Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gops strasznie się pogrążasz.. i to nie Olek ma problem, tylko Ty sama ze sobą. Nieustannie prubujesz sie bronic, przed tym co napisalas.. najpierw Lucas ktory nie przypomina Ona, BO? (argmunetow Gops nie ma) A JUZ TERAZ BO: gruby i zaniedbany..

Nie dociera wcale do Ciebie to co inni piszą.. NIC A NIC. stwierdzam, ze serio masz problem ze zrozumieniem tekstu

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nick_']Gops strasznie się pogrążasz.. i to nie Olek ma problem, tylko Ty sama ze sobą. Nieustannie prubujesz sie bronic, przed tym co napisalas.. najpierw Lucas ktory nie przypomina Ona, BO? (argmunetow Gops nie ma) A JUZ TERAZ BO: gruby i zaniedbany..

Nie dociera wcale do Ciebie to co inni piszą.. NIC A NIC. stwierdzam, ze serio masz problem ze zrozumieniem tekstu[/QUOTE]
ja sie bronić nie muszę i nie robie tego tylko dyskutuje.
przypomina jak 3/4 psów onkowych ze schronu tylko tyle.
niestety i Ty masz problemy ze zrozumiem tego co czytasz .
pisałam juz dwa razy że dla mnie możesz wyjść , chyba że wolisz wkoło powtarzać to samo .

Posted

[quote name='Aleks89']Bbeta-pozywam cię do sądu!!Twój post to był zamach ,zamach na moje cenne życie!!Prawie się udusiłem piwem:-([/QUOTE]
Nie pij! :diabloti:

[quote name='gops']nie wiem bo jest z ulicy :evil_lol:
może jakiś kelpiak gdzieś w Polsce lub w Czechach bo blisko wylazł z posesji pokrył jakąś suke owczarową czy też nie szczeniaki się rozeszły a jeden trafił na ulice (wiadome że nikt sie nie przyzyna choćby ktoś wypuścił miot po kelpie bez papierów).
a bajek takich można wymyslać cała mase co nie ma sensu , nie wiem skąd ma ale MI SIĘ WYDAJE że ma , Tobie nie musi :)[/QUOTE]
Mi też się wydaje, że ziemia jest płaska, ale wierze ludziom, którzy twierdzą, że jest inaczej, bo fakty mówią same za siebie :diabloti:

Ile lat ma Kleo?

Posted

[quote name='BBeta']
Mi też się wydaje, że ziemia jest płaska, ale wierze ludziom, którzy twierdzą, że jest inaczej, bo fakty mówią same za siebie :diabloti:

Ile lat ma Kleo?[/QUOTE]
ja zdania nie zmienie TY tez nie musisz .
nie wiem , koło 4

Posted

[quote name='gops']ja zdania nie zmienie TY tez nie musisz .
nie wiem , koło 4[/QUOTE]
Różnica polega na tym, że ja podałam konkretne argumenty, dlaczego moim zdaniem w Kleo nie płynie krew WK, a Ty nie wiesz skąd, gdzie, jak i dlaczego, ale jesteś na 100% pewna, że masz rację ;)

Posted

[quote name='gops']ja sie bronić nie muszę i nie robie tego tylko dyskutuje.
przypomina jak 3/4 psów onkowych ze schronu tylko tyle.
niestety i Ty masz problemy ze zrozumiem tego co czytasz .
pisałam juz dwa razy że dla mnie możesz wyjść , chyba że wolisz wkoło powtarzać to samo .[/QUOTE]

ale gdzie mam wyjsc? bo wlasnie nie zrozumialem :(

Gops inteligneta dziewczyno.. skoro ocieniasz Lucasa na podstawie jednego zdj i masz swoje racje, BO: zaniedbany i zatuczony, to dlaczego sie dziwisz ludziom ocieniajacym Twoje psy na PODSTAWIE TWOICH ZDJ? wiele osob pisalo, ze: Misia jest za gruba (ale Gops twierdzi ze to tylko zdjecia i jej budowa, to samo tyczy sie Claytona)

Posted

[quote name='BBeta']Różnica polega na tym, że ja podałam konkretne argumenty, dlaczego moim zdaniem w Kleo nie płynie krew WK, a Ty nie wiesz skąd, gdzie, jak i dlaczego, ale jesteś na 100% pewna, że masz rację ;)

Jak śmiesz niewychowana kobieto twierdzić ,że gops nie ma racji.A kysz a kysz zła kobieto z tego wątku ,a nie sieje waćpanna tu zamęt i wątpi w słowa naszej królowej prawej i mądrej!!!!Ah ta dzisiejsza młodzież POZDAJE matury i śmie wątpić w inteligencję i rację Gops.:shake::diabloti:

Borderek linia working srorking ze stanu new sośnica z hodowli kennelowej ,pracująca przy piłkoowcach:lol:

Posted

[quote name='BBeta']Różnica polega na tym, że ja podałam konkretne argumenty, dlaczego moim zdaniem w Kleo nie płynie krew WK, a Ty nie wiesz skąd, gdzie, jak i dlaczego, ale jesteś na 100% pewna, że masz rację ;)[/QUOTE]
a ja znam tego psa i dlatego jestem pewna .

[quote name='nick_']ale gdzie mam wyjsc? bo wlasnie nie zrozumialem :(

Gops inteligneta dziewczyno.. skoro ocieniasz Lucasa na podstawie jednego zdj i masz swoje racje, BO: zaniedbany i zatuczony, to dlaczego sie dziwisz ludziom ocieniajacym Twoje psy na PODSTAWIE TWOICH ZDJ? wiele osob pisalo, ze: Misia jest za gruba (ale Gops twierdzi ze to tylko zdjecia i jej budowa, to samo tyczy sie Claytona)[/QUOTE]
a nie wiem , gdzie tylko chcesz :)
a widzisz tu tkwi problem bo ja się staram nigdy tego nie robić , nie widze potrzeby wytykania innym że mają brzydkie czy za grube psy bo nie sa to moje psy i co mnie to obchodzi a niektórzy uważają że ich moga być grube ale czyjeś już nie :lol:
lub sami oceniaja po zdjęciach a potem dziwią się że inni to robią jak ja teraz.
lub popełniaja błędy ale ja ich nie wytykam po co , ale Ci sami ludzie lubią wytykać błędy innym .
ja ogólnie nie jestem osobą przejmująca sie więc wszystko co tu jest napisane po mnie spływa , ale jak ktoś ocenia moje psy pierwszy na podstawie zdjęcia niech się nie dziwi że potem robię to samo .

Posted

[quote name='gops']oj Olek robisz z siebie większego głupka niż jesteś ;)[/QUOTE]

Kaja to nie border?przyczajki robi ,przecież ,a umaszczenie takie też się u BC zdarza :)

Posted

[quote name='Aleks89']Martyna-przecież Kleo to WK[/QUOTE]
taki sam jak Luc onek :)
czyli podobny wyglądem , podobny charakterem tylko bez papieru .

Posted

[quote name='Aleks89']Martyna-przecież Kleo to WK[/QUOTE]
a no faktycznie, sory
[quote name='Aleks89']Kaja to nie border?przyczajki robi ,przecież ,a umaszczenie takie też się u BC zdarza :)[/QUOTE]
ano, i się nazywa saddle tricolour

Posted

[quote name='Aleks89']Kaja to nie border?przyczajki robi ,przecież ,a umaszczenie takie też się u BC zdarza :)[/QUOTE]
nie ma papieru :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Jak śmiesz niewychowana kobieto twierdzić ,że gops nie ma racji.A kysz a kysz zła kobieto z tego wątku ,a nie sieje waćpanna tu zamęt i wątpi w słowa naszej królowej prawej i mądrej!!!!Ah ta dzisiejsza młodzież POZDAJE matury i śmie wątpić w inteligencję i rację Gops.:shake::diabloti:

http://imageshack.us/a/img194/8797/dsc00024fj.jpg
Borderek linia working srorking ze stanu new sośnica z hodowli kennelowej ,pracująca przy piłkoowcach:lol:
Pójdę i nie wiem kiedy wrócę :obrazic:

Patrz i podziwiaj, Working Kelpie prosto z Jastrzębia Zdroju :diabloti:
http://beata.boo.pl/img/IMG_012.jpg

[quote name='gops']a ja znam tego psa i dlatego jestem pewna .
To już wiem, nie musisz się powtarzać, umiem czytać ;)

Ciekawe czy właścicielka Kleo ma takie samo zdanie jak Ty ;)

Posted

[quote name='gops']oj Olek robisz z siebie większego głupka niż jesteś ;)[/QUOTE]

Nie, nie Gops.. to Ty robisz z siebie większą kretynkę niz jestes.. 98% ludzi forumowych pisze Ci JEDNO a Ty DRUGIE.. to chyba o czyms świadczy? Nie zdazylas JESZCZE tego zauwazyc?

P.s. Ja okreslniem Ciebie mianem tepej, wyzywam... Ty okreslasz Olka jako glupiego.. to juz nie wyzywanie?

Posted

[quote name='BBeta']
To już wiem, nie musisz się powtarzać, umiem czytać ;)

Ciekawe czy właścicielka Kleo ma takie samo zdanie jak Ty ;)[/QUOTE]
chociaż TY jedna umiesz :)
właścielka Kleo uważa tak samo jak i każdy kto tego psa poznał oraz przeczytał cokolwiek o rasie, a było trochę tych osób, tak samo twierdzą właściele kelpików niestety tylko po zdjęciach i opisie bo Asia zasięgała opini nie raz. .
nie wiem jak wielkie to by musiałybyć zbiegi okoliczności .

Posted

[quote name='nick_']Nie, nie Gops.. to Ty robisz z siebie większą kretynkę niz jestes.. 98% ludzi forumowych pisze Ci JEDNO a Ty DRUGIE.. to chyba o czyms świadczy? Nie zdazylas JESZCZE tego zauwazyc?

P.s. Ja okreslniem Ciebie mianem tepej, wyzywam... Ty okreslasz Olka jako glupiego.. to juz nie wyzywanie?[/QUOTE]
zauważ że te 95 z 98% to wierni wielbiciele Olka ;) więc ich zdanie mnie średnio rusza.
określenie głupi nie było wyzwiskiem bo osoba ta nie miała tak tego zrozumiec i nie zrozumiała jak widać .

Posted

[quote name='gops']chociaż TY jedna umiesz :)
właścielka Kleo uważa tak samo jak i każdy kto tego psa poznał oraz przeczytał cokolwiek o rasie, a było trochę tych osób, tak samo twierdzą właściele kelpików niestety tylko po zdjęciach i opisie bo Asia zasięgała opini nie raz. .
nie wiem jak wielkie to by musiałybyć zbiegi okoliczności .[/QUOTE]

to niejeden fakt który świadczy o tym ze Ty nie umiesz.. Kobieta Ci pisze jasno i wyraźnie, ale Gops się powtorzy, bo ciężko zrozumieć..

Tak swoja droga, nic do Ciebie nie mam, ale to co dzisiaj wypisujesz.. :mdleje:

Posted

[quote name='nick_']to niejeden fakt który świadczy o tym ze Ty nie umiesz.. Kobieta Ci pisze jasno i wyraźnie, ale Gops się powtorzy, bo ciężko zrozumieć..

Tak swoja droga, nic do Ciebie nie mam, ale to co dzisiaj wypisujesz.. :mdleje:[/QUOTE]
kultura wymaga odpowidźi na pytanie więc odpisałam .
cieszę się że nic nie masz, ja również nie mam , może byś założył galerie ?

Posted

[quote name='gops']zauważ że te 95 z 98% to wierni wielbiciele Olka ;) więc ich zdanie mnie średnio rusza.
określenie głupi nie było wyzwiskiem bo osoba ta nie miała tak tego zrozumiec i nie zrozumiała jak widać .[/QUOTE]

WIELBICIELE OLKA? :crazyeye:
To Olek ma wielbicieli? nawet nie wiedzialem.. w takim razie jakis fanpage by sie przydal..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...