Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 co myślicie o ubrankach dla psiaków? : P chcę swojemu kupić bluzę dresową z kapturem xDD Quote
requiem. Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No dobsz, linieje. Ja mowie na to leni, tak w jezyku potocznym : P Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']co myślicie o ubrankach dla psiaków? : P chcę swojemu kupić bluzę dresową z kapturem xDD[/quote] ja nie gustuję w psich ciuszkach, ale chętnie kupiłabym Magii szelki z napisem "policja" lub "ochrona" :D Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='cocker']No dobsz, linieje. Ja mowie na to leni, tak w jezyku potocznym : P[/quote] może u ciebie w domu się tak mówi, nie wiem, ale leni ma zupełnie inne znaczenie... Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='katik']ja nie gustuję w psich ciuszkach, ale chętnie kupiłabym Magii szelki z napisem "policja" lub "ochrona" :D[/quote] ja właśnie zaszaleć chcę :evil_lol: policja odpada, taśma za szeroka :razz: Quote
requiem. Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']co myślicie o ubrankach dla psiaków? : P chcę swojemu kupić bluzę dresową z kapturem xDD[/quote] xDD Według mnie to błazenada, ale OK. Nie obraź się. Chciałam powiedzieć tylko że strojenie psa jak paris hillton ma się nijak do jego życia. Bluza jeszcze może być, ale ładna. Ja mam sweter, czapkę i skarpetki (tzn. buciki że by śnieg między poduszki nie włazil) i takie coś na deszcz, I kuniec. ;) Quote
gops Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']może u ciebie w domu się tak mówi, nie wiem, ale leni ma zupełnie inne znaczenie...[/quote] leni ...od lenić sie? wsumie tez mozna tak potocznie o lnieniu..a to przypadkiem nie jest lNienie tylko LInienie? Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='gops']leni ...od lenić sie? wsumie tez mozna tak potocznie o lnieniu..a to przypadkiem nie jest lNienie tylko LInienie?[/quote] na pewno jest linienie. a ty jek potocznie mówisz? ja nigdy leni nie słyszałam : P zawsze jest lnieje albo linieje. [quote name='cocker']xDD Według mnie to błazenada, ale OK. Nie obraź się. Chciałam powiedzieć tylko że strojenie psa jak paris hillton ma się nijak do jego życia. Bluza jeszcze może być, ale ładna. Ja mam sweter, czapkę i skarpetki (tzn. buciki że by śnieg między poduszki nie włazil) i takie coś na deszcz, I kuniec. ;)[/quote] piszesz : Według mnie to błazenada, a później: Ja mam sweter, czapkę i skarpetki co jedno drugiemu przeczy. ja mam się obrażać? to tak jakbyś ty sama siebie obrazila : P bluza to przecież nic wielkiego :p ze mnie się śmieją, że kupuję psu szampon za 40 zł, chodzę z nim obcinać pazury(choć to akurat uzasadnione) i kupuję mu obroże, to kupię i bluzę, dla przekory :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='smallpati']KUUUUP :loveu::loveu::loveu::loveu: ja mam derkę w moro i różowy sweterek :evil_lol:[/quote] i bedziem się wozić po mieście jak pimpy:cool1: :diabloti: Quote
katik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']ja właśnie zaszaleć chcę :evil_lol: policja odpada, taśma za szeroka :razz:[/quote] ja widziałąm takie szelki na JRT i tak mi się to spodobało, ze też takie chcę. :eviltong: Quote
NightQueen Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']co myślicie o ubrankach dla psiaków? : P chcę swojemu kupić bluzę dresową z kapturem xDD[/quote] KUUUUP :loveu::loveu::loveu::loveu: ja mam derkę w moro i różowy sweterek :evil_lol: Quote
gops Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no ja mowilam zawsze lnieje..:roll: ale juz teraz mam rozkmine i to raczej bedzie linieje ;) mi sie podobaja takie bluzy dla piesow ale cena mi sie nie podoba ;) Quote
NightQueen Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']i bedziem się wozić po mieście jak pimpy:cool1: :diabloti:[/quote] hehe i fajnie :evil_lol: pokaże wam Moli wersje skinheadowsko-pakerowską :diabloti: [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNDU1Mzg2&f=Zdjecie003.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no cena- 60zł u mojej cioci... heheh nie pasuje do niej xDD Quote
requiem. Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']na pewno jest linienie. a ty jek potocznie mówisz? ja nigdy leni nie słyszałam : P zawsze jest lnieje albo linieje. piszesz : Według mnie to błazenada, a później: Ja mam sweter, czapkę i skarpetki co jedno drugiemu przeczy. ja mam się obrażać? to tak jakbyś ty sama siebie obrazila : P bluza to przecież nic wielkiego :p ze mnie się śmieją, że kupuję psu szampon za 40 zł, chodzę z nim obcinać pazury(choć to akurat uzasadnione) i kupuję mu obroże, to kupię i bluzę, dla przekory :evil_lol:[/quote] Nie wiem jakoś tak to wyszło, moja babcia to wymysliła :eviltong: sweter i skarpetki na zime to oczywistkość. A czapke tak dla jaj. Jednorazowa. Fakt bluza to nic wielkiego. Tylko ogólnie - napisałaś "co myslicie o ubrankach dla psiaków" a ja odpisałam że wypicowane, roziowe, ciasne ubrania dla psiaków to w stylu chihuahua paris hilton ... A jaka bluza? gdzieś kupujesz na internecie czy u siebie w zoologu. Ja poluje na kapok. Bedzie festyn to w wop ' sze kupie :D:D :evil_lol: tam sa takie *******y dla psów ... nawet "badżi" (tak się nazywało :lol:) do przeciągania bylo, chyba z gumy do majtek ... :evil_lol: o dżizys Quote
requiem. Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='smallpati']hehe i fajnie :evil_lol: pokaże wam Moli wersje skinheadowsko-pakerowską :diabloti:[/quote] o łał, jaka Molinda :loveu: ja widziałam takie potargane dżinsy :eviltong: ee beznadziejne byly, jeszcze takie ciasne rurki i takie długie że 3 Moli by się do jednej nogawki zmieściły. Pozatym 80,50 więc ... sory, zbieram na aparat ... Czasami tak coś ukradne z rogz'a, ale to tak odruchowo :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 cocker- jak babcia to wszystko jasne. pati- różowa wersja zdecydowanie pasuje. I ta boska czuprynka:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 I Moli zrobiona na Różową Landrynę :evil_lol::evil_lol: Śmiejcie się teraz [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNTQ1NTU0&f=S5034467.JPG[/IMG] Ja lubię ubranka, dopóki pies to lubi i jest mu w tym dobrze wszystko gra, moja suka lubi chodzić w ubrankach, sama wręcz nachyla sie żebym ja ubrala ;) Quote
NightQueen Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']no cena- 60zł u mojej cioci... heheh nie pasuje do niej xDD[/quote] jak nie pasuje :evil_lol: pasuje do jej charakteru pitta :diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dziewczyny- mam prośbę- zaktualizujcie zegarki w komputerze.. kliknąć dwa razy na zegarek, w tym co wyskoczy ostatnia zakładka i aktualizuj z time windows... ja mam zaktualizowane a wy się śpieszycie : P Quote
gops Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Tinka:)']no cena- 60zł u mojej cioci... heheh nie pasuje do niej xDD[/quote] no wlasnie...a na allegro najrtansze widzialam za 80zl small molinda bardzo fajnie wyglada :) :loveu: i w sweterku i hmm moro :loveu: Quote
requiem. Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='smallpati']I Moli zrobiona na Różową Landrynę :evil_lol::evil_lol: Śmiejcie się teraz Ja lubię ubranka, dopóki pies to lubi i jest mu w tym dobrze wszystko gra, moja suka lubi chodzić w ubrankach, sama wręcz nachyla sie żebym ja ubrala ;)[/quote] A właśnie że nie ma się z czego śmiać. Kobieta bez różu jest jak ochydna Moli w ubrankach :eviltong: Nierealna. Róż do niej pasuje. Mam podobny sweter tylko brązowy. Jeszcze na tym sweterku z tyłu taka korona z napisem "beatiful dog" :P Quote
NightQueen Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote] pati- różowa wersja zdecydowanie pasuje. I ta boska czuprynka:loveu::loveu:[/quote]no proszę cię, straszną miała czuprynę, wtedy już nie mogłam na nią patrzeć i nauczyłam się ja strzyc :diabloti: [QUOTE]Jeszcze na tym sweterku z tyłu taka korona z napisem "beatiful dog" :P[/QUOTE] na plecach ma serduszko z cekinów :) bluzy na allegro są za 50,60 zł ;) Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='smallpati']no proszę cię, straszną miała czuprynę, wtedy już nie mogłam na nią patrzeć i nauczyłam się ja strzyc :diabloti: bluzy na allegro są za 50,60 zł ;)[/quote] mi sie podoba- jak u westów:loveu: Quote
Recommended Posts