje w Warszawie na krajówce yorki[B] Monique van Brempt (B) -[/B] będzie na światówce oceniac yorki Za wszelkie info będę wdzięczna....:cool3::cool3: Pzdr, Monika Quote
zakla Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Yoko Ono'] [B]Małgorzata Supronowicz [/B][/quote] Dużo już było o tej Pani zapewne ;) Hoduje bardzo dużo ras, w tym yorki. Ja osobiście nia miałam najmniejszej przyjemności wystawiając u niej psa, wydała się być bardzo niemiłą i niegatywnie nastawioną do wystawców sędziną. I nie piszę tego przez ocenę, bo pies wziął u niej rasę. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='zakla']Ja osobiście nia miałam najmniejszej przyjemności wystawiając u niej psa, wydała się być bardzo niemiłą i niegatywnie nastawioną do wystawców sędziną.[/quote] Dla mnie również taka jest i atmosfera na rignu robi się strasznie nieprzyjemna. Przy okazji można zobaczyć dobre wychowanie tej o to Pani... Quote
lothia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 nas sędziowała p. Supronowicz,[w szczeniaczkach] ja jestem bardzo zadowolona,trochę sie bałam po tym co poczytałam ale p. Supronowicz naprawde była ok, mamy wprawdzie ostatnie miejsce[zasłużenie],za to dobry opis[gdzie wszystko ujęła zarówno + jak -] a czy ktoś wie cos o p.Zivile Povilaitiene (LT)? Quote
AlaNowak Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 NO wyglada na to, ze maca psa:D Jeszcze ktos może cos o nim powiedzieć? Aha i interesują mnie rzeczy, na które zwraca uwagę [COLOR=darkred][B]p. Supronowicz[/B][/COLOR]. Jelsi było- sorki jesli mozna, pomozcie mi znalezc te strony, bo w wyszukiwarce za wiele tego nei bylo... Quote
Zuza i Noddy Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A był ktoś przez ta panią oceniany na MP? Quote
Zuza i Noddy Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 To napisz coś o niej. jakie figury najczęściej itp. Quote
d_orka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Pani Supronowicz jako, że sama hoduje i wystawia bardzo dużą uwagę zwraca na sposób wystawienia, zaangażowanie wystawcy . Sposób oceny może jest daleki od wszelkich ceregieli "ochów i ciumkania" :razz: na widok każdego psiaka jednak ocenia raczej sprawiedliwie ;). Quote
Dada Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 U p.Supronowicz najlepiej, zeby pies pokazał się sam (nie wystawiać go ręcznie), musi być wesoły i w doskonałym duecie z wystawcą. Jest to faktycznie osoba, której daleko od ochów i achów i miłych uśmiechów, ale jest konkretna, ma ogromną wiedzę i jest sprawiedliwa. Ja ją osobiście cenię Quote
MateUsz Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [URL="http://sasquehanna.fr.pl/"]www.sasquehanna.fr.pl[/URL] <-----Tutaj masz stronę i wszystkie rasy jakie P. Supronowicz hoduje:razz::razz::razz: Quote
Agnieszka K. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mojego psa - sznaucera mini oceniała tylko raz w szczeniakach - i wiecej do niej nie zlosze psa z powodów juz wczesniej wymienianych na poczatku watku. A jesli chodzi o zeby - to w ogóle nie sprawdzała, mało - w ogóle nie dotykała mojego psa. Quote
REDA&MELA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [B]Agnieszka K.[/B] Dziękuje za odpowiedź:loveu:. Quote
REDA&MELA Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja jestem już po ocenie u tej pani:). Musze przyznać że albo natrawiłam na jej dobry dzień, albo ta pani przeszła wewnętrzną metamorfoze:lol:. Zupełne przeciwieństwo od poprzednich opini. Dokładnie maca psa, sprawdza zęby ale dentyską napewno nie jest. Pyta o wiek psa. Jest bardzo duzo ruchu. Nie patrzy na drugi koniec ringówki. Dosyć kulturalna, ale jak jej coś nie pasuje to odważnie mówi, lubi dobry handling i potrafi zwrócić uwage i pokazać jak powinno się wystawiać, co osobiście cenię. Chętnie się wybiore do niej jeszcze raz:) Quote
asiol Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A ja się do niej do Wrocławia zgłosiłam, naprawdę mnie zabije? :( To ja się już boje :D Quote
Boksiara Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Widziałam, jak oceniała boksery:shake:... Nie jest to mocna strona p. Sędzi. Pewnie zna sie najlepiej na rasach, które hoduje... Quote
REDA&MELA Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='asiol']A ja się do niej do Wrocławia zgłosiłam, naprawdę mnie zabije? :( To ja się już boje :D[/quote] Spokojnie;);). W Będzinie była bardzo fajna, atmosfera na ringu była "luźna", wazne że wiadomo było o co jej chodzi itp:cool3:. Quote
Light of Shin-Ra Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A ja marzę (naprawdę) żeby mi sie udało być ocenioną przez tą Panią. Słyszałam o niej , że oschła i nieuprzejma. Mnie samą już kiedyż potraktowała (poza ringiem) tak, że lepiej nie mówić. Ale kurcze ona jest jedną z kilku osób, które się w PL naprawdę znają na mojej rasie. Muszę mieć od niej opisy moich suczy. Quote
ryjkomanka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='REDA&MELA']Spokojnie;);). W Będzinie była bardzo fajna, atmosfera na ringu była "luźna", wazne że wiadomo było o co jej chodzi itp:cool3:.[/quote] nie powiedziałabym że na ringu była luźna atmosfera. nie zamierzam sie wybrać do niej ponownie z jednym psem, chyba ze za jakis czas zeby porownac postepy, a z drugim moze pojade zeby sprawdzic jak sie zachowuje i jak ocenia mniejsze. Quote
REDA&MELA Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='ryjkomanka']nie powiedziałabym że na ringu była luźna atmosfera. nie zamierzam sie wybrać do niej ponownie z jednym psem, chyba ze za jakis czas zeby porownac postepy, a z drugim moze pojade zeby sprawdzic jak sie zachowuje i jak ocenia mniejsze.[/quote] Każdy może miec inne odczucia;). A jakiej rasy psa u niej wystawiałas? Quote
Minio Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Dada']U p.Supronowicz najlepiej, zeby pies pokazał się sam (nie wystawiać go ręcznie), musi być wesoły i w doskonałym duecie z wystawcą. Jest to faktycznie osoba, której daleko od ochów i achów i miłych uśmiechów, ale jest konkretna, ma ogromną wiedzę i jest sprawiedliwa. Ja ją osobiście cenię[/quote] a widziałaś jak ona wystawia swoje foksy? Jej psy nigdy nie stoją w miejscu . Quote
asiol Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 NIGDY WIĘCEJ. Tak aroganckiej, wrednej, niemiłej, bezczelnej osoby jeszcze nie spotkałam! Puszcza chamskie komentarze do wystawiających. Doszukuje się u psa jakichś wad, nie zauważając tych rzucających się jako pierwsze. Na dodatek nie zna wzorca buldożków. OSOBIŚCIE więcej do niej nie pojadę. Wystawa ma być miłą imprezą, a nie jakimś objeżdżaniem wystawiających. Quote
Recommended Posts