nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Gops strasznie się pogrążasz.. i to nie Olek ma problem, tylko Ty sama ze sobą. Nieustannie prubujesz sie bronic, przed tym co napisalas.. najpierw Lucas ktory nie przypomina Ona, BO? (argmunetow Gops nie ma) A JUZ TERAZ BO: gruby i zaniedbany.. Nie dociera wcale do Ciebie to co inni piszą.. NIC A NIC. stwierdzam, ze serio masz problem ze zrozumieniem tekstu
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='nick_']Gops strasznie się pogrążasz.. i to nie Olek ma problem, tylko Ty sama ze sobą. Nieustannie prubujesz sie bronic, przed tym co napisalas.. najpierw Lucas ktory nie przypomina Ona, BO? (argmunetow Gops nie ma) A JUZ TERAZ BO: gruby i zaniedbany.. Nie dociera wcale do Ciebie to co inni piszą.. NIC A NIC. stwierdzam, ze serio masz problem ze zrozumieniem tekstu[/QUOTE] ja sie bronić nie muszę i nie robie tego tylko dyskutuje. przypomina jak 3/4 psów onkowych ze schronu tylko tyle. niestety i Ty masz problemy ze zrozumiem tego co czytasz . pisałam juz dwa razy że dla mnie możesz wyjść , chyba że wolisz wkoło powtarzać to samo .
BBeta Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Bbeta-pozywam cię do sądu!!Twój post to był zamach ,zamach na moje cenne życie!!Prawie się udusiłem piwem:-([/QUOTE] Nie pij! :diabloti: [quote name='gops']nie wiem bo jest z ulicy :evil_lol: może jakiś kelpiak gdzieś w Polsce lub w Czechach bo blisko wylazł z posesji pokrył jakąś suke owczarową czy też nie szczeniaki się rozeszły a jeden trafił na ulice (wiadome że nikt sie nie przyzyna choćby ktoś wypuścił miot po kelpie bez papierów). a bajek takich można wymyslać cała mase co nie ma sensu , nie wiem skąd ma ale MI SIĘ WYDAJE że ma , Tobie nie musi :)[/QUOTE] Mi też się wydaje, że ziemia jest płaska, ale wierze ludziom, którzy twierdzą, że jest inaczej, bo fakty mówią same za siebie :diabloti: Ile lat ma Kleo?
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='BBeta'] Mi też się wydaje, że ziemia jest płaska, ale wierze ludziom, którzy twierdzą, że jest inaczej, bo fakty mówią same za siebie :diabloti: Ile lat ma Kleo?[/QUOTE] ja zdania nie zmienie TY tez nie musisz . nie wiem , koło 4
BBeta Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']ja zdania nie zmienie TY tez nie musisz . nie wiem , koło 4[/QUOTE] Różnica polega na tym, że ja podałam konkretne argumenty, dlaczego moim zdaniem w Kleo nie płynie krew WK, a Ty nie wiesz skąd, gdzie, jak i dlaczego, ale jesteś na 100% pewna, że masz rację ;)
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']ja sie bronić nie muszę i nie robie tego tylko dyskutuje. przypomina jak 3/4 psów onkowych ze schronu tylko tyle. niestety i Ty masz problemy ze zrozumiem tego co czytasz . pisałam juz dwa razy że dla mnie możesz wyjść , chyba że wolisz wkoło powtarzać to samo .[/QUOTE] ale gdzie mam wyjsc? bo wlasnie nie zrozumialem :( Gops inteligneta dziewczyno.. skoro ocieniasz Lucasa na podstawie jednego zdj i masz swoje racje, BO: zaniedbany i zatuczony, to dlaczego sie dziwisz ludziom ocieniajacym Twoje psy na PODSTAWIE TWOICH ZDJ? wiele osob pisalo, ze: Misia jest za gruba (ale Gops twierdzi ze to tylko zdjecia i jej budowa, to samo tyczy sie Claytona)
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='BBeta']Różnica polega na tym, że ja podałam konkretne argumenty, dlaczego moim zdaniem w Kleo nie płynie krew WK, a Ty nie wiesz skąd, gdzie, jak i dlaczego, ale jesteś na 100% pewna, że masz rację ;) Jak śmiesz niewychowana kobieto twierdzić ,że gops nie ma racji.A kysz a kysz zła kobieto z tego wątku ,a nie sieje waćpanna tu zamęt i wątpi w słowa naszej królowej prawej i mądrej!!!!Ah ta dzisiejsza młodzież POZDAJE matury i śmie wątpić w inteligencję i rację Gops.:shake::diabloti: Borderek linia working srorking ze stanu new sośnica z hodowli kennelowej ,pracująca przy piłkoowcach:lol:
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='BBeta']Różnica polega na tym, że ja podałam konkretne argumenty, dlaczego moim zdaniem w Kleo nie płynie krew WK, a Ty nie wiesz skąd, gdzie, jak i dlaczego, ale jesteś na 100% pewna, że masz rację ;)[/QUOTE] a ja znam tego psa i dlatego jestem pewna . [quote name='nick_']ale gdzie mam wyjsc? bo wlasnie nie zrozumialem :( Gops inteligneta dziewczyno.. skoro ocieniasz Lucasa na podstawie jednego zdj i masz swoje racje, BO: zaniedbany i zatuczony, to dlaczego sie dziwisz ludziom ocieniajacym Twoje psy na PODSTAWIE TWOICH ZDJ? wiele osob pisalo, ze: Misia jest za gruba (ale Gops twierdzi ze to tylko zdjecia i jej budowa, to samo tyczy sie Claytona)[/QUOTE] a nie wiem , gdzie tylko chcesz :) a widzisz tu tkwi problem bo ja się staram nigdy tego nie robić , nie widze potrzeby wytykania innym że mają brzydkie czy za grube psy bo nie sa to moje psy i co mnie to obchodzi a niektórzy uważają że ich moga być grube ale czyjeś już nie :lol: lub sami oceniaja po zdjęciach a potem dziwią się że inni to robią jak ja teraz. lub popełniaja błędy ale ja ich nie wytykam po co , ale Ci sami ludzie lubią wytykać błędy innym . ja ogólnie nie jestem osobą przejmująca sie więc wszystko co tu jest napisane po mnie spływa , ale jak ktoś ocenia moje psy pierwszy na podstawie zdjęcia niech się nie dziwi że potem robię to samo .
Unbelievable Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']a ja znam tego psa i dlatego jestem pewna . [/QUOTE] ale nie znasz prawdziwego WK :grins:
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 oj Olek robisz z siebie większego głupka niż jesteś ;)
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']oj Olek robisz z siebie większego głupka niż jesteś ;)[/QUOTE] Kaja to nie border?przyczajki robi ,przecież ,a umaszczenie takie też się u BC zdarza :)
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Martyna-przecież Kleo to WK[/QUOTE] taki sam jak Luc onek :) czyli podobny wyglądem , podobny charakterem tylko bez papieru .
Unbelievable Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Martyna-przecież Kleo to WK[/QUOTE] a no faktycznie, sory [quote name='Aleks89']Kaja to nie border?przyczajki robi ,przecież ,a umaszczenie takie też się u BC zdarza :)[/QUOTE] ano, i się nazywa saddle tricolour
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Kaja to nie border?przyczajki robi ,przecież ,a umaszczenie takie też się u BC zdarza :)[/QUOTE] nie ma papieru :diabloti:
BBeta Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Jak śmiesz niewychowana kobieto twierdzić ,że gops nie ma racji.A kysz a kysz zła kobieto z tego wątku ,a nie sieje waćpanna tu zamęt i wątpi w słowa naszej królowej prawej i mądrej!!!!Ah ta dzisiejsza młodzież POZDAJE matury i śmie wątpić w inteligencję i rację Gops.:shake::diabloti: http://imageshack.us/a/img194/8797/dsc00024fj.jpg Borderek linia working srorking ze stanu new sośnica z hodowli kennelowej ,pracująca przy piłkoowcach:lol: Pójdę i nie wiem kiedy wrócę :obrazic: Patrz i podziwiaj, Working Kelpie prosto z Jastrzębia Zdroju :diabloti: http://beata.boo.pl/img/IMG_012.jpg [quote name='gops']a ja znam tego psa i dlatego jestem pewna . To już wiem, nie musisz się powtarzać, umiem czytać ;) Ciekawe czy właścicielka Kleo ma takie samo zdanie jak Ty ;)
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']oj Olek robisz z siebie większego głupka niż jesteś ;)[/QUOTE] Nie, nie Gops.. to Ty robisz z siebie większą kretynkę niz jestes.. 98% ludzi forumowych pisze Ci JEDNO a Ty DRUGIE.. to chyba o czyms świadczy? Nie zdazylas JESZCZE tego zauwazyc? P.s. Ja okreslniem Ciebie mianem tepej, wyzywam... Ty okreslasz Olka jako glupiego.. to juz nie wyzywanie?
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='BBeta'] To już wiem, nie musisz się powtarzać, umiem czytać ;) Ciekawe czy właścicielka Kleo ma takie samo zdanie jak Ty ;)[/QUOTE] chociaż TY jedna umiesz :) właścielka Kleo uważa tak samo jak i każdy kto tego psa poznał oraz przeczytał cokolwiek o rasie, a było trochę tych osób, tak samo twierdzą właściele kelpików niestety tylko po zdjęciach i opisie bo Asia zasięgała opini nie raz. . nie wiem jak wielkie to by musiałybyć zbiegi okoliczności .
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='nick_']Nie, nie Gops.. to Ty robisz z siebie większą kretynkę niz jestes.. 98% ludzi forumowych pisze Ci JEDNO a Ty DRUGIE.. to chyba o czyms świadczy? Nie zdazylas JESZCZE tego zauwazyc? P.s. Ja okreslniem Ciebie mianem tepej, wyzywam... Ty okreslasz Olka jako glupiego.. to juz nie wyzywanie?[/QUOTE] zauważ że te 95 z 98% to wierni wielbiciele Olka ;) więc ich zdanie mnie średnio rusza. określenie głupi nie było wyzwiskiem bo osoba ta nie miała tak tego zrozumiec i nie zrozumiała jak widać .
Vectra Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 a to jest mój bołdełek w kolorze kelpika :loveu: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/304517_513889708637412_943007466_n.jpg a rodowód to kupiłam na stadionie X lecia :grins:
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 przyczajki robie wiele psów , moje tez obydwa . za to wypasa inne psy mało który .
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']chociaż TY jedna umiesz :) właścielka Kleo uważa tak samo jak i każdy kto tego psa poznał oraz przeczytał cokolwiek o rasie, a było trochę tych osób, tak samo twierdzą właściele kelpików niestety tylko po zdjęciach i opisie bo Asia zasięgała opini nie raz. . nie wiem jak wielkie to by musiałybyć zbiegi okoliczności .[/QUOTE] to niejeden fakt który świadczy o tym ze Ty nie umiesz.. Kobieta Ci pisze jasno i wyraźnie, ale Gops się powtorzy, bo ciężko zrozumieć.. Tak swoja droga, nic do Ciebie nie mam, ale to co dzisiaj wypisujesz.. :mdleje:
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='nick_']to niejeden fakt który świadczy o tym ze Ty nie umiesz.. Kobieta Ci pisze jasno i wyraźnie, ale Gops się powtorzy, bo ciężko zrozumieć.. Tak swoja droga, nic do Ciebie nie mam, ale to co dzisiaj wypisujesz.. :mdleje:[/QUOTE] kultura wymaga odpowidźi na pytanie więc odpisałam . cieszę się że nic nie masz, ja również nie mam , może byś założył galerie ?
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']zauważ że te 95 z 98% to wierni wielbiciele Olka ;) więc ich zdanie mnie średnio rusza. określenie głupi nie było wyzwiskiem bo osoba ta nie miała tak tego zrozumiec i nie zrozumiała jak widać .[/QUOTE] WIELBICIELE OLKA? :crazyeye: To Olek ma wielbicieli? nawet nie wiedzialem.. w takim razie jakis fanpage by sie przydal..
Recommended Posts