Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']oluś, u mnie możesz przenocować, a u gops możemy się razem pojawić ;)[/QUOTE]
masz grubego psa , głupiego i ładna dziś pogoda - kiedy wpadasz ? :mad: :diabloti:

rozumiem , że to teraz taka nowoczesna forma zaprosin tak ? :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleks89']Vectra-paszła won ty masz śnieg ,a ja?Ja mam błoto:-(
Nickuś-Ciebie misiu też zabierzemy ,a potem w nocy będzie ostry brutalny anal i będziesz aktywem!!:lol:
Rumun-jakbym spał z nikusiem to erekszyn bym miał całą noc i zmazy nocne musiałabyś potem ścierać ze ścian.[/QUOTE]

hahahah poplakalem sie do lez - doslownie :evil_lol: Olek ogarnij bo nie wyrabiam, zwlaszcza po 4 piwach :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Vectra-paszła won ty masz śnieg ,a ja?Ja mam błoto:-(
Nickuś-Ciebie misiu też zabierzemy ,a potem w nocy będzie ostry brutalny anal i będziesz aktywem!!:lol:
Rumun-jakbym spał z nikusiem to erekszyn bym miał całą noc i zmazy nocne musiałabyś potem ścierać ze ścian.[/QUOTE]
no to wanna idealna :grins::evil_lol:
[quote name='Vectra']masz grubego psa , głupiego i ładna dziś pogoda - kiedy wpadasz ? :mad: :diabloti:

rozumiem , że to teraz taka nowoczesna forma zaprosin tak ? :evil_lol:[/QUOTE]
do ciebie to mi się wyjątkowo nie składa :evil_lol: musiałaś się na jakieś wypizdowie leśne wynieść kurna :diabloti:

Posted

[quote name='nick_']hahahah poplakalem sie do lez - doslownie :evil_lol: Olek ogarnij bo nie wyrabiam, zwlaszcza po 4 piwach :evil_lol:[/QUOTE]

Luuuuuubisz to suko:lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']ok, ale przy samym centralnym, żebym za daleko szukać nie musiała :diabloti:[/QUOTE]
na samym centralnym , może być nawet na peronie :loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']ok, to powiedz jak już zbudujesz chatkę i przeniesiesz te swoje borderkundle a przylecę tupolewem :loveu:[/QUOTE]
już trochę kartonów na budowę mam :loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']ale na różowo pomaluj, żebym rozpoznała![/QUOTE]
tylko nie pij byś , bo perony to takie proste podłogi mają :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Hahahahahaha posikam się xD[/QUOTE]
sikaj sikaj , to dobry nawóz dla brzózek :loveu:

określenie "ty suko" nie może być obraźliwe .... przecież suczki i pieski , to miłe stworzonka.
Raczej bym to brała jako komplement :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']tylko nie pij byś , bo perony to takie proste podłogi mają :diabloti:[/QUOTE]
eeeee mają takie kropeczki wypukłe, będę wiedziała którędy się na tory wpada :grins::evil_lol:

Posted

[I][B]a ja mam pseudo laba, który wygląda jak lab, ale nie przepada za aportowaniem :evil_lol: chyba jedyne co go łączy z labem to zalizanie człowieka na śmierć i radość do pieseczkuffff :evil_lol:[/B][/I]

[I][B]edit. ale mając staffika nie założyłabym mu jednak kolców bo to obrzydliwie wygląda, bynajmniej dla mnie:diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś']

[I][B]edit. ale mając staffika nie założyłabym mu jednak kolców bo to obrzydliwie wygląda, bynajmniej dla mnie:diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
są ładne , małe , zgrabne kolczateczki ;) mniejsze od staffika i wtedy nie rzucają się tak w oczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']są ładne , małe , zgrabne kolczateczki ;) mniejsze od staffika i wtedy nie rzucają się tak w oczy :evil_lol:[/QUOTE]

ale wtedy pies nie wygląda groźnie :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...